2020-09-12

Heyso kodeksas atvirkščiai: „Oskaro“ šeimininkai pareikalavo trečdalį vaidmenų atiduoti feministėms ir iškrypėliams


Žemiau pateikiu vertimą to paties pavadinimo straipsnio, pasirodžiusio rugsėjo 11 dieną portale „Katiuša“. http://katyusha.org/view?id=15123

Paskutinį smūgį tiems, kas siūlė „nepastebėti“ pederastijos propagandos, kad jų „nepiarinti“, smogė iš JAV. Amerikos kino akademija pateikė sąrašą kriterijų, kuriems nuo 2024 metų privalės atitikti filmai, norintys pretenduoti į „Oskarą“. Sąrašas šokiruoja – ne mažiau 30% aktorių turės būti moterys, LGBT atstovai, rasinės mažumos arba ribotų galimybių žmonės. Filmų tema turi būti šių žmonių problemos. Tokie patys reikalavimai keliami iš filmavimo grupei. Visuose lygiuose – nuo režisierių iki stažuotojų.

Po JTO generalinio sekretoriaus reikalavimo atiduoti visą valdžią feministėms, Amerikos kinematografijos meno ir mokslo akademija išdidžiai pareiškė, kad jau per artimiausius tris metus Holivudo kino gamybos mašina bus pastatyta ant LGBT propagandos bėgių ir nuo jos niekas nepasislėps. Tam oficialiai sukurti nauji privalomi Oskaro standartai režisieriams, norintiems pretenduoti į premijas. Nieko bendro su kinu ir menu jie neturi visiškai nieko bendro, tačiau nurodo kryptį kitiems kino gamintojams.

Taip, judėjimui BLM ten numatė, kad vieną iš pagrindinių vaidmenų turi vaidinti azijatas arba negras. Pederastams ir feministėms pažymėjo, kad kas trečias filme privalo būti pederastu, iškrypėliu, moterimi arba invalidu. Be to ne tik pagal scenarijų, bet ir gyvenime – tai yra taip pat privalo parinkti aktorius, režisierius, filmavimo grupę, net grimerius – ir jeigu tu normalus ir net genialus, tai nepateksi į „į limitą“.



„Academy Aperture 2025 – tai sekantis etapas akademijos iniciatyvos, užtikrinant teisingumą ir inkliuzyvuma, prisidedant prie nuolatinių organizacijos pastangų integracijos į pramogų industriją ir plečiant atstovavimą tarp jos narių ir platesnės kino bendruomenės“, – paaiškino „Ostaro“ organizatoriai. O kartu ten įvedė cenzūrą, apie kokią TSRS niekas negirdėjo, tiksliai nustatę, apie ką

turi kurti filmus. „Temos ar filmo siužetai sukoncentruoti į nepakankamai prezentuojamas grupes: moteris, rasines ir etnines grupes, LGBT, žmonės su kognityviniais arba fiziniais trūkumais, kurtieji arba silpnai girdintys“, – paaiškinama akademijos pranešime.

Ir jeigu ten būtų kalbama tik apie tuos, kas pretenduoja į premiją, bet ten ypatingai pabrėžiama, kad panašūs standartai nuo 2024 metų apims ir gamybą, o taip pat filmų platinimą, mokymą ir stažuotes. Tai yra visai kino produkcijai, kurią išleis Holivudas – tas pats, kuris laimėjo „karą už protus“ pas TSRS, pačių amerikiečių žodžiais, ir tapo akstinu griuvimo Sąjungos ir „Geležinės uždangos“ griūties. Tiesa, jeigu būti tiksliu, šaltąjį karą laimėjo kitas Holivudas – kuriame dar buvo meno ir etikos normos, kurias 1930 patvirtino „Heiso (Will Hays,https://seance.ru/articles/hays_code/) kodeksas“. Dabar dorovinius Heiso apribojimus keičia kodeksas negro-homiko…

Čia reikėtų paklausti mūsų kovotojų ir skaisčiaveidžių „kultūros“ veikėjų: vardan ko jūs kovojote, sunaikinote valstybę, paskandinote tautą skurde, dešimtmečius kovojote su tais, su kuo šią valstybę kartu statėte ir gynėte? Tam, kad žiūrėti į iškrypėlius ir juos užjausti dėl jų sunkaus likimo?

O juk šitą mėšlą diegs ne tik JAV – Rusija, kaip kultūrinė ir ekonominė Didžiojo brolio kolonija – mes ne išimtis. Ne be reikalo aptardami šią naujieną „Autoradijo“ rytinėje laidoje kalbėjo, kad tai absoliučiai normalus reiškinys, o pačios moralinės normos neegzituoja gamtoje. Tiesa, nebuvo kam papasakoti šiems „skaisčiaveidžiams“ puspročiams, kad jeigu nėra moralinių normų, tai niekas netrukdo dėkingiems klausytojams ateiti į šią radijo stotį ir prilupti šiuos vedančiuosius kartu su studijos svečiais, o po to priteršti jiems ant galvų – juk draudimas mušti tuos, su kuo nesutinki ir dergti kur pakliuvo – tai ne tik juridinės normos, bet pirmiausiai, moralinis imperatyvas. Ir, tarkim, Čečėnijoje šiuo klausimu kiek kitokios tradicijos, negu Maskvoje ir Peterburge – nors įstatymai ir kodeksais tie patys.

Tačiau, grįžkime prie Oskaro. Vienintelis variantas išsaugoti žmogišką veidą – tai sukurti naują alternatyvą, kaip Holivudui, taip ir visai vakarų pederastų brolijai. Filmuoti normalius filmus apie normalius žmones, klasikinius siužetus, kurie paklausūs visais laikais ir žinomi kiekvienam mentaliniame lygyje – ir diegti juos, sukuriant nuomos tinklams atitinkamas sąlygas, apsaugančias mūsų žiūrovą nuo „Oskaro“ diarėjos. Vietoj Gelmano utėlyno ir kultūrinių eksperimentų skatinti tikrus menininkus, vietoj Eldžėjų ir panašių į jį degeneratų ir narkomanų – tikrus muzikantus. Bet tam reikia pirmiausiai išvyti su šluota Ernstus, Dobrodejevus, Urgantus, Poznerius ir panašią publiką, vadovaujančią televizijos kanalų informacinei ir kultūrinei politikai, ir atvirai propaguojančius satanizmą ir žmonių tvirkinimą.

O tikrą meną reikią diegti ne tik namuose, bet ir visame pasaulyje – būtent to imtis kviečia vokiečiai Putiną savo mitinguose, būtent apie tai kalba vengrai, kurie pasirengę iškelti rusų šeimos vertybių vėliavą, to reikalavo serbai iš Vučičiaus, kada veržėsi į jų parlamentą – Skupčiną. Taip, galų gale, būtent to reikalavo pusė amerikiečių, kuomet iškėlė Donaldą Trampą į Baltuosius rūmus. Tam globalistai ir įveda diktatūrą ir cenzūrą, tame skaičiuje, ir todėl supranta, kad jie niekingos mažumos ir marginalai, ir absoliuti žmonijos dalis jų visai nepalaiko. 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą