2021-07-06

Migracijos, LGBT ir BLM finansavimo šaltiniai ir tikslai. Kritinė rasinė teorija ir baltosios rasės genocidas 2d.

 


Pinigų šeimininkai, nuo pasaulio visuomenės akių slepia savo turtus ir savo tikslus. Tam jie naudoja pavaldžias dezinformacijos priemones ir cenzūrą socialiniuose tinkluose. Suformuoti melagingoms socialinėms teorijoms jie nusisamdo intelektualus. Ryškiausia Rotšildų finansuota figūra buvo Karlas Marksas – komunizmo teoretikas. Kritinė rasių teorija evoliucionavo iš Marksizmo filosofijos, šių idėjų tęsėjos Frankfurto mokyklos. Kevino Macdonaldo nuomone, „Kritinė rasių teorija“ (KRT) išaugo iš Frankfurto mokyklos kritinės teorijos.


JAV „Kritinės rasių teorijos“ apologetai teigia:

Nesuklyskite: mes ketiname toliau daužyti mirusius baltuosius vyrus, gyvuosius ir moteris, kol socialinis konstruktas, vadinamas "baltąja rase", bus sunaikintas - ne "dekonstruotas", o sunaikintas. Noelis Ignatjevas savo žurnale Rasės išdavikas (Noel Ignatiev in his journal Race Traitor)



Atviras "baltųjų rasės studijų" vykdymas turi būti suvokiamas kaip ne kas kita, kaip kraštutinės, net smurtinės agresijos prieš baltąją rasę aktas. Andrew Joyce'as apie "baltųjų" studijas (Andrew Joyce on Whiteness Studies)

Kad būtų veiksminga, socialinė inžinerija negali būti suvokiama. Michael Jones in Logos Rising (https://www.fidelitypress.org/logos-rising)


Tokia yra bendravimo su baltaisiais kaina. Tai tavo paties gyvybės kaina, nes jie tave iščiulpia. Ten nėra gerų žmonių. Baltųjų žmonių kraujas verda. ... Fantazavau apie tai, kaip revolveriu iššaunu į galvą bet kuriam baltajam žmogui, kuris pasipainios mano kelyje, užkasu jo kūną ir šluostau kruvinas rankas, o pati išeinu palyginti be kaltės ir su džiaugsmu žingsniuoju tolyn. Tarsi būčiau padariusi pasauliui velnišką paslaugą. ... Mes prašome pamišusio, smurtaujančio plėšrūno, manančio, kad yra šventasis arba superherojus, prisiimti atsakomybę. Taip nebus. Jų smegenyse yra penkios skylės. Tai tarsi daužyti galvą į plytų sieną. Tai tiesiog nėra gera idėja. JAV psichiatrė Aruna Khilanani.

Kas yra "kritinė rasių teorija".

Edmund Connelli nuomone, KRT tai baltųjų genocido teorija, siejama su žydų etniniu aktyvizmu.

Nors ši teorija jau seniai taikoma JAV universitetuose, pastaruoju metu ji atsirado vyriausybinėse ir įmonių įstaigose, o nuo Džo Baideno inauguracijos į prezidento postą ją propaguoja net kariuomenė.

Connelly KRT sieja su galingais žydais ir žydų organizacijomis, kurie valdo JAV ir didžiąją dalį Vakarų. Jis skaito KTR žydų etniniu karu su baltaisiais. KRT visiškai atitinka Kevino Makdonaldo (Kevin MacDonald) "Kritikos kultūros" kategoriją, „kurioje žydų "guru" rengia talmudinį žodinį puolimą, kurio pagrindinis tikslas - toliau naikinti pagonis tiesiogine prasme“.

KTR pradėta diegti JAV universitetuose XX a. 9-ajame dešimtmetyje aukštosiose mokyklose.


Kevino Makdonaldo darbai, jo trilogija, kurią vainikuoja "Kritikos kultūra: Žydų dalyvavimo XX a. intelektualiniuose ir politiniuose judėjimuose evoliucinė analizė", kuri geriausiai atskleidžia „kritinės rasių teorijos“ atsiradimą ir raidą (knyga rusų kalba).

(bus tęsinys)




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą