2022-09-08

Šokiruojančios koronės naujienos iš prof. Geert Vanden Bossche #36




 1.    Naujausi "Covid" busteriai bus pradėti naudoti dar nebaigus bandymų su žmonėmis

"Tikimasi, kad Maisto ir vaistų administracija šią savaitę patvirtins naujus "Covid-19" stiprinamuosius skiepus, neturėdama įprastinio sprendimų priėmimo proceso elemento - tyrimo duomenų, rodančių, ar šie skiepai saugūs ir veiksmingi žmonėms."

https://www.wsj.com/articles/latest-covid-boosters-are-set-to-roll-out-before-human-testing-is-completed-11661679003


2.    Šokiruojantis: JK vyriausybė pripažįsta, kad COVID vakcinuotų vaikų tikimybė mirti nuo bet kokios priežasties yra 4423 proc. didesnė ir 13 633 proc. didesnė nei neskiepytų vaikų tikimybė mirti nuo COVID-19

"Šie skaičiai atskleidžia, kad neskiepyti vaikai daug rečiau miršta nuo KOVID-19 nei vaikai, kuriems buvo suleista KOVID-19 injekcija."

https://www.globalresearch.ca/shocking-uk-government-admits-covid-vaccinated-children-4423-more-likely-die-any-cause-13633-more-likely-die-covid-19-than-unvaccinated-children/5788225




3.    Fauci Covid katastrofa: Apibendrinimas

"Jo nekompetencija, išdidumas, baimę keliantis ego ir įsipareigojimas klysti visomis įmanomomis aplinkybėmis yra tiesiog nepakartojami."

https://brownstone.org/articles/faucis-covid-disaster-a-summary/



4.    Sunkūs nepageidaujami reiškiniai, keliantys ypatingą susidomėjimą po mRNA COVID-19 vakcinacijos atsitiktinių imčių suaugusiųjų tyrimuose

"Mūsų tyrime nustatyta per didelė sunkių nepageidaujamų įvykių rizika rodo, kad būtina atlikti oficialią žalos ir naudos analizę, ypač tokią, kuri būtų stratifikuota pagal sunkių COVID-19 pasekmių riziką. Šioms analizėms atlikti reikės viešai paskelbti dalyvių lygmens duomenų rinkinius."

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X22010283


5.    NIH pagaliau pritaria ivermektino naudojimui COVID-19?

Interneto svetainėje ivermektinas nurodomas tik kaip patvirtintas naudoti minėtuose klinikiniuose tyrimuose, nurodant, kad "nerekomenduojama naudoti ivermektiną COVID-19 gydymui" bet kokiu atveju, kai tai nėra susiję su šiais tyrimais.

https://www.newsweek.com/fact-check-did-nih-add-ivermectin-list-covid-treatments-1739661


Šaltinis:

https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/vss-scientific-updates-during-pandemic-times-36





Geertas Vanden Bossche'as Gento universitete (Belgija) įgijo daktaro laipsnį, o Hohenheimo universitete (Vokietija) - virusologijos daktaro laipsnį. Jis dirbo papildomu dėstytoju Belgijos ir Vokietijos universitetuose. Po karjeros akademinėje srityje Geertas pradėjo dirbti keliose vakcinų bendrovėse ("GSK Biologicals", "Novartis Vaccines", "Solvay Biologicals") ir ėjo įvairias pareigas vakcinų mokslinių tyrimų ir plėtros srityje bei vėlyvojo vakcinų kūrimo srityje.

Po to Geertas prisijungė prie Bilo ir Melindos Geitsų fondo (Bill & Melinda Gates Foundation) Pasaulinės sveikatos atradimų grupės Sietle (JAV), kur ėjo vyresniojo programų pareigūno pareigas; vėliau jis dirbo Pasauliniame vakcinų ir imunizacijos aljanse (GAVI) Ženevoje vyresniuoju Ebolos programos vadovu. GAVI jis stebėjo pastangas sukurti vakciną nuo Ebolos. Jis taip pat atstovavo GAVI forumuose su kitais partneriais, įskaitant PSO, kuriuose buvo apžvelgiama kovos su Ebolos virusu pažanga ir kuriami pasaulinės pasirengimo pandemijai planai.

Dar 2015 m. Geertas kruopščiai išnagrinėjo ir suabejojo Ebolos vakcinos, kuri buvo naudojama PSO Gvinėjoje vykdytuose žiedinės vakcinacijos bandymuose, saugumu. Jo kritiška mokslinė analizė ir ataskaita apie PSO 2015 m. žurnale "Lancet" paskelbtus duomenis buvo išsiųsta visoms tarptautinėms sveikatos priežiūros ir reguliavimo institucijoms, dalyvaujančioms Ebolos vakcinacijos programoje. Po darbo GAVI Geertas pradėjo dirbti Vokietijos infekcijų tyrimų centre Kelne vakcinų kūrimo biuro vadovu. Šiuo metu jis daugiausia dirba biotechnologijų ir (arba) vakcinų konsultantu, taip pat atlieka savo tyrimus, susijusius su natūraliomis ląstelėmis žudikėmis pagrįstomis vakcinomis.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą