2021-11-21

Dr.Algimantas Lebionka skaito laišką Prezidentui Gitanui Nausėdai (video)


 https://www.youtube.com/watch?v=jM_ZIwkrpIo

Jūsų Ekscelencija, būkite toks malonus ir priimkite į savo rūmus ištikimą lietuvių Tautos dukterį Astrą Astrauskaitę. Ji atstovauja daugelio Lietuvos piliečių interesus. Ji tai įrodė savo darbais.


Prieš kurį laiką Jūs priėmėte vieną ponią, gydžiusią dantis Jūsų dukrai. Abejoju, kad tai rimtas argumentas. O gal Jums argumentu yra kelių iškrypėlių preferencijos trijų milijonų piliečių sąskaita? Tikiuosi, kad Jūsų dar neapleido protas, kaip daugelį, po švirkštimo nuodingais preparatais, melagingai vadinamais vakcinomis. Jūsų interesas turėtų būti susitikimas su Astra Astrauskaite, kuria pasitikiu ir kuri kompetentinga išdėstyti Jums aktualiausias valstybės problemas, apie kurias, susidaro įspūdis, Jūs nesate objektyviai informuotas. Į šią aikštę aš atėjau ir tam, kad priminti apie Jūsų mums žadamą „Gerovės valstybę.“ Prezidente Nausėda! Kur ta valstybė? Ar šitas dabar Lietuvoje statomas konclageris ir yra ta mūsų svajonė? Ausvaisai, sargybiniai prie kiekvienų durų, segregacija, konstitucijos ir žmogaus teisių sutrypimas, nepakeliama infliacija, ubagystė? Gal tai Jūsų „Gerovės valstybė“?


Šioje aikštėje yra tik vienas žmogus iš tos „gerovės valstybės“. Tai Jūs. Iš mūsų gi atimti net ir buvusios gerovės trupiniai. Mes gyvename valstybėje, kurioje žmogaus teises turi tik neteisėti imigrantai ir į Lietuvą pagal JTO kvotas vežami Afrikos juodaodžiai.

Aš biomedicinos daktaras. Praėjus beveik dviems metams nuo feikinės „pandemijos“ pradžios, nuo beprotiškų „karantinų“, „saviizoliacijų“, šalies ekonomikos griovimo, man niekas negali atsakyti į daugybę klausimų dėl šitų eksperimentinių preparatų priverstinio badymo tikslingumo, neefektyvių antsnukių dėvėjimo, daugybės kitų vyriausybės taikomų beprotysčių. Vienintelis viso šio šabašo paaiškinimas – satanisto ir degenerato Klauso Švabo knyga „Covid-19: Great Reset“. Vyksta Lietuvių tautos genocidas. Jo vykdytojai yra absoliučiai neadekvati Ingridos Šimonytės vyriausybė ir neadekvatus šios kadencijos Seimas. Tai patys baisiausi Lietuvių tautos priešai, kokių mūsų tauta savo istorijos raidoje niekada neturėjo. Man susidaro tvirtas įspūdis, kad dabartinės valdžios tikslas yra kuo greičiau sunaikinti valstybę diegiant lytinius iškrypimus, alkoholį, narkotikus, vežant į Lietuvą imigrantus iš Afrikos, jų keturis tūkstančius įsileidžiant iš Baltarusijos. Neteisėtai rinkimuose dalyvavusi „Laisvės partija“ tiesiog neriasi iš kailio, kad sunaikinti Lietuvą. Šitiems nusikaltėliams ne vieta politikoje. Jų vieta – kalėjime! Prezidente, prabuskite iš letargo miego, prisiminkite, kad esate ne manekenas, kurio paskirtis staipytis ir maivytis ant podiumo Briuselyje. Lietuva ant bedugnės krašto. Galite – dirbkite Tėvynės labui, kaip prisiekėte, nepajėgiate dirbti – išeikite, o prieš išeidamas pakvieskite prie išėjimo visą neįgalią Ingridos Šimonytės vyriausybę. Ši žmoga nepriaugusi iki premjero posto. Dar labiau nepriaugę iki ministrų postų jos neadekvatūs ministrai. Tai gėda valstybei. Prezidente Gitanai Nausėda, prabuskite! Pagarbiai, nuskurdintas ir segreguojamas Lietuvos pensininkas dr. Algimantas Lebionka

Mano publikacijos Telegram: https://t.me/lebionka ir VK: https://vk.com/id460381786


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą