2020-09-17

Didžiausias Lietuvos valstybingumo priešas šiandien yra vidinis – Šimašiaus ir Armonaitės nelaisvės partija

Prieš eilinius seimo rinkimus kaltinti vieniem kitus, kad vagys, kad į valdžią eina vedini siekio vogti, kiekvienas tik sau kurti sotų, iki visiško nukiaulėjimo, gyvenimą, kažkaip net būtų keista. Vogė visi, kas tik prie valstybės lovio prieidavo visus tuos 30 postsovietinių metų. Valstybė todėl ir merdi. Vietoj to, kad kurti idėją, leisiančią mobilizuotis, telktis valstybės kūrimui, mes apaugame iš užsienio remiamais politiniais parazitais, kurie graužia valstybės pamatus iš vidaus. Prie tokių valstybės parazitų aš priskirčiau liberalias partijas, ir, visų pirma, ne taip senai sukurtą „Laisvės partiją“, kuri, mano nuomone, yra plėšriausia Tautos medžio kinivarpa.

Laisvės partija į rinkimus eina su siekiu legalizuoti kanapes medicinos ir rekreacijos tikslais, leisti įteisinti seksualinių mažumų šeimos santykius

Kertiniai mūsų leisgyvės valstybės pamatiniai akmenys yra krikščioniška moralė, kalba, šeima, herojiška ir tragiška tautos istorija, simboliai.



Kokias „vertybes“ neša mums liberalai ir jų ultraliberali Šimašiaus&Arbonaitės atplaiša?

SOROŠISTAMS, - NE, NE, NE!!! - sako Astra Astrausaitė. IŠ KANDIDATŲ Į SEIMĄ 2 NAUJAMIEČIO-NAUJININKŲ APYGARDOJE DISKUSIJŲ AKIMIRKŲ... DISKUSIJAS ORGANIZAVO LIBERALUSIS JAUNIMAS, BUVĘS „BALTOSIOMIS PIRŠTINĖMIS“, IR KITI... Visi sisteminiai remia šitos (LGBTIQ+66 lytys+kanapės) partijos ideologiją ir su ja sudarytų koaliciją, jei patektų į Seimą (transvestitas - Armonaitės ir Šimašiaus „Laisvės“ partijos kandidatas į Seimą, sąraše - 2-as po Armonaitės, Tomas Vytautas Raskevičius)... Šalia jo atsisėdo diskusijoms TS - LKD kandidatas 2 Naujamiesčio - Naujininkų apygardoje Žygimantas Pavilionis. Ten kandidatuoju ir aš, teko dalyvauti šioje diskusijoje, bet 5 metrų atstumo laikiausi nuo stoties „mergaitės“ įvaizdžio kandidato... Nes esu už prigimtinę šeimą ir kreikščioniškas bei tradicines Lietuvos vertybes.

Ši paremta satanizmo ir LGBT ideologijomis partija yra nukreipta naikinti visas vertybes, kuriomis remiasi Lietuvos valstybingumas. Tai mūsų valstybės antagonistas ir pati pavojingiausia valstybės kinivarpa, nes iš vidaus sistemingai graužia Lietuvos valstybingumo pamatų likučius.

Džiugina tai, kad šio valstybės struktūros ima priešintis šios partijos-parazito indokrinacijai. Prie didelį politinį poveikį turėsiančių ženklų priskirčiau rugsėjo 16 d. Apylinkės teismo verdiktą, išteisinantį patriotę Astrą Astrauskaitę ir pripažinusį, kad ant patriotės užsiundyti policininkai elgėsi neteisėtai.

Noriu tikėti, kad pasityčiojimas iš žuvusių mūsų tautos didvyrių Lukiškių aikštėje pasibaigs visiems laikams (1, 2), o mūsų tautos simbolis Vytis stovės jos centre. Negalima leisti, kad Lietuvos valstybės priešai toliau niekintų šią šventą vietą ir tyčiotųsi iš mūsų tautos istorijos, atminties, simbolių.

Lietuvių tauta, turi atminti, kad einantys į rinkimus „Laisvės partijos“ nariai yra satanizmo ir LGBT ideologijos nešėjai, griaunantys katalikišką moralę, vyro ir moters santuoką, vaikystę, jos nariai neša mums baisiausią nelaimę – narkomaniją, nes jie, remiami Sorošo ir kitų planetos nuodytojų, nori Lietuvoje legalizuoti narkotikus ir naikinti mūsų tautą. Šios partijos nariai siekia sunaikinti lietuvių kalbą. Tereikia pereiti Vilniaus gatvėmis, perskaityti reklamas ir taps aišku, kas yra didžiausias lietuvių kalbos priešas.

Čia mano išlieta širdgėla dėl Tėvynės ateities yra rinkiminė reklama, kurios tikslas vienas: kad Lietuvos priešai, o tokiais Lietuvos priešais, mano nuomone, yra „Laisvės partija“, nepatektų į Seimą.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą