2021-01-17

Geitsas superka milžiniškus plotus žemės, tuo metu Great Reset sako, kad ateitis nepriklauso privačiai nuosavybei

 

Summit News (JAV) praneša: „Feodalizmas su trenksmu sugrįžta vardan progreso.“ Portalas atkreipė skaitytojų dėmesį į keistą reiškinį. Tuo metu kai „Didžiojo perkrovimo“ (Great Reset) technokratai sako amerikiečiams, kad ateitis-tai ateitis be nuosavybės, Bilas Geitsas ir kiti milijardieriai superku milžiniškus kiekius dirbamos žemės.

Forbes duomenimis, šiuo metu Bilas Geitsas yra stambiausias dirbamos žemės savininkas. Jis kelis metus supirkinėjo žemes Floridos ir Vašingtono valstijose. The Land Report nurodė, kad Geitsas, Forbs duomenimis, valdantis $121 milijardų, sukūrė „masinį žemės ūkio paskirties žemės portfelį, apimantį 18 valstijų“. Jo valdos yra Luizianoje (69 071 аkrai), Аrkanzase (47 927 аkrų) ir Nebraskoje (20 588 аkrų). Be to, jis turi 25 750 akrų žemės Finikso priemiestyje.

Šiuo metu Geitsas valdo 242 000 akrus žemės ūkio paskirties žemės JAV teritorijoje, pagrinde per tarpinę kompaniją Cascade Investments, kuri yra asmeninis Geitso investicinis instrumentas.



Forbes duomenimis, nėra žinoma, ką Geitsas daro su žeme, nes Cascade Investments atsisakė komentuoti šį klausimą.

Summit News nurodo, kad Bilas Geitsas dar atsilieka nuo stambiausių JAV žemvaldžių, tokių kaip media magnatas John C. Malone, kuris su 2,2 milijonais akrų fermų ir miškų užima pirmą vietą, ar su CNN įkūrėjo Ted Turner, kuriam priklauso 2 milijonai akrų žemės.

Amazon savininkas Jeff Bezos irgi aktyviai dideliu mastu investuoja į žemę.

Summit News pašiepia šiuos „milijardierius-filantropus ir technokratus“, kurie perka žemę su didėjančiu greičiu, o visuomenei kalba, apie tai, kad ateityje privati nuosavybė praktiškai nustos egzistuoti.

Savo knygose Pasaulio ekonomikos forumo (PEF) organizatorius ir globalistas Klausas Švabas (Klaus Schwab) aiškiai duoda suprasti, kad „Ketvirtoji pramonės revoliucija“ arba „Didysis perkrovimas“ (The Great Reset) atves prie privačios nuosavybės panaikinimo.

Šis teiginys yra kartojamas PEF internetiniame puslapyje, kuriame sakoma „Sveiki atvykę į 2030 metus. Sveiki atvykę į mano miestą – ar geriau pasakyti, „mūsų miestą“. Pas mane nieko nėra. Aš neturiu mašinos. Aš neturiu nuosavo namo. Aš neturiu buitinės technikos, nei drabužių“.

Matomai, jums nebus leidžiama turėti kokią nors nuosavybę, ir jūs turėsite vienintelę galimybę gyventi nuolatinėje priklausomybėje nuo nedidelio skaičiaus turtuolių, kurie valdys viską.

Anksčiau tai vadinosi feodalizmu, tai yra vergovės forma.

Nuorodos:

https://summit.news/2021/01/15/bill-gates-buying-up-huge-amount-of-farmland-while-great-reset-tells-americans-future-is-no-private-property/

https://www.weforum.org/agenda/2016/11/how-life-could-change-2030/





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą