2020-09-13

Gdanskas: dar viena vulgari LGBT aktyvistų profanacija

 


Polonia Christiana aprašomos LGBT eitynės Gdanske, įvykusios rugsėjo 12 d., kur eilinį kartą įvyko „šlykšti profanacija“. Viena iš gėjų parado dalyvių nešė „vulgarų atvaizdą intymios moters kūno dalies, kuri buvo „karūnuota“ simboliu, primenančių mergelės Marijos karūną“.

Pažymima, kad „kiekviena sekanti savaitė atneša vis rimtesnes profanacijas ir veiksmus, nukreiptus įžeisti katalikų religinius jausmus. Kaltininkais šio išniekinimo yra aktyvistai ir šalininkai LGBT ideologijos. Šį kartą viena „vaivorykštės parado“ Gdanske dalyvė nešė kažką panašaus į banerį, kuris turėjo vulgariai įžeisti katalikų religinius jausmus. Dar daugiau, filme, kuris pasirodė Twitter, galima išgirsti, kaip moteris, nešanti šį transparantą, naudoja vulgarius žodžius, skirtus „vaivorykštinio parado“ priešininkams.“

Portalas wPolityce.pl informavo, kad vienas vyras mėgino išplėšti skandalingą transparantą, bet policija tam sutrukdė.

LGBT manifestacija buvo atsakas į Visos Lenkijos jaunimo organizacijos protesto akciją „Gdanskas prieš vaivorykštinę agresiją.“ Kvietime į akciją buvo sakoma: „Vaivorykštinis kultūrinis puolimas tęsiasi ir plečiasi mūsų šalyje vis greičiau ir greičiau. Jeigu mes norime ją sustabdyti, reikia tam duoti ryžtingą atkirtį! Šiandien LGBT judėjimo atstovai jaučiasi praktiškai nebaudžiami puldami fizinius asmenis, su kuriais nesutinka, ir niekindami mums šventus simbolius, kaip valstybės vėliava ir religiniai paveikslai“.



Pažymima, kad vulgarūs LGBT ideologijos pasekėjų išpuoliai yra toleruojami miesto merės Aleksandros Dulkiewicz, kuri reguliariai remia „vaivorykštės aktyvistus“. „Įvairovė – tai jėga. Gdanskas – tai miestas, kuris yra vieta kiekvienam“, – pasakė ji. Miesto merė nepaminėjo nei vieno LGBT bendruomenės pasityčiojimo iš krikščionybės simbolių ir krikščionių jausmų.

Polonia Christiana primena, kad eilinį kartą, kuomet Gdanske vyksta LGBT manifestacijos, yra vykdomos šlykščios šventvagystės. Praėjusiais metais homoseksualų parado dalyviai nešė „konstrukciją“, panašią į nešamą procesijoje su Švenčiausiuoju Sakramentu.

https://www.pch24.pl/gdansk--kolejna-wulgarna-profanacja--ktorej-dopuscili-sie-aktywisci-lgbt,78408,i.html#ixzz6XwGlkg86

https://wpolityce.pl/polityka/517369-czy-dulkiewicz-potepi-prowokacje-z-manifestacji-lgbt



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą