2021-11-30

Merkel 16 metų griovė Vokietiją, o jos draugė Roth dabar pribaiginės vokiečių kultūrą

 

Angala Merkel buvo blogiausia kanclerė nuo tada, kai ją valdė Hitleris, rašoma vokiečių portale Pi-news. Nuo to laiko nė vienas kancleris vokiečiams nekainavo daugiau trilijonų ir nesugriovė šalies taip, kaip ji. (Nuotrauka: "Pegida" demonstracija, 2015 m.) Ketvirtadienį bus surengtos Didžiosios iškilmės, skirtos Angelos Merkel pasitraukimui pažymėti. Vokiečiai tikisi, „kad ši kairioji kalė visiems laikams išnyks nuo scenos“ ir vadina pastaruosius 16 metų tikra katastrofa“.


Merkel nuo 2007 m. prasidėjus pasaulinei bankų krizei Vokietijos sąskaita gelbėjo bankrutuojantį Kiprą, Graikiją, Portugaliją, Italiją, Ispaniją, Prancūziją, o Vokietijos mokesčių mokėtojų pinigai buvo nekontroliuojamai pervesti į Briuselį.

Šiais metais Vokietijoje 6% infliacija. Indėlininkams mokamos vieno procento minusinės palūkanų normas, o tai reiškia, kad Vokietijos indėlininkų kredito likutis kasmet mažėja minus septyniais procentais.

Nuo 2011 m., po Fokušimos avarijos, Merkel ėmė naikinti Vokietijos branduolinę energetiką, kuriai kompensuoti statomi tūkstančiai vėjo malūnų. Vokiečių nuomone, tai „neprilygstamas idiotizmas!“

„2015 m. prasidėjo pabėgėlių krizė. A. Merkel atvėrė sienas ir įsileido visus norinčius be dokumentų ir kontrolės. Merkel yra atsakinga už šią visišką valstybės nesėkmę su visomis jos pasekmėmis. Ji sulaužė kanclerės priesaiką.

Ši dviejų milijonų žmonių iš viso pasaulio invazija buvo ne "vokiečių tautos labui", o nepataisoma žala tautai ir valstybei. Ji nieko "nepasiekė", tačiau nuo to laiko iššvaistė dar bent trilijoną eurų. Pusė, t. y. milijonas, Merkel atvežtųjų šiuo metu gauna Hartz IV!“ - pažymi Pi-news ir reziumuoja:

„Visose normaliose pasaulio šalyse, išskyrus Vokietiją, Angela Merkel jau seniai būtų sėdėjusi kalėjime“.

Merkel benražygė dar iš VDR komunistinių laikų laikų Claudia Roth dabar bus naujoji Vokietijos kultūros ministrė.


Vokietijos valdančiųių "žaliųjų" lyderiai

Portale Achtung Chaimas Noll rašo: „Claudia Roth - Vokietijos žaliųjų frakcijos senbuvė. Tai išskirtinis Vokietijos parazitas, atėjęs į Vokietijos politiką iš komunistinės Rytų Vokietijos, Merkel bendražygė. Manoma, ji taps Vokietijos kultūros ministre, o eidama šias pareigas, ji ateityje skirstys lėšas, kurios reguliuoja Vokietijos Federacinės Respublikos kultūros sektorių. Tai turės įtakos dienraščiams ir leidybos programoms, knygų leidybai, žurnalų profiliui, teatro spektakliams ir vokiškų filmų gamybai. Tai turės lemiamos įtakos Vokietijos jaunimo išsilavinimo lygiui ir politinėms tendencijoms, ateities tendencijoms ir būsimai viešajai nuomonei.“

Chaim Noll apie savo tautietę žydę Klaudiją Roth sako: „Vokietija, kiek ją pažįstu, kiek dažnai ten keliauju ir šiandien, man visada liks paslaptis. Šioje šalyje yra tiek daug padorių, protingų ir geros širdies žmonių - kodėl kultūros ministru turi tapti žmogus, kuriam trūksta visų šių savybių?“

Claudia Roth – praėjusios kadencijos Vokietijos Bundestago vicepirmininkė ir gyvas priminimas mums, lietuviams, kad jeigu mes toleruosime lietuvybės naikintojus, atvirus Lietuvos valstybės priešus, rytoj ir pas mus bus tokios iškrypėlės roth, atvirai deklaruojančios siekį sunaikinti valstybę, tautą.

Claudia Roth Vokietiją vadino „mėšlo gabalu“, Pasaulio futbolo čempionato Rusijoje metu (2018 m.) pareiškė, kad vietoj Vokietijos vėliavos norėtų čempionate matyti LGBT vėliavą, o ant jos užrašytas Vokietijoje gyvenančių turkų ir afrikiečių pavardes: Khedira, Boateng, Özil.

Dvi draugės Voketijos naikintojos


2019 m. gruodžio 13 dieną Vokietijos parlamentas žaliųjų lyderės ir bundestago vicepirmininkės Klaudijos Roth prašymu svarstė galimybę išdavinėti „klimato pasus klimato pabėgėliams“. Šie „klimato pasai“ leistų nuo „klimato kaitos“ nukentėjusiems laisvai migruoti į Vokietiją.

Anatolijus Veksleris apžvalgoje „Angela Merkel kaip Štazi gyvatės kiaušinis“ tarp VDR saugumo tarnybos „Štazi“ „gyvatės kiaušinių“ aprašo ir Klaudijos Roth komunistinį embrioną.


Nuorodos:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą