2023-02-07

Iki 335 000 mirčių nuo koronės marmalo vien JAV!

 


Heinz Jakuba portale Auf1.info rašo:

Kiekvieną dieną socialinėje žiniasklaidoje pasirodo pranešimų apie tai, kad "Covid" skiepyti žmonės miršta gana staiga. Ne tik pagyvenę žmonės, bet ir vidutinio amžiaus žmonės, o svarbiausia - daugybė jaunų vyrų ir moterų! Tik pamažu šie pranešimai patenka į pagrindinę žiniasklaidą. Taip yra todėl, kad šis klausimas politiniams lyderiams yra itin opus. Lygiai toks pat sprogstantis yra JAV atliktas tyrimas, kuriame apskaičiuota šimtai tūkstančių mirčių nuo mRNA vakcinų jų pačių šalyje. Kai kuriais skaičiavimais, pasaulyje mirė net 12 milijonų "Corona" vakcinos aukų.


2023 m. sausio 24 d. buvo paskelbtas recenzuojamas tyrimas, kuris iš tiesų yra labai svarbus. Jame kalbama ne apie ką kitą, o apie itin opią temą - mirtiną "šalutinę žalą", kurią sukėlė "Covid" vakcinos. Jau vien šis rezultatas yra šokiruojantis, todėl jis tikriausiai taip pat iš esmės neskelbiamas visuomenei.

Iki 335 000 mirčių nuo skiepų JAV


Mičigano valstijos universiteto ekonomisto Marko Skidmoro (Mark Skidmore) atliktas tyrimas grindžiamas 2 840 žmonių apklausa, atlikta 2021 m. gruodį. Remdamasis surinktais duomenimis apie sergančiuosius Covid-19, kurie turėjo rimtų sveikatos problemų, ir mirčių nuo vakcinų ir mirčių nuo Covid-19 santykiu, M. Skidmoras apskaičiavo, kad mirčių dėl mRNA vakcinų skaičius gali būti 278 000. Šis vidurkis apskaičiuotas nuo 215 000 iki 335 000 numanomų mirčių vien tik JAV 2021 m.

Ar sprogstamasis tyrimas bus atšauktas?


Nors Skidmoro tyrimas buvo pateiktas dar 2022 m. liepą, jis buvo paskelbtas tik dabar, praėjus pusei metų, 2023 m. sausį. Nenuostabu, kad šio tyrimo rezultatai, susiję su mirusiaisiais dėl mRNA gydymo. Netgi ekonomistas daro prielaidą, kad vadinamieji "faktų tikrintojai" netrukus imsis veiksmų prieš "Skidmoro dokumentą", kad būtų atšaukta publikacija.

mRNA vakcinos labai rizikingos



Duomenys taip pat paskelbti žurnale "BMC Infectious Diseases" - recenzuojamame žurnale, kuriame be molekulinės genetikos, patofiziologijos ir epidemiologijos daugiausia dėmesio skiriama infekcinėms ligoms. Jie parodo teorinį Covid-19 skiepų žalos sveikatai mastą. 

Net jei "faktų tikrintojai" abejoja šia ekstrapoliacija, tyrimas įrodo, kad Covid-19 nepageidaujamo poveikio dažnis yra labai didelis. Dar daugiau, kad susijusios mRNA vakcinos yra beprecedentiškai rizikingas medicinos produktas!

Vakcinos žala mažina norą skiepytis


Skidmoro straipsnyje taip pat nurodoma, kad nemažai žmonių nesiskiepijo, nes pažinojo artimą žmogų, kuris po skiepijimo patyrė sunkų šalutinį poveikį. Konkrečiai jame teigiama: "Apklausa suteikia naudingos informacijos apie sprendimą skiepytis ar nesiskiepyti nuo COVID-19. Analizė taip pat parodė, kad tie, kurie mano, jog giminaičiai nukentėjo nuo COVID-19 ligos, yra labiau linkę skiepytis, o priešingai - tie, kurie pažįsta ką nors, kam pakenkė COVID-19 vakcina." Ir dar: "Didelį skirtumą tarp galimo mirčių skaičiaus dėl COVID-19 vakcinacijos, kuris paaiškėjo atlikus šią apklausą ir turimų vyriausybės duomenų, reikia tirti toliau."

12 milijonų mirčių nuo Covid vakcinos visame pasaulyje?


JAV amerikiečių kompiuterių mokslininkas ir verslininkas Steve'as Kirschas, kuris, kaip teigiama, yra laikomas vadinamuoju "sąmokslo teorijų šalininku", naudoja visiškai kitokius skaičiavimus. Todėl jis paskelbė, kad "vien Jungtinėse Amerikos Valstijose dėl COVID vakcinų iš viso mirtų 500 000-600 000 žmonių". Tai savo ruožtu reikštų, kad dėl "Corona" vakcinų visame pasaulyje mirė 10-12 milijonų žmonių.

Vokietija: Kasmet daugiau kaip 45 000 mirčių nuo "Covid" vakcinos?



Buvęs Tiuringijos žemės kriminalinės policijos biuro prezidentas Uwe Kranzas jau žinojo, kad ir šioje diskusijoje žmonės meluoja tiek, kad išlinksta tariamos sijos. 2022 m. kovo 24 d. pranešime spaudai jis pareiškė, kad 2255 mirties atvejai, apie kuriuos buvo pranešta Paulo Ehrlicho institutui dėl vakcinacijos "Corona", yra tik ledkalnio viršūnė. Kadangi pranešimų skaičius siekia tik penkis procentus, reikia manyti, kad nepraneštų atvejų skaičius yra gerokai didesnis nei 45 000. Dėl šios priežasties Heidelbergo universiteto patologijos direktorius Peteris Schirmacheris jau 2020 m. rugpjūtį pareikalavo atlikti daugiau mirusių paskiepytų asmenų skrodimų.

AfD reikalauja skaidrumo politikoje


Šį klausimą komentavo ir Bavarijos žemės parlamento AfD parlamentinės frakcijos vadovas ir sveikatos politikos atstovas Andreas Winhartas. Jis sakė: "Ilgą laiką AfD perspėjimus senosios partijos atmetė kaip "netikras naujienas", tačiau, deja, mūsų didžiausi nuogąstavimai pasitvirtino. Vis daugiau ekspertų nurodo, kad dėl "Corona" vakcinacijos galėjo mirti kur kas daugiau žmonių, nei rodo oficialūs duomenys." 

Ir dar: "Atsakingi politikai nelabai nori aiškintis, nes tai galėtų atskleisti jų bendrą atsakomybę. Tai ne tik moralinė kaltė, bet ir teisinis klausimas. Juk Vaistų įstatymas (AMG 5 straipsnis) draudžia "pateikti į rinką abejotinus vaistus arba naudoti juos kitam asmeniui". 

Winhartas taip pat teigė: "Raginu valstijos vyriausybę nutraukti slėpimo politiką ir užtikrinti, kad visi mirties nuo skiepų atvejai būtų registruojami. Piliečiai turi turėti galimybę objektyviai informuoti save apie skiepų keliamą riziką. Savaime suprantama, kad po šių gąsdinančių ekspertų parodymų bet kokia diskusija apie privalomą skiepijimą turi būti nutraukta."

Prie šių žodžių nėra ką pridurti!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą