2020-09-10

Fox News: pavojinga rasinė teorija diegiama JAV valstybės struktūrose (video)

 


Finansų ministerija, FTB ir pagrindinės JAV branduolinės laboratorijos užsiėmė „perauklėjimu“ savo baltųjų bendradarbių: verčia juos prisipažinti engėjais ir atsiprašyti „engiamųjų“, pranešė interviu redaktorius City Journal Christopher Rufo. Fox News vedantysis Tucker Carlson pažymi, kad tokia propaganda dešimtmečius skambėjo Amerikos mokyklose, ofisuose ir bažnyčiose, kas tapo JAV vykstančių pogromų priežastimi.

Tucker Carlson: Jeigu pastaraisiais mėnesiais jūs žiūrėjote mūsų laidą, jūs žinote, kad mes susikoncentravom, kai kada kitų temų sąskaitą, ties pogromais ir riaušėmis, paralyžiavusiomis daugelį Amerikos miestų. Mes vadovavomės ne partiniais interesais, garbės žodis. Šiais prezidento rinkimų metais grėsmė, su kuria mes susiduriame, gilesnė ir svarbesnė, negu kiekvienas atskirai paimtas balsavimas. Politiškai motyvuota prievarta – didžiausias pavojus mums. Ji pavojingesnė už bet kokį virusą ir užsienio priešą. Ji gali tiesiogine prasme pribaigti šią šalį.

Mes jums sakėme, kas atsakingas už prievartą. Bet galėtume ir nesakyti, jūs ir taip žinojote. Tai akivaizdu. Ką dabar nekalbėtų profesionalūs melagiai per televiziją. Pavyzdžiui, pas pagrindinį įtariamąjį pačioje paskutinėje politinėje žmogžudystėje Portlende ant kaklo ištatuiruota BLM. Jis neslepia, kurioje jis komandoje. Niekas iš jų neslepia. Bet kuris sąžiningas stebėtojas supranta, kas būtent vyksta mūsų gatvėse.



Tačiau per mažai tų, kurie suvokia, kodėl tai vyksta. Kodėl vaikai, išauklėti teisingiausioje pasaulio valstybėje, palaiko agresyvią revoliucinę organizaciją kaip BLM, kurios programa yra griovimas. Kodėl išsilavinę suaugusieji, tie patys žmonės, kurie turėjo ginti mūsų sistemą – ir mums reikia, kad jie gintų mūsų sistemą! – taip stropiai ją naikina?

Istorikai būtinai tyrinės šiuos klausimus. Jie norės žinoti, kas pas mus įvyko. Jie padarys išvadą, kad svarbus vaidmuo teko ideologijai. Visą amerikiečių kartą mokė sutikti su teiginiais, dėl kurių atsirado BLM. „Žmogų galima sutapatinti su jo rase“. „Odos spalva reiškia privilegiją“. „Reikia atsisakyti lygybės prieš įstatymą“. Tai melas. Bet staiga jis visur. Amerikiečius to mokė mokyklose ir darbe, net girdėjo bažnyčiose. Be šių idėjų pas mus dabar nebūtų riaušių: mes jų nepakęstume nei sekundės. 

Iš kur šie nuodai? Galiausiai jie atsiranda iš kairiųjų akademiniuose sluoksniuose: jie kontroliuoja tai, kas pas mus vadinama intelektualiu šalies gyvenimu. Bet produktas, kurį jie parduoda, plačiai paplito dėl MIP pastangų, korporatyvinės darbuotojų atrankos ir net federalinių organų, gyvuojančių iš jūsų pinigų, iš visų mūsų pinigų. Daugumas žmonių nesupranta, kokia didelė ši problema. Net mes nesupratome, kol neperskaitėme reportažus žmogaus vardu Chris Rufo.

Rufo daugelį mėnesių tyrinėjo kritinės rasinės teorijos diegimą, priverstinius žeminimo seansus Mao Dzeduno dvasia, kurie dabar vyksta jūsų ofise ir mokykloje, kur eina jūsų vaikai. Gerai apmokami įvairovės instruktoriai sistemingai puola idealus, jungiančius šią šalį. Jie pjūdo amerikiečius vieną su kitu jų odos spalvos pagrindu. Tai groteskiškas projektas. Tai neteisinga. Tai atviras rasizmas. Laikui bėgant jis sukelia preivartą ir neįveikiamą skylimą. Ką mes dabar ir matome. Tai sukelia siaubą. 

Tačiau praktiškai tam niekas nesipriešina. Mes privalome tam priešintis – vardan mūsų šalies. Ir šiandien mes paprašėme Kristoferio Rufo paaiškinti įvykius. Jums verta žinoti smulkmenas. Rufo – Tyrimų instituto tyrinėtojas, o taip pat rašantis City Journal redaktorius. Dabar mes su juo kalbamės. Ačiū labai, kad mums skyrėte laiko, Krisai Rufo. Aš jums dėkingas. 

Kris Rufo, žurnalistas, tyrinėtojas: Labai ačiū. Žinote, Takeri, aš tai tyriau pastarąjį pusmetį. Ir tai tiesiog pribloškia – iki kokio laipsnio kritinė rasių teorija prasiskverbė į kiekvieną federalinės valdžios institutą. Aš atradau, kad kritinė rasių teorija tapo federalinės biurokratijos kripto ideologija ir dabar naudojama kaip ginklas prieš amerikiečių tautą. Aš noriu pasidalinti savo trimis tyrimais, kurie parodo gylį šio sektantiško smegenų plovimo su kritine rasių teorija ir tai, kaip tai gali būti pavojinga ir destruktyvu. 

Pirma – Finansų ministerija. Aš pirmasis pranešiau apie seminarą, kurį šiais metais rengė Finansų ministerija. Seminarą vedė įvairovės instruktorius Hovardas Ross. Jo paslaugos už pastaruosius 15 metų kainavo federalinei vyriausybei per penkis milijonus dolerių. Jis vedė kritinės rasių teorijos seminarus. Iš esmės, jis Finansų ministerijos darbuotojams kalbėjo, kad Amerika yra baltojo šovinizmo šalis, ir, cituoju, „praktiškai visi baltieji palaiko rasizmo ir baltųjų pranašumo sistemą“. Iš esmės, jis smerkė valstybę ir kalbėjo baltiems Finansų ministerijos ir surištų organizacijų darbuotojams, kad jie pripažintų savo „baltųjų privilegiją“, savo „baltųjų rasinį pranašumą“ ir, iš esmės, visą bagažą, būdingą šiam iškristalizuotam baltumui.



Antra. Tai neapsiribojo Finansų ministerija. Kritinė rasinė teorija dabar prasiskverbė į mūsų kriminalinės teisės sistemą. Tik šią savaitę aš paskelbiau istoriją apie tai, kad FTB kiekvieną savaitę vyksta seminarai apie intersekcionališkumą – ultra kaiąją akademinę teoriją, tapatinančią žmones su identiškumo sistema pagal rasę, genderį ir seksualinę orientaciją. Šie identiškumai sudėtingu būdu surišti ir nulemia, engėjas jūs ar engimo auka. Ir, žinoma gi, šios blogio piramidės viršūnėje – baltieji heteroseksualūs vyrai kai FTB girektorius Krstoferis Rėjus.

Ir trečia. Tai svarbi istorija! Kritinė rasinė teorija dabar diegiama į mūsų mokslinį isteblišmentą. Prieš kelias savaites aš paskelbiau straipsnį apie tai, kad kritinės rasinės teorijos šalininkai iš Sandia National Laboratories, kuriančiose branduolinį ginklą, nusiuntė savo darbuotojus, baltus vyrus, į perauklėjimo stovyklą, kad dekonstruoti jų baltą vyrų kultūrą ir priversti rašyti laiškus su atsiprašymais moterims ir spalvotiesiems.

Demaskuotojai iš Sandia National Laboratories papasakojo apie tai visuomenei, bet laboratorijos vadovybė pavedė kontržvalgybinėms struktūroms greitai ištrinti jų susirašinėjimą ir užkimšti jiems burnas.

Štai kokia iš viso to išvada. Vašingtone yra puikūs žmonės, kaip Misurio senatorius Josh Hawley, kurie jiems pradeda priešintis. Bet konservatoriams reikia prabusti: tai grėsmė JAV egzistencijai, o biurokratija, net iš Trampo administracijos, naudojama kaip ginklas prieš tradicines Amerikos vertybes.



https://www.youtube.com/watch?v=kkTLpIQa_yI



https://youtu.be/XDLD2oQ9a4c





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą