2022-11-12

Rinkimai JAV tik sustiprino abejones dėl rinkimų Lietuvoje sąžiningumo

 

Daug požymių, kad esame, de facto, JAV kolonija. Mūsų valdžia vykdo visus suvereno paliepimus. Tai valstybės nustekenimas vardan Taivanio akibrokšto, Baltarusijos krovinių blokada, Ukrainos rėmimas mūsų valstybės saugumo sąskaita, beprotiškas valstybės praskolinimas. Prieš tai buvo Mažeikių naftos dovana JAV ir t.t. Seimas, kalbama, partnerystės „problemą“ ėmė paspartintai gvildenti po JAV ambasadoriaus apsilankymo pas Seimo pirmininkę...

Apie kokį rinkimų skaidrumą galima kalbėti Lietuvoje, jei jo nėra metropolijoje?

Kaip pranešė "Fox News", spalio 9 d. miręs 86 metų amžiaus Pensilvanijos demokratas Anthony Deluca buvo perrinktas į Atstovų Rūmus, surinkęs 85 proc. balsų savo apygardoje!

Pasak JAV žiniasklaidos, Delukos atvejis nėra vienintelis - Tenesyje savo apygardą laimėjo demokratė Barbara Cooper, kuri mirė spalio 25 d., sulaukusi 93 metų.

Abejones dėl rinkimų sąžiningumo didina ir itin lėtas balsų skaičiavimas, leidžiantis atlikti "būtinus pataisymus" demokratų kontroliuojamose valstijose.


"Net pilietinio karo metu jie skaičiuodavo greičiau", - piktinasi "Fox News" laidų vedėjas Tuckeris Carlsonas (argi šalyje nekyla pilietinio karo kibirkščių?). Todėl Arizonos valdžia paskelbė, kad rinkimų rezultatus gali paskelbti... arčiau Naujųjų metų išvakarių. Už demokratus pasisakantis CNN kanalas ragina: "Žmonės, jei bandote išsiaiškinti, ar yra balsavimo problema, laikykitės atokiau nuo socialinės žiniasklaidos. Pasitikėkite savo vietos pareigūnais, pasitikėkite mumis, pasitikėkite naujienų šaltiniu, kurį pažįstate ir kurio sąžiningumu pasitikite. Jie dirba savo darbą ir daro jį teisingai." Tuckeris Carlsonas šaiposi iš šių teiginių: "Jie dirba savo darbą ir daro jį teisingai! Ha ha ha! Tikrai, CNN? Ar galėtumėte plačiau papasakoti, kaip teisingai jie tai daro? Labai juokinga."

https://www.youtube.com/watch?v=ZbPvWZ-cumI

 

Tarpiniai rinkimai Amerikoje dar labiau suskaldys šalį ir priartins ją prie pilietinio karo slenksčio. Demokratai ir respublikonai užplūs vieni kitus nuolatiniais demaskavimais. Ankstesni demokratų bandymai apkaltinti D. Trumpą jiems šimteriopai sugrįš respublikonų pretenzijų J. Bidenui pavidalu.

 


Paul Craig Roberts savo portale skelbtame straipsnyje „Pavogtų rinkimų atnaujinimas“ konstatuoja: „Sąžiningi rinkimai mėlynosiose valstijose neįmanomi.“ Jis rašo:

Tose pačiose svyruojančiose valstijose, kuriose buvo pavogti paskutiniai prezidento rinkimai, vėl pastebimas paslaptingas staigus balsų skaičiaus perskaičiavimas demokratų kandidatams. Arizonoje, kur rinkimų dieną balsų skaičiavimas sustabdytas, praėjus kelioms dienoms po rinkimų paslaptingos balsų už demokratų kandidatą į gubernatorius siuntos vis dar atkeliauja - čia 17 000, čia 5 000 balsų. Tuckeris Carlsonas paklausė, kam naudingas ilgas balsų skaičiavimo atidėliojimas. Jis atliko tyrimą ir pranešė, kad 12 iš 13 uždelstų balsų skaičiavimo atvejų laimėjo demokratas.

Čia pateikiama ataskaita, kurioje matyti tokie patys balsų už demokratus šuoliai per praėjusio antradienio rinkimus, kaip ir per pavogtus prezidento rinkimus. Respublikonams tokie šuoliai nepasitaiko, išskyrus tuos atvejus, kai kompiuteriu pakoreguoti demokratų pergalės skirtumai tampa per dideli, kad jais būtų galima patikėti. Tuomet raudonųjų balsų šuolis panaikina neįtikėtiną demokratų pergalės skirtumą. https://www.lewrockwell.com/2022/11/no_author/crime-spikes-mike-lindell-shows-real-evidence-of-election-fraud/

Faktas tas, kad demokratų tikslas yra valdžia, o ne demokratija. Jų tikslas - revoliucionizuoti visuomenę ir panaikinti tėvų autoritetą, tradicinę šeimą ir konstitucines teises, tokias kaip Pirmoji ir Antroji pataisos, nepalieka vietos žmonių savivaldai. Amerikos žmones į revoliuciją verčia švietimo sistema, kuri naudojama vaikams indoktrinuoti, ir "krizės", tokios kaip "karas su terorizmu" ir "kovidų pandemija", kurios naudojamos JAV Konstitucijai paneigti.


Revoliucija vyksta palaipsniui, bet nuosekliai. Jaunosios kartos gimsta "naujoje normalybėje" ir galvoja, kad viskas, kas ištrinama, yra "baltųjų rasizmas" ir nepagrįstas įsitikinimas, kad kai kurios seksualinės preferencijos yra iškrypėliškos.

Kiekviena prabėgusi savaitė atneša naujų laisvės suvaržymų. Pasiekėme tašką, kai iššūkiai oficialiems naratyvams cenzūruojami, o MAGA respublikonai atleidžiami iš darbo ir atsisakoma juos priimti į darbą. FTB ir Teisingumo departamentas (sic) yra politizuoti ir nebaudžiamai naudojami kaip ginklai demokratų rankose.

Ir vis tiek amerikiečiai balsuoja už demokratus?

 

Mano nuomone, praėję rinkimai Lietuvoje buvo nesąžiningi. Jie vyko „nevakcinuotus ir needukuotus“ rinkėjus į perkeliant į dirbtinai sukeltos „plandemijos“ užribį. Balsai buvo apdorojami JAV sukurtų programų pagalba, tų pačių, kurios neleido Donaldui Trampui tapti JAV prezidentu. Visuomenę šokiravo grubus „Laisvės partijos“ registravimas, tam skirtam laikui pasibaigus. Kėlė abejonių balsavimas Lietuvos atstovybėse užsienyje.

Prisimename ir stojimo į ES „referendumą“, kuris nesurinko ¾ rinkėjų valsų (vos 57%), o dalyviai buvo viliojami alumi ir skalbimo milteliais. Tai juodas mūsų „demokratijos“ puslapis. Tačiau pastaruoju metu mes jau pripratome, kad šita abejotinai legitimi valdžia nuolatos šluostosi kojas į Lietuvos Konstituciją.

Mūsų laukia merų, prezidento ir parlamento rinkimai. Darbas vyksta. Valstybėje, kuri neturi nacionalinės spaudos, o visa pilietinė saviraiška buvo užblokuota, paliekant tik „opozicijos“ portaliukus, kurie yra vienaip ar kitaip valdančiosios „šaikos“ kontroliuojami, atlieka „opozicijos“ imitaciją, sunku tikėtis sąžiningų rinkimų.

Jaunesnius žmones tokia padėtis gali šokiruoti, o vyresni įpratę: „Viena partija – viena tiesa“. Buvo komunistų partija, dabar „Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai“, JAV Demokratų partijos klonas. Kaip žmonės sako: „Tas pats b., tik kitoj saujoj“.


 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą