2021-11-05

Nauji Izraelio koronės baltymų toksiškumo tyrimai. Marmalizaciją reikia nedelsiant stabdyti

 


JAV portale Zerohedge lapkričio 4 d. pranešama, kad nors JAV ligoninėse ir skubios pagalbos skyriuose COVID atvejų ir toliau mažėja, visoje šalyje skubios pagalbos skyriai tapo pilni pacientų, kurie kreipiasi dėl pilvo skausmo, kraujo krešulių, širdies ir kvėpavimo sutrikimų. Visi šie simptomai sutampa su įvairiais oficialiais COVID simptomais, apie kuriuos praneša CDC. Dauguma gyventojų jau paskiepyti. Tai kas lemia šias susirgimų bangas?

Vienas iš svarbiausių COVID viruso bruožų - gebėjimas pažeisti ne tik paciento kvėpavimo sistemą, bet ir širdį bei kraujagyslių sistemą. Dažnai dėl šios žalos pacientai patiria ilgalaikius simptomus, kurie išlieka ir po pirminės infekcijos.


Dar prieš tapdamas pirmąja planetos valstybe, paskiepijusia beveik visus savo gyventojus (nuo rugpjūčio mėnesio Izraelis skiria papildomas vakcinas), Izraelis buvo pagrindinis su COVID susijusių mokslinių tyrimų šaltinis. Naujausias novatoriškas tyrimas, kurį atliko įvairių sričių (nuo epidemiologijos iki informatikos) mokslininkai iš Tel Avivo universiteto, tikrai kelia įdomių klausimų, rašoma "Jerusalem Post" pranešime.


Izraelio mokslininkai nustatė, kurie 5 iš 29 SARS-CoV-2 virusą sudarančių baltymų pažeidžia pacientų kraujagysles.

"Esame linkę manyti, kad COVID pirmiausia yra kvėpavimo takų liga, tačiau tiesa yra ta, kad koronavirusu sergantys pacientai iki trijų kartų dažniau patiria insultą ar širdies priepuolį", - sako daktaras Benas Maozas (Ben Maoz), pagrindinis žurnale "eLife" paskelbto tyrimo autorius. „Norėjome išsiaiškinti, kurie viruso baltymai yra atsakingi už tokio pobūdžio pažeidimus." - pažymėjo mokslininkas.

Tyrimas atliktas taikant naujus metodus: mokslininkai susibūrė, kad laboratorijoje į žmogaus kraujagysles įterptų skirtingas viruso RNR sekas ir stebėjo reakciją. Tokiu būdu jie galėjo nustatyti, kurie viruso baltymai daro didžiausią žalą žmogaus kraujagyslių sistemai.

"Kai koronavirusas patenka į organizmą, jis pradeda gaminti 29 baltymus, susiformuoja naujas virusas, tada tas virusas gamina 29 naujus baltymus ir t. t.", - sakė Maozas. "Šio proceso metu mūsų kraujagyslės iš nepermatomų vamzdelių virsta savotiškais pralaidžiais tinklais ar audinio gabalais, o lygiagrečiai padidėja kraujo krešėjimas. Kruopščiai ištyrėme kiekvieno iš 29 viruso ekspresuojamų baltymų poveikį ir mums pavyko nustatyti penkis konkrečius baltymus, kurie daro didžiausią žalą endotelio ląstelėms, taigi ir kraujagyslių stabilumui bei funkcijai."

Kad padėtų sumodeliuoti ir patikrinti savo išvadas, komanda pasitelkė kompiuterinius modelius ir tiksliai nustatė, kurie baltymai turėjo didžiausią poveikį žmogaus audiniams. Kaip teigė mokslininkai, tikimasi, kad šios įžvalgos padės žmonijai geriau suprasti, kaip virusas sukelia tokią didelę žalą širdžiai ir kraujagyslėms.

"Mūsų tyrimai galėtų padėti rasti taikinius vaistui, kuris bus naudojamas viruso veiklai sustabdyti arba bent jau sumažinti žalą kraujagyslėms."

"Zerohedge" keliamas klausimas dėl vakcinų, kurios priverčia žmogaus ląsteles gaminti jas žudantį viruso spyglio (S) baltymą.

Portalas pateikia faktus, kai skiepytiems nuo koronaviruso sportininkams staiga stoja širdys:

Savaitgalį Barselonos komandos puolėjas Sergio Aguero staiga nugriuvo aikštėje per rungtynes.

Vėliau jam buvo diagnozuota "širdies aritmija"...

Barselonos futbolo komandos "Barcelona" puolėjui Sergio "Kun" Aguero, kuris šeštadienio rungtynėse su "Alaves" komanda nugriuvo, buvo diagnozuota širdies aritmija. 33 metų argentinietį stadione apžiūrėjo medicinos personalas, po to jis buvo nuvežtas į netoliese esančią ligoninę, kur jo dar laukia tolesni tyrimai.

Vos po dviejų dienų rungtynės Norvegijoje buvo nutrauktos po to, kai žaidėjui pačiame rungtynių viduryje sustojo širdis... Pirmadienį Norvegijos antrojo diviziono futbolo rungtynės buvo sustabdytos po to, kai Islandijos rinktinės vidurio puolėjui Emiliui Pálssonui žaidimo metu sustojo širdis.

28 metų "Sogndal" žaidėją priepuolis ištiko rungtynėms su "Stjordals-Blink" įpusėjus 12-ą minutę, teigiama jo klubo pranešime.

Izraeliečių tyrimai padeda suprasti, kaip vakcinacija pažeidžia širdį ir kraujagysles.

Vakcinų nuo SARS-CoV-2 vakcinų logika paremta idėja genetiškai modifikuoti žmogaus ląsteles taip, kad jos pačios imtų sintetinti viruso spyglio (S) baltymus, kurie indukuoja mūsų organizmo imuninę sistemą gaminti antikūnus prieš jį. Tai daroma naudojant mRNR vakcinas (Pfizer, Moderna) arba vakcinas, sukurtas adenoviruso vektoriaus pagridu (AstraZeneca, Janssen). Čia išvardintoms vakcinoms Europos Komisija yra suteikusi sąlyginį registracijos leidimą.

Mano, biomedicinos mokslų daktaro įsitikinimu, genus modifikuojančios „vakcinos“ turi būti nedelsiant uždraustos, nes jos priverčia žmogaus ląsteles gaminti žmogui toksišką viruso spyglio (S) baltymą, kuris pažeidžia žmogaus širdį ir kraujagysles. Tai dar kartą įrodė Izraelio mokslininkų atlikti tyrimai. "Galimybių pasas", gautas paskiepijus,  įrodo, kad jūsų organizme veikia fabrikas, kuris jus nuolatos nuodija mirtinu viruso spyglio toksinu.

Kokia alternatyva? Vaistai ir vakcinos, kurių sudėtyje nėra žmogui toksiškų koronaviruso baltymų genų. Žmogus - ne laboratorinė žiurkė. Eksperimentai su žmonėmis - nusikaltimas!

J.Post iliustracija.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą