2021-02-28

Kas nugalės Lietuvos gaidžio ir Lietuvos vištgaidžio kovoje? Indijos pamoka seneliui Landsbergiui

 

Tapome liudininkais kovos dėl dominavimo valstybėje: kas atstovaus Lietuvą Briuselyje rengiamuose valstybių vadovų susitikimuose? Ar Lietuvai atstovaus prezidentas Gitanas Nausėda, žmonių pramintas „gaidžiu“, ar premjerė Ingrida Šimonytė, tautos praminta „vištgaidžiu“?



Man ši politikų kova priminė gaidžių kautynes. Aš manau, kad jai, kaip ir daug kam Lietuvoje, ne tik privatizuotai partijai ir jos pirmininku skirtam anūkui, vadovauja senelis Vytautas Landsbergis.

Noriu aš šitą poną perspėti. Gaidžių kautynės gali fatališkai baigtis ne tik gaidžiams.

Die Welt rašo, kad Indijoje per nelegalias gaidžių pjautynes pietinėje Telenganos valstijoje vienas gaidys su prie kojos pririštu peiliu mirtinai sužalojo savininką. Sužalojimas buvo kirkšnies srityje. Vyras nukraujavo ir mirė.


Indiška istorija pamokanti.

Aš linkiu ponui Vytautui Landsbergiui vengti gaidžių kautynių, būti atsargiam, kad nenukentėtų jo tarpukojis.

P.S.: Kovo 1d. paskelbtas prof.P.Gylio straipsnis, skirtas faktiniam Lietuvos valdovui V.Landsbergiui: "Anomalija: faktinis šalies vadovas-V.Landbergis."









Prasideda organizuotas visuomenės pasipriešinimas: DIDYSIS ŠEIMOS GYNIMO MARŠAS 2021

 

Dėl ideologinio karo metodais vykdomos agresyvios genderistinės propagandos ir valdančiosios daugumos rengiamų įstatymų, prieštaraujančių Tautos referendumu priimtai Lietuvos Respublikos Konstitucijai,

MES PRIVALOME VIENYTIS!

Neabejingi Lietuvos piliečiai ir visuomeninės organizacijos organizacijos rengia DIDĮJĮ ŠEIMOS GYNIMO MARŠĄ. Automobilių kolona važiuosime iš Klaipėdos į Vilnių, pakeliui prisijungiant visų šalies regionų dalyviams. Susirinksime į visos Lietuvos vienybės ir protesto mitingą Vingio parke. Mūsų šūkis: STIPRI ŠEIMA – STIPRI VALSTYBĖ!

Vieningai paliudysime didžiosios daugumos Lietuvos piliečių ryžtą apginti Lietuvos šeimų teises bei Lietuvos Respublikos Konstitucijoje nustatytą teisinę ir visuomeninę tvarką.

Apginsime savo šeimas, vaikus, jaunimą, vaikų darželius ir mokyklas nuo prievarta brukamos išsigalvotų socialinių lyčių propagandos. Vieningai pasisakysime prieš rengiamą Stambulo konvencijos ratifikavimą Seime, kuris uždraustų žodžio ir įsitikinimų laisvę, įteisintų totalią visuomenės minčių kontrolę ir bausmes už Konstitucijoje įtvirtintą teisę reikšti savo nuomonę ir tėvams auklėti vaikus pagal savo įsitikinimus.

Lietuva niekada neleis kraštutinėms mažumoms primesti visai visuomenei nepriimtino gyvenimo būdo, paniekinti Tautos tradicijų ir vertybių ir atsisakyti pagarba žmogaus orumui pagrįstos krikščioniškos civilizacijos moralės.

Tai dabar ne tik šeimų, bet ir Lietuvos valstybės ateities ir išlikimo klausimas.Tik visi kartu apginsime tai, kas mums brangu!

Kviečiame visus neabejingus šalies ateičiai piliečius, visuomenines organizacijas, prisidėti prie renginio organizavimo. Kreipkitės telefonu 8 650 93100, rašykite: infoautoridas@gmail.com Sąskaita norintiems paremti renginį: gavėjas Asociacija Kauno forumas, sąskaitaLT21 7044 0600 0830 0107 SWIFT kodas (BIC), CBVILT2X, mokėjimo paskirtyje nurodykite: AUKA Šeimos gynimo maršui. Verslą, parėmusį renginį, prašome adresu: infoautoridas@gmail.com su pavedimo kopija išsiųsti įmonės logotipą, kurį įdėsime plakatuose ir nurodysime reklaminėje medžiagoje kaip rėmėją (jei pageidausite).

Iš anksto dėkojame visiems, kuriems brangi Lietuvos ateitis. Maršas įvyks panaikinus judėjimo tarp savivaldybių apribojimus. Datą, laiką ir rinkimosi vietas pranešime papildomai.

Šeima, kurią sudaro Mama, Tėtis ir Vaikai, turi būti ir bus apsaugota!


https://youtu.be/ZuK3pRpwgkY



Atsisakiau skiepytis, nes nenoriu tapti genetiškai modifikuotu organizmu

 


Vasario 25 d. buvo pranešta, kad po vakcinavimo mirė 16 Šveicarų. Jų amžius buvo vidutiniškai 86 metai. Dauguma jų anksčiau turėjo širdies-kraujagyslių arba plaučių-kvėpavimo takų susirgimus. Šios šalies terapinės produkcijos agentūra Swissmedic ištyrė 364 pranešimus dėl pašalinio poveikio po vakcinavimo nuo koronaviruso infekcijos. 199 pranešimai dėl pašalinio poveikio lietė vakciną Pfizer/BioNTech, o 154 — vakciną Moderna.  

Reikia priminti, kad Šveicarijoje nenaudojama Astra Zeneca (AZ) vakcina, o Prancūzijoje ja skiepijami tik jaunesni negu 65 metų asmenys. Manoma, kad vyresniems ji gali būti pavojinga.



Vasario 26 dieną Lietuvoje mirė pacientas, paskiepytas Astra Zeneca vakcina.

„Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba (VVKT) gavo informacijos, kad po vakcinacijos buvo fiksuotas mirties atvejis. Mirė 77 metų amžiaus asmuo, mirtis su vakcina nesiejama. Skiepijimą vykdžiusi asmens sveikatos priežiūros įstaiga pateikė pranešimą apie įtariamą nepageidaujamą reakciją į vakciną“ , – rašoma įstaigos išplatintame pranešime.


Kiek anksčiau buvo pasirodžiusi informacija apie tai, jog JAV valdžia tiria 23 mirties po skiepijimo atvejus Niujorko valstijoje. Sausį buvo pranešta, kad Šveicarijoje mirė penki Pfizer preparatais vakcinuoti žmonės. Vasario viduryje, po vakcinacijos praėjus kelioms minutėms, mirė 85-erių Graikijos pilietis. Sausį PSO pranešė apie 23 mirtis po vakcinacijos Norvegijoje. Taip pat sausį, po vakcinacijos Moderna ir Pfizer-BioNTech vakcinomis, mirė 55 JAV gyventojai.

Kodėl Lietuvos SAM, vadovaujama idioto kasininko, vakcinuoja vyresnio amžiaus lietuvius Astra Zeneca vakcina, nors daugelis šalių atsisakė šią vakciną naudoti?

Turima informacija byloja, kad piliečiams, vyresniems nei 65 metai, nebuvo pakankamai tyrimų dėl saugumo ir efektyvumo šios vakcinos.

Prancūzijos prezidentas Emanuelis Makronas šią vakciną pavadino„kvazi-neefektyvia“. Vasario 27 d. Euronews laidoje Makronas pakartojo teiginį, kad ši vakcina netinka skiepyti seniems žmonėms.

Švedija ir Vokietija AZ vakciną nerekomenduoja skiepyti 65+ piliečių. Lenkija riboja AZ vakcinos naudojimą 60 amžiumi, o Italija 55 metų.

Nerimas dėl AZ kilo gydytojų ir medicinos seserų bendruomenėje. Olandijoje 87000 medicinos seserų atsisakė skiepytis. Jie pasakė, kad neskaito savęs jūrų kiaulytėmis ir nedalyvaus eksperimente. Prie šio protesto prisijungė daugelis žinomų vietos gydytojų.

Šių metų sausį olandų pavyzdžiu pasekė amerikiečių medicinos seserų ir gydytojų, kurie atsisakė vakcinuotis Pfizer vakcina dėl pašalinių efektų.

Daily Mail duomenimis, apklausa parodė, kad 60% senelių namų personalo Ohajo valstijoje, apie pusės sveikatos apsaugos darbuotojų Kalifornijoje ir 40% Losanželo medicinos seserų atsisakė vakcinuotis. Be medicinos seserų Aliaskoje, pas eilę skiepytų Pfizer vakcina skiepytų Vokietijoje pasireiškė sunki alergija.

Vakar Respublika pranešė, kad chirurgas iš Marijampolės Gediminas Akelaitis atsisakė skiepytis.



Jam pritrūko aiškumo dėl vakcinos veikimo. „O aš, kaip gydytojas, turiu žinoti, ką aš darau ir dėl ko. Savo pacientui. Savo nuosavam kūnui. O ne Vyriausybė turi man nurodinėti. Europos vaistų agentūra patvirtina tas vakcinas urmu, baisūs pinigai už jas farmacijos kompanijoms mokami ir per galvą verčiamasi, kad kuo daugiau vakcinų pripirktų. Dėl kiekvienos procedūros, kurią medikai atlieka pacientui, turi gauti paciento sutikimą. O šiuo, vakcinavimo nuo COVID-19 atveju, Valstybinė vaistų kontrolės tarnyba, veikianti prie Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijos, neaprobavo šių vakcinų Lietuvoje. O jei man pasiskiepijus išsivystys prostatos vėžys, kas atsakys? Su kuo bylinėsiuosi? Su Briuseliu? Juk Lietuvoje jos neaprobuotos!" - pasakė gydytojas.

„Iš medicinos padarytos patyčios Lietuvoje, o aš jose dalyvauti neturiu noro. Gink Dieve, ir aš nesu prieš vakcinavimą, bet negali ši procedūra pabloginti žmogaus sveikatos būklės. Negalima taip skubėti. Čia ne tarybiniai laikai, kai penkmečio planus reikėjo įvykdyti per trejus metus. Reikia aiškintis, kodėl vieniems paskiepytiems imunitetas vystosi, o kitiems - nesivysto. Viską normaliai sudėlioti į savo stalčius kaip ir pinigus, rūbus, taip ir sveikatą. Ne valdžia turi galvoti už mane, bet aš pats.“ - pažymėjo chirurgas G.Akelaitis.

Britų politiko David Kurten nuomone, atsisakoma vakcinuotis, nes COVID-19 99,7% praeina be simptomų arba lengvoje formoje, 0,3% mirčių tenka 83 metų ir vyresniems piliečiams, todėl jis nemato skiepų prasmės.



Graikijoje pensininkas numirė po 8 minučių nuo vakcinacijos, Olandijoje numirė 15 žmonių. Vakcinų gamintojai neneša jokios atsakomybės. Su įvairų šalių vadovais pasirašytose sutartyse pirmu punktu yra atsisakymas bet kokios atsakomybės už vakcinacijos pasekmes. O vyriausybės irgi nusiplauna rankas ir tvirtina, kad mirtys niekaip nesurištos su vakcinavimu. Surasti ir įrodyti teisybę šioje situacijoje praktiškai neįmanoma.

Viso pasaulio piliečiai ėmė organizuotis, informuoti vienas kitą dėl vakcinų žalos. Vokietijos medikai nerodė didelio noro skiepytis. Tiuringijoje skiepytis ketina tik apie trečdalis jų.

Didžiausią nerimą specialistams kelia genų inžinerijos metodais sukurtos Pfizer, Moderna, AZ vakcinos , kurios žmogų paverčia transgeniniu organizmu, produkuojančiu koronaviruso baltymus.

700 Šveicarijos gydytojų ir sveikatos sistemos darbuotojų reikalauja nutraukti darbus su mRNR ir DNR vakcinomis. Jeigu šios vakcinos tokios saugios, kodėl gamintojai kratosi atsakomybės?

Apie problemas su šiomis „vakcinomis“ esu rašęs anksčiau:

http://lebionka.blogspot.com/2021/02/jav-nustatytas-gresmingas-kraujo.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/isimonytes-ekspertai-protingesni-net-uz.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/buves-pfizer-viceprezidentas-reikalauja.html


Kategoriškai prieš pasaulinę vakcinaciją moksliškai demaskuodami plandemiją pasisakė Pasaulinis gydytojų aljansas. Šiai organizacijai priklauso tūkstančiai gydytojų iš JAV, Vokietijos, Nyderlandų, Airijos, Britanijos ir Švedijos ir kitų šalių. Visas tarptautines videokonferencijas ir publikacijas šios organizacijos YouTube nedelsiant pašalina.



Esu įvaldęs bakterijų genetinės inžinerijos metodus, esu jas vertęs transgeniniais organizmais, todėl niekada nesutiksiu tapti laboratoriniu gyvūnų, su kuriuo kažkas vykdys genų inžinerijos eksperimentus ir mane vers chimeriniu organizmu.

Nesąmoningai premjerei, laukiančiai užsienio jėgų nurodymų, jos ministrui-kasininkui, kitoms kabineto dulkėms, noriu pasakyti:

- Norite tapti genetiškai modifikuotais gyvūnais – skiepykitės! Jums šitos „vakcinos“ tiks, nes nuo laboratorinių žiurkių lygio jūs nelabai toli evoliucionavotę. Už lietuvių Tautos genocidą jūs, tikiuosi, dar atsakysite!

Nuorodos:

https://www.swissmedic.ch/swissmedic/de/home/news/coronavirus-covid-19/nebenwirkungen-covid-19-impfungen-ch-update.html

https://www.lrytas.lt/sveikata/medicinos-zinios/2021/02/26/news/uzfiksuotas-mirties-po-covid-19-vakcinos-atvejis-mirtis-su-skiepu-nesiejama-18444437/

https://www.lrytas.lt/sveikata/medicinos-zinios/2021/02/26/news/uzfiksuotas-mirties-po-covid-19-vakcinos-atvejis-mirtis-su-skiepu-nesiejama-18444437/

http://katyusha.org/view?id=16143

https://ru.euronews.com/2021/02/26/france-fr-elderly-vaccination-d

https://www.politico.eu/article/france-sweden-poland-recommend-prioritizing-astrazeneca-vaccine-for-people-younger-than-65/

https://nursingnews.in/netherlands-87000-healthcare-workers-denied-covid-19-vaccine/

https://www.dailymail.co.uk/health/article-9104845/Up-60-health-workers-refusing-COVID-19-vaccines.html

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/mokslas/sveikata/skiepytis_atsisakes_gakelaitis__as__gydytojas_ne_avinas/

https://twitter.com/davidkurten/status/1361584825929519106

https://life.ru/p/1368359

https://worlddoctorsalliance.com/blog/

http://lebionka.blogspot.com/2021/02/virusai-mutuoja-o-simonytes-idiotu.html





2021-02-27

ES ateitis - Eurafrika


 Artimoje, kelių dešimtmečių perspektyvoje, Europa taps islamiška, o tolimesnėje perspektyvoje, iki šio šimtmečio pabaigos, ji taps juoda. Dabartinė ES migracijos politika, nesaugomos bendrijos sienos, žmonių kontrabanda užsiimančios NVO, tokią perspektyvą daro labai realia.

ES politikai, bijodami būti apšaukti ksenofobais, rasistais, antisemitais ar dar kokiomis neoliberalų išgalvotomis mirtinomis nuodėmėmis, nedrįsta pasakyti tiesos: į pietus nuo Sacharos gyvenantys afrikiečiai savo protiniu išsivystymu neprilygsta Azijos ir Europos gyventojams. Tai biologinė realybė, o ne politika. Šie menko intelekto žmonės negali užtikrinti Europos ekonominio konkurencingumo pasaulyje.

Turime JAV pavyzdį, JAV visuomenę, kurioje yra protiškai atsilikusi juodaodžių mažuma, bet žūt-būt šioje šalyje norima įrodyti, kad visi žmonės yra lygūs. Tam sugalvota beprotiška struktūrinio rasizmo" teorija, kurios pagalba diskriminuojama JAV baltųjų populiacija.



Blogeris iš JAV „Sania“ nesenai pasakojo apie Kalifornijoje įdiegtas mokyklines matematikos dėstymo programas, adaptuotas prie protiškai atsilikusių moksleivių. Jūs manote, kad 2 kart 2 yra 4. Visai ne. dabar Kalifornijoje aštuntokas galės sakyti, kad 2 kart 2 yra 5, ar 10!

„Baltos privilegijos matematikoje“



https://youtu.be/8LkhXIoDzA4


Kad geriau suvokti visą juodosios mažumos problemą JAV, siūlau susipažinti su JAV žydų tautybės profesoriaus fiziko Marko Zalcbergo iš Hiustono universiteto mano išverstais straipsniais:

Good bye, America.Jungtinės Valstijos pradeda statyti komunizmą. Prof.Markas Zalcbergas

Sunku pavydėti Amerikosjuodaodžiams. Jiems leidžiama gyventi nedirbant! Prof.Markas Zalcbergas


Migracijos ES perspektyvos.

Portale Gefira rašoma, kad pastarąjį dešimtmetį debatai dėl migracijos buvo nukreipti į civilizacijų susidūrimą: krikščioniškos Europos su musulmonų migrantais iš Artimųjų Rytų: alžyriečiais Prancūzijoje, pakistaniečiais Didžiojoje Britanijoje ir turkais Vokietijoje. Šiandien pagrindinės Vakarų Europos demografiją trikdančios grupės yra musulmonai. Antimigracinės politinės partijos tai pateikia ne kaip imigracijos problemą, o kaip problemą islamizacijos. Dauguma su migracija susietų problemų siejama su religijos barjeru, kuris trukdo sėkmingai imigrantų integracijai. Dešiniosios partijos tai naudoja kaip apsisaugojimą nuo kaltinimo rasizmu, nes islamas – ne rasė, o ideologija. Nyderlandų laisvės partijos lyderis Gerdas Vildersas pasakė:

„Islamas-tai Trojos arklys. Jeigu mes dabar nesustabdysime islamizacijos, Eurabija ir Netherabia taps tik laiko klausimas. Prieš šimtą metų Nyderlanduose buvo apie 50 musulmonų, šiandien jų yra apie 1 milijoną. Ir kuo visa tai pasibaigs? Mes artėjame prie pabaigos europinės ir olandų civilizacijos, kokią mes ją žinome“.

Gefira pažymi, kad Gerdas Vildersas nekalba apie olandų gimstamumo mažėjimą, kuris yra dvigubai mažesnis, negu pas užsieniečius, o kalba apie Islamą.

Šiuo metu vis stipriau juntamas migracijos srautas iš Afrikos į Pietus nuo Sacharos. Iš čia juodaodžių srautai skverbiasi į Europą per Ispanijai priklausančias Kanarų salas ir į Italiją iš Libijos.

1980 metais viso Afrikos kontinento gyventojų skaičius buvo 500 milijonų žmonių. Šiandien jų 1,3 milijardai. 2050 jų bus 2,6 milijardai, o 2100 metais jų gali būti net 4,5 milijardai. Tuo metu kai ES vienai moteriai vidutiniškai tenka 1,5 vaiko, Malyje jų moteris pagimdo vidutiniškai septynis.

Emigracijos priežastys yra dvi. Pirmiausiai, klimato kitimas. Taip vadinami „klimato pabėgėliai“ - tai ateitis.



Gefira pažymi, kad Afrikoje niekada nebuvo gero klimato, todėl tuo galima pateisinti imigraciją. Migracijos priežastimi taps sausra ir vandens stygius. Tokios Afrikai būdingos stichinės nelaimės bus pagrindu gauti pabėgėlio statusą. Kita migracijos priežastis yra COVID 19 pandemija. Raudonasis Kryžius jau reiškia nerimą dėl bado, nederliaus ir sausros Afrikoje. Jie kalba, kad grėsmė kyla 700 milijonams žmonių. Tai pusė visų kontinento gyventojų. Maža to, kad nepavyko nuimti derliaus, bet ir kainos pakilo, ir dauguma žmonių prarado darbą. Neturtingiausi regionai patiria didžiausią smūgį. Ten arba nėra maisto, arba pas tuos, kas gyvena ir dirba Afrikoje, nėra pinigų, kad maistą pirkti. COVID 19 nesustabdė migracijos srauto, kurio maksimumas buvo 2015 metais.

Gefira ekspertų nuomone, Europinės antimigracinės politinės partijos susidūrė su rimta problema.

„Net kuomet atvykdavo vis nauji ir nauji afrikiečiai, debatai buvo sukoncentruoti į pabėgėlius iš Sirijos. Jų kritika sukoncentruota į saugumą, džichadistus ir šariato poveikį. Jie meistriškai vengė rasių temos. Kas nutiks šioms partijoms, kai didžiausia imigrantų grupė taps afrikiečiais į pietus nuo Sacharos? Kaip jie susitvarkys su būtinais pokyčiais? Kaip rodo JAV, rasinė tema yra daug sudėtingesnė nei religijos tema. Turime tikėtis, kad Europos politinės partijos pirmenybę teiks diskusijoms apie religiją ir kultūrą, tačiau tai daryti tapo žymiai sudėtingiau. Arba diskusijos taps kur kas karštesnės, kaip yra JAV, arba Europos politikai imsis švelnesnės pozicijos imigracijos atžvilgiu, negalėdami argumentuoti, kodėl Europa neturi priimti daugiau Afrikos migrantų. Diskusija keičiasi ir kyla klausimas ne dėl to, ar reikėtų atstumti Eurabiją ir islamą, o dėl to, ar Europos pliečiai nori gyventi „Eurafrikoje““, - rašoma portale Gefira.

Nuorodos:

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/graikija-ir-nelegali-imigracija-nvo_22.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/10/tik-faktai-es-tevas-rkudenhove-kalergi.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/01/good-bye-america-jungtines-valstijos.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/sunku-pavydeti-amerikos-juodaodziams.html

https://gefira.org/en/2021/02/26/the-future-of-the-immigration-debate/#more-42011

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/kanaru-salos-atviri-europos.html




2021-02-26

Žmogaus teisių ir šeimų organizacijų kreipimasis dėl Raskevičiaus vykdomos diskriminacijos Žmogaus teisių komitete



Lietuvos Respublikos Seimo pirmininkei Viktorijai Čmilytei – Nielsen

Lietuvos Respublikos Seimo valdybai

Lietuvos Respublikos Seimo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijai

Kitoms Lietuvos Respublikos Seimo frakcijoms

Lietuvos Respublikos Seimo Etikos ir procedūrų komisijai 

KREIPIMASIS DĖL NEVYRIAUSYBINIŲ ORGANIZACIJŲ DISKRIMINAVIMO ORGANIZUOJANT KONSULTACIJAS SU VISUOMENE ŽMOGAUS TEISIŲ KOMITETE

Vasario 18 dieną plačiai pasklidęs Laisvės partiją atstovaujančio Seimo Švietimo ir mokslo komiteto pirmininko Artūro Žukausko atsisakymas kviesti į posėdį jam nepriimtinų pažiūrų visuomenines organizacijas, atkreipė dėmesį į gerokai platesnę problemą šios kadencijos Seimo darbe. A. Žukausko partijos kolega Tomas Vytautas Raskevičius sistemingai organizuoja Žmogaus teisių komitete svarstomų klausimų svarstymą ir klausymus, į juos kviesdamas ir sudarydamas galimybę pasisakyti tik pačiam komiteto vadovui priimtinų pažiūrų organizacijų atstovus. 

Ši tendencija stebima nuo pat naujosios sudėties Seimo darbo pradžios. Dar 2020 metų gruodžio 9 dieną Žmogaus teisių komiteto posėdžio darbotvarkėje buvo numatytas klausimas – parlamentinė kontrolė „Dėl aktualiausių klausimų vaiko teisių apsaugos srityje“. Klausimo aptarimui į virtualų komiteto posėdį kviesti Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos, Vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus įstaigos ir NVO konfederacijos vaikams atstovai. Apie aktualų posėdžio klausimą nebuvo informuota ar kviesta pasisakyti nė viena šeimų ar tėvų organizacija, ar apskritai žmogaus teisių organizacija, kuri buvo išreiškusi kritišką požiūrį į praėjusią kadenciją vykdytą vaiko teisių apsaugos reformą. 



Tas pats organizavimo principas kartojasi ir šiais metais. 2021 m. vasario 4 dieną Žmogaus teisių komitetas organizavo klausymus bendra žmogaus teisių padėties Lietuvoje tema. Klausymai nebuvo iš anksto viešinami, apie juos žmogaus teisių organizacijos sužinojo iš žiniasklaidos jau po fakto. Klausymuose dalyvavo ir vienpusišką požiūrį pristatė Žmogaus teisių koalicijos nariai. Šios koalicijos nariais tapo organizacijos, pritariančios žmogaus teisių tapatinimui išimtinai su mažumų teisėmis, ir savo veikloje faktiškai ignoruojančios visiems piliečiams aktualių pilietinių, politinių ir kitų Konstitucijoje užtikrintų žmogaus teisių faktinio įgyvendinimo problemas. 

2021 m. vasario 10 d. komitete organizuoti dar vieni klausymai žmogaus teisių padėties Lietuvoje tema. Informacijos apie klausymus, jų temą, viešo organizacijų kvietimo į susitikimo taip pat nebuvo.  Dalyvauja selektyviai kviestos feministinių teisių stiprinimo organizacijos Posėdyje dalyvavo tik tos moterų teisių organizacijos, kurios palaiko Stambulo konvenciją, turi ideologizuotą požiūrį į smurto prieš  moteris priežastis ir siekia, kad į Lietuvos teisinę sistemą būtų įdiegta vyrus diskriminuojanti ir juos viktimizuojanti smurto dėl lyties sąvoka. Lietuvos Caritas, Krizinio nėštumo centrai, teikiantys realią pagalbą nuo smurto nukentėjusioms moterims, prekybos žmonėmis aukomis, nepakviestos.

Taip organizuojamas Žmogaus teisių komiteto darbas turi aiškias neigiamas pasekmes demokratijai, visuomenės informavimui ir skaidriam sprendimų priėmimui Lietuvoje. Komiteto nariai ne tik susipažįsta su vien tik komiteto vadovo atrinktomis pozicijomis, tačiau tokius posėdžius nušvietus žiniasklaidai, plačiajai visuomenei taip pat formuojamas iškreiptas padėties vaizdas, kuriamas įspūdis, jog egzistuoja ar bent vyrauja tik komiteto pirmininko T.V. Raskevičiaus atrinktų organizacijų atstovaujamas požiūris į žmogaus teises. 

Toks posėdžių ir klausymų organizavimo būdas tiesiogiai prieštarauja Seimo narių darbą reglamentuojantiems konstituciniams, Seimo statuto ir Valstybės politikos elgesio kodekso principams. Šio kodekso 4 str. įpareigoja Seimo narį laikytis teisingumo principo, kuris reikalauja, kad Seimo narys vienodai tarnautų visiems žmonėms, nepaisant jų politinių pažiūrų ar kitų skirtumų, o taip pat nešališkumo principo, kuris įpareigoja būti objektyviu priimant sprendimus ir vengti išankstinio nusistatymo. LR Seimo statutas neleidžia į klausymus selektyviai atrinkti suinteresuotų asmenų: statuto 54 str. gramatinė struktūra aiškiai sako, kad jei komitete yra organizuojami klausymai, jame turi teisę dalyvauti visi suinteresuotų visuomenės grupių atstovai (Statuto 54 str. 2 d.), taigi jie turi būti ir informuojami apie būsimus klausymus, o pareiškę norą dalyvauti - privalomai kviečiami. Tuo tikslu Statutas numato pareigą viešai paskelbti būsimų klausymų rengimo planą (54 str. 4 d.), kad suinteresuotos organizacijos galėtų pasinaudoti Statuto joms suteikta teise.

Todėl prašome LR Seimo valdybą:

1. Svarstyti klausimą dėl LR Seimo nario Tomo Vytauto Raskevičiaus tinkamumo eiti Žmogaus teisių komiteto pirmininko pareigas

2. Užtikrinti, kad tiek į Žmogaus teisių komiteto, tiek ir į kitų LR Seimo komitetų posėdžius ir organizuojamus klausimus būtų kviečiamos visos suinteresuotos organizacijos

LR Seimo etikos ir procedūrų komisiją:

3. Inicijuoti tyrimą dėl Žmogaus teisių komiteto pirmininko Tomo Vytauto Raskevičiaus galimai padarytų  Seimo statuto, kitų teisės aktų bei etikos pažeidimų.

Pasirašo: 

Lietuvos žmogaus teisių gynimo asociacija Romualdas Povilaitis

Lietuvos Helsinkio grupė         Aurelija Kuzmaitė 

Lietuvos žmogaus teisių asociacija Vytautas Budnikas

Nepartinis demokratinis judėjimas         Krescencijus Stoškus

Lietuvos nacionalinė vartotojų teisių federacija Alvita Armanavičienė

Piliečių gynybos paramos fondas          Stasys Kaušinis

Lietuvos tėvų forumas         Darius Trečiakauskas

Nacionalinė šeimų ir tėvų asociacija  Violeta Vasiliauskienė

Laisvos visuomenės institutas          Kristina Zamarytė-Sakavičienė


Kreipimasis priimtas nurodytų organizacijų bendru sutarimu




2021-02-25

Signatarui Vaišvilai mylėti Lietuvą sutrukdė beždžionės uodega?

 


2020 m. vasario 28 d. rašiau, kad patriotų susiskaldymas mūsų tautai blogiau už bet kokį koronavirusą, o mylėti Lietuvą kai kuriems Tautos šaukliams trukdo iš kelnių kyšančios beždžionių uodegos ir beždžionių instinktai: griebti, kaupti, dominuoti, daugintis. Ypač liūdna matyti tas beždžionių uodegas kabančias iš Lietuvos valstybės visaip pamylėtų ir išlepintų „signatarų“ sėdynių.

2020 metų vasario 27 dieną tautiečiai ėmė teistis Vilniaus apylinkės teisme „civilinėje byloje dėl „Lietuvos visuomenės tarybos“ narių visuotinio susirinkimo pripažinimo neteisėtu ir jo priimtų nutarimų panaikinimo“.



Esmę priminsiu koncentruotai, kaip ją supratau. Dalyvaudamas įvairioje finansinėje veikloje, signataras Zigmas Vaišvila gerokai išsipurvino, o, pasinaudojęs Seimo suteikiama tribūna, ėmė telkti organizaciją, kuri pasivadino „Lietuvos visuomenės taryba“. Ilgainiui paaiškėjo, kad ši organizacija turėjo „Zigmukui“, kaip jį liaudiškai vadina, pasitarnauti buferiu, savotišku „muilu“, padėsiančiu atsiplauti prilipusį ankstesnės veiklos purvą, o ne kovai už lietuvių tautos gerovę, lietuvių laimę. Prie šios organizacijos prisidėjo vienas anksčiau už narkotikus teistas artistas A.Nakas („Ekspertai.eu“ leidėjas). Šis artistas atsivedė kitą artistą-aferistą, teisininką Stanislovą Tomą, dirbusį vieno EP deputato-suvirintojo padėjėju ir rengusį EŽTT skundus prieš Lietuvą dėl per mažų pensijų, minimalios algos. Šie keli minimi veikėjai ėmė dalintis planuojamus per aferą iš skurdžių surinkti pinigus, iš kiekvieno po 50 eurų. Viso buvo planuojama iš ubagų pavogti 50000 eurų. Šiai Vaišvilos aferai pasipriešino didžioji dalis „Lietuvos visuomenės tarybos“, todėl pastarasis neteisėtai, jų nuomone, pašalino juos iš šios organizacijos.

Štai tokia liūdna istorija. Žmonės norėjo veikti tautos labui, o signatarui Lietuvą mylėti sutrukdė beždžionės uodega.

Ką aš ten veikiau? To teismo koridoriuje manęs paklausė ir Z.Vaišvila. Paaiškinu. 2019 metais balandžio mėnesį aš kreipiausi į prokuratūrą dėl aferisto Stanislovo Tomo veiklos, dėl pensininkų apvogimo. Po pusmečio tyrimo, kai šitas feikinis profesorius ir advokatas, su kūju sudaužęs Tautos didvyrio Jono Noreikos atminimo lentą (minėtam artistui talkinant), pabėgo iš Lietuvos, byla buvo nutraukta. Tai aš apskundžiau ir tuo metu mano skundas buvo nukeliavęs iki Apygardos Teismo. Būčiau prašęs Teisėjo mano parodymus prijungti prie minėtos bylos, bet byla buvo atidėta... Prasidėjo karantinas, o aš nenorėjau toliau tepliotis po visą tą purvą ir atsisakiau būti liudininku „Lietuvos visuomenės tarybos“ byloje.



Šių metų sausio 28 dieną aš pasirašiau po Lietuvos piliečių reikalavimu pašalinti Seimo narį Vytautą Tomą Raskevičių iš „Žmogaus teisių komiteto“ pirmininko pareigų. Kreipimosi tekstą paskelbiau savo bloge.

Vasario 23 d. Raskevičiaus atstatydinimo akcijos iniciatoriui Raimondui Grinevičiui ir visuomenininkui Viktorui Jašinskui pavyko, po daugelio nesėkmingų bandymų, lapus su 340000 Lietuvos piliečių parašų įteikti nuo visuomenės besislapstančiai Seimo pirmininkei Viktorijai Čmilytei-Nilsen.

Kaip minėjau, esu vienas iš 340000 šios Lietuvą sudrebinusios akcijos dalyvių. Laukiau, kad „sorososai“, ir kitos globalistinės mano mylimos Tėvynės utėlės, surengs ataką prieš bundančią visuomenę, akcijos iniciatorių Grinevičių, artimiausius jo bendražygius. Labiausiai nustebau, kad aršiausiai visuomenininkus puola Zigmas Vaišvila.

„Bjaurūs dalykai vyksta. Planuoti, numatyti, bet vis tiek bjaurūs. Save antisisteminias vadinantys „karžygiai“ ir kiti tokio tipo veikėjai, pasireiškę vakar, iškeikė Raimondą pačiais bjauriausiais žodžiais, matyt manydami, jog per monitorių jie nepasiekiami ir jausdamiesi tikrais „Karžygiais““ (...), - FB parašė publicistas Arvydas Daunys.

Vasario 25 dieną KiTaipTV „Sąmokslo Teorija“ laidoje „KARAS TARP SAVŲ - NAUDA VALDŽIAI ?“ ARTŪRAS ORLAUSKAS - pilietiškas jumoristas ir PETRAS GRAŽULIS - Seimo narys, išsamiai papasakojo apie besivienijančios Tautos skaldytojus, tarp kurių ir ponas Vaišvila.



https://youtu.be/d5u4Bo-0R8s


Aš manau, kad pastarasis Zigmo Vaišvilos išpuolis galutinai visuomenei atskleidė šio žmogaus esmę, pavertė jį absoliučiu politiniu nuliu. O gal jis tuo nuliu ir buvo, nuo Sąjūdžio laikų, tiesiog geri dėdės kažkada jį pasodino reikiamu laiku į reikiamą vietą tarp Sąjūdžio iniciatorių, o mes nepastebėjome iš jo pasturgalio kyšančios beždžionės uodegos?

P.S.: Šiandien "Respublika" skelbia interviu su Raimondu Grinevičiumi: 

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/lietuvos_politika/tautos_parasus_rinkes_rgrinevicius__valdantieji_jau_pralaimejo/






JAV nustatytas grėsmingas kraujo krešėjimo padidėjimas po vakcinacijos. Prof. Sucharit Bhakdi (video)

 

Profesorius Sucharit Bhakdi nurodė į galimybę pavojingo gyvybei pašalinio efekto po skiepijimo BioNTech / Pfizer ir Moderna vakcinomis. Tai poveikis į kraujo krešėjimą.

Bhakdi paaiškina tokio poveikio mechanizmą: minėtose vakcinose mRNR supakuotos į lipidines nano daleles. Jos įvedamos, ir milijardai tokių paketų patenka į kraujotakos sistemą. Dalis absorbuojama kraujo indų epitelio ląstelių, būtent ten, kur kraujas teka lėčiausiai: smulkiausiose kraujagyslėse, kapiliaruose. Visų pirma, smegenys, plaučiai, nugaros smegenys, skeleto raumenys ir širdis turi daugybe šių smulkiausių kraujo indų.



https://youtu.be/pk7F-kPx3u8

Kraujo krešėjimo padidėjimas dėl kraujagyslių sienelių pažeidimų.

Limfocitai kileriai identifikuoja baltymų „šiukšles“, produkuojamas vakcinos paketų, kaip koronaviruso šiukšles ir žudo ląsteles, produkuojančias virusą. Šiuo atveju tai kraujo indų sienelės, kurios pažeidžiamos daugelyje vietų. Kaip remonto mechanizmas suveikia kraujo krešėjimas. Tai gali sukelti, kad kraujas krešės kapiliaruose. Pasekmė: oksigenizacija pažeisto organo, sutrikdyta kraujo krešulių.

Profesorius Bhakdi sako:

„Dėl to jūs galite sunkiai susirgti, labai sunkiai susirgti! Jūs galite būti paralyžiuotas, galite apakti, gali ištikti infarktas, gali atsitikti viskas, ko norite.“

JAV atlikti klinikiniai tyrimai patvirtino šią Bhakdi hipotezę.

Dabar jau nepavyks priskirti šią profesoriaus Bhakdi hipotezę suokalbio teorijoms. JAV gydytojas įvertino kraujo analizės duomenis amžiaus grupėje iki 40 metų, kurie turėjo patekti į ligoninę dėl rimtų pašalinių efektų po koronaviruso vakcinacijos. Rezultatas: pas 50% buvo aptiktas ženklus kraujo krešėjimo padidėjimas. Todėl profesorius Bhakdi kviečia savo kolegas-medikus užsiimti šiuo klausimu ir kontroliuoti kraujo krešėjimo lygį pas vakcinuotus žmones. Be to, žmonės, mirę vakcinavimo nuo koronaviruso metu turi būti po mirties skrodžiami, kad nustatyti, ar yra organuose kraujo krešuliai.

Pateikiamas YouTube video, be profesoriaus Bhakdi, dalyvauja Andreas Sönnichsen ir profesorius Martin Haditsch, trunka valandą ir 25 minutes. Profesoriaus Bhakdi pasisakymas dėl kraujo krešėjimo prasideda 9: 30 min.

Imunitetas ir skiepai nuo COVID-19. Prof.Sucharit Bhakdi pranešimo vertimas į lietuvių kalbą. 1 ir 2 d.

https://lebionka.blogspot.com/2020/10/imunitetas-ir-skiepai-nuo-covid-19.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/10/imunitetas-ir-skiepai-nuo-covid-19_7.html



https://youtu.be/-eR1j9vqKi8





Ukrainos virusologė dr.N.Žolobak apie koronavirusą, vakcinavimą, trečią bangą. Interviu ir video

 


Ukrainiečių portale Vesti.ru vasario 24 d. paskelbtas interviu su Ukrainos mokslininke virusologe dr. Nadežda Žolobak, dirbančia vyriausiu mokslo bendradarbiu Ukrainos MA D.Zabolotno vardo mikrobiologijos ir virusologijos institute.

https://vesti-ua.turbopages.org/vesti.ua/s/lite/health/v-marte-budet-tretya-volna-koronavirusa-nadezhda-zholobak


Mokslininkė pasakė: 

„Yra tam tikras susirgimų respiratorinėmis infekcijomis, kurias sukelia ir koronavirusas, cikliškumas. Rugsėjį-spalį registravome pirmąją susirgimo bangą, po to spalį buvo nuosmukis. Po to įvyko pakilimas pabaigoje lapkričio - gruodžio pradžioje. Ir štai dabar mes vėl matome nuosmukį. Trečioji susirgimo banga, laukiama, turi vykti vasario pabaigoje ir kovą. Tuomet mes vėl galėsime matyti didelį skaičių teigiamai testuotų. Tokia eiga – dėsningumas, kurį mokslininkai pažymi visą laiką su respiratorinėmis infekcijomis. Daugumai jų, tame skaičiuje gripo, charakteringos trys epidemijos bangos. Koronavirusas ne išimtis.“ (…) „... pavasarį ir vasarą viskas bus santykinai ramu. O po to sergamumas respiratorinėmis ligomis auga“.


Į klausimą, ar virusas SARS–CoV-2 gali visai išnykti, kaip tai buvo su jo pirmtaku SARS–CоV, Dr. Žalobak atsakė:

„Nemanau, kad SARS-CоV visiškai dingo: kažkur gamtinėje ekologinėje nišoje jis gali išlikti, o mes jo tiesiog nenustatom. Virusai buvo, yra ir bus. Jie neatsiranda ir nedingsta, o keičiasi. Atsiranda nauji kamienai, kurie gali užimti naujas ekologines nišas. Kai mes susitinkame su virusais, prie kurių neprisitaikę, pas mus prasideda uždegiminis procesas – susirgimas. Į kontaktą su virusais, kuriems pas mus susiformavęs adekvatus imunitetas, mes galime tiesiog nereaguoti, todėl gali atsirasti regimybė, kad jie išnyko. Bet tai ne taip.“



Mokslininkė atsakė klausimą dėl susirgimo gripo virusu sumažėjimo:

O kodėl jūs manote, kad jo sumažėjo? Gripo tiesiog dabar niekas nediagnozuoja. Visiems rašo diagnozę COVID-19. Buvo tyrimas, kuris parodė, kad koronavirusas ir gripas gali cirkuliuoti drauge. Mokslininkai 8 metus tyrė plazmą kelių tūkstančių žmonių PGR metodu, kokiu būtent virusu jie serga. Šio darbo dėka, ir gautų rezultatų pagrindu, buvo prieita išvadų dėl dėsningumo cirkuliavimo įvairių virusų ir ryšių tarp jų, kas patvirtino galimybę cirkuliacijos koronaviruso ir gripo kartu.“


Dėl koinfekcijų ji pasakė:

„Dažniau būna koinfekcijos ne virusinės, o virusų su bakterijomis. Kodėl jos atsiranda? Kada vyksta hiperaktyvacija imuninio atsako prieš virusą, nusilpsta antibakterinė apsauga. Ir tada „pakelia galvą“ tokie mikroorganizmai, kurie pas mus būna nuolatos, o įprastinėmis sąlygomis nepasireiškia. Štai kodėl, jei virusinė infekcija prasideda sunkiai, tai reikia laukti, kad prie jos prisijungs tracheitas, bronchitas, pneumonija. Bet jei mes neleisime virusui paleisti pilnos apimties uždegimo proceso, sustabdę pradiniame etape, tai bakterinių komplikacijų nebus.“

„Mūsų imuninė sistema sugeba duoti adekvatų imuninį atsaką viruso agresijai, o problemos kyla tuomet, kada yra chroniški susirgimai, antsvoris, diabetas, žemas fizinis aktyvumas, neadekvati mityba, streso būklė, kuri, kaip jau įrodyta, silpnina organizmo imunitetą“, - pasakė Dr.Žolobak.


Vakcinavimo rizikos:

„Pagrindinė rizika bet kokių vakcinų nuo koronaviruso, ir ne tik, surišta su specifine reakcija mūsų organizmo į respiratorines infekcijas (žiūr. 1 video). Ji sukelia nuo antikūnų priklausomą infekcijos sustiprinimą. Amtikūnai, kurie pasigamina vakcinos pasekmėje, neužtikrina pilnavertės viruso neutralizacijos po kurio tai laiko nuo vakcinavimo. Virusas „aplipęs“ antikūnais, tampa apsaugotas nuo imuninės sistemos poveikio. Tai yra tokie antikūnai dirba prieš imunine apsaugą, atlikdami „trojos arklio“ vaidmenį, užtikrinant prasiskverbimą ir paplitimą viruso organizme. Be to, virusas nuolatos mutuoja. Sukėlėjas, su kuriuo žmogus, pavyzdžiui, kontaktavo rudenį vakcinavimo metu, skirsis nuo sukėlėjo, su kuriuo kuriuo jis kontaktuos pavasarį. Todėl žmonės, kurie buvo skiepyti nuo gripo rugsėjį, nesirgo epideminio sezono metu. O kada jis ėmė silpti, trečiosios bangos metu, susirgo. Be to žymiai sunkiau, negu tie, kurie nebuvo vakcinuoti. Na ir, žinoma, ilgalaikiai efektai šiuolaikinių, siūlomų vakcinų nuo koronaviruso nėra ištirti. Gamintojai žada, kad po metų jie pajėgs duoti atsakymą.“ 



Paklausta, ar vakcinuosis, Žolobak atsakė:

„Aš anksčiau niekada nesiskiepijau nuo gripo, nesiskiepysiu ir nuo koronaviruso, ypač todėl, kad jau persirgau. Bet yra aplinkybės, kada klausimas dėl vakcinavimo yra svarbus. Pavyzdžiui, jeigu vykstate į gamtinius susirgimo židinius. Klasikiniu pavyzdžiu yra erkinis encefalitas – pavojingas virusinis susirgimas, perduodamas erkių ir pasireiškiantis sunkiu encefalitu. Tomis sąlygomis, kada medicinos pagalba nepasiekiama, išmintinga suformuoti adekvatų imuninį atsaką, kuris apsaugos jus nuo ligos. Respiratorinių susirgimų atveju vakcinavimo rizikos nežinomos, o nauda abejotina.

Mano nuomonė – geriau natūraliai suformuoti imuninį atsaką prieš pilnavertį virusą, suformuoti kokybiškus antikūnus, kurie velesnio kontakto su sukėlėju metu neutralizuos virusą, o ne sukels antikūnų priklausomą infekcijos sustiprinimą."


1 video: Nadežda Žolobak: kada vakcinacija gali paleisti mechanizmą susinaikinimo savo ląstelių?



https://youtu.be/ipHa6vbXgfE


2 video: Vakcina nuo koronaviruso: ar ji iš viso reikalinga? - virusologas Nadežda Žolobak.









2021-02-24

Virusai mutuoja, o Šimonytės idiotų vyriausybė – ne!


Evoliucija - normaliems žmonėms nesunkiai suprantamas procesas. Virusai mutuoja, ypač RNR virusai. Tai aksioma.

Kaip jūs manote, kodėl mus puola vis nauji peršalimo virusai? Tai vyksta todėl, kad pernykščius virusus pakeičia mutantai, kuriems mūsų imuninė sistema dar neturi atsako. Taip vyksta pvz. su gripo virusu. Virusų mutacija vyksta nuo pat gyvybės žemėje atsiradimo. Vykta atranka tų mutacijų, kurios virusui suteikia pranašumą, kurios padeda jam geriau sąveikauti su šeimininko ląstelėmis, sugeba pagreitinti viruso replikacijos ciklą, bet nėra letalios šeimininkui.

Tačiau Šimonytės vyriausybė ir jos suburti „ekspertai“ nemutuoja. Jie ir toliau mums meluoja, nes gauna nurodymus tęsti „karantiną“ ne priklausomai nuo epidemiologinės padėties šalyje, bet šią apgaulę pridengia netinkamu PGR testu.



Šimonytė prieš kurį laiką atvirai prisipažino laukianti direktyvų („kada gausime užduotį“)!

Šiandien Šimonytės, matyt, gavo naują nurodymą tęsti „karantiną“ ir jį pratęsė iki kovo 15 dienos.

Su kiekviena diena Lietuvos valstybė ritasi bankroto link. Šimonytės vyriausybė griebiasi bet kokio šiaudo, kad pratęsti ekonomikos blokadą ir žaloti visuomenės sveikatą. Toliau mums „ekspertai“ bubnija, pasiremdami melagingais PGR testai, apie naujus susirgimus, „blogėjančią statistiką“. Matyt, net ant kiekvieno namo užrašius PSO išvadas apie šio testo netinkamumą, šio testo išradėjo Kary Mullis žodžius, kad PGR testas SARS-CoV-2 diagnostikai netinka, šiems „ekspertams“ idiotams to nepakaktų. Kad išpūsti naują susirgimų statistikos burbulą, iš savivaldybių reikalaujama testuoti po 1-4% savivaldybių gyventojų. Kuriama dirbtinė „pandemija“.

Apie tai rašiau daugybę kartų, paskutinį kartą šį melą apžvelgiau straipsnyje „SAM melagiai sugalvojo naują statistikos falsifikavimo būdą, bet faktai jį demaskuoja (video)“.

P.S.: Tanzanija, kurioje gyvena 58 milijonai žmonių, puikiai gyvena be PGR testų ir vakcinų.

„Diktatorius“ Lukašenkaį „pandemiją“ reagavo demokratiškiausiai. Baltarusijos futbolas vyko kaip įprasta ir sirgaliams buvo leista toliau dalyvauti žaidynėse. Teatrai, kavinės ir kiti socialiniai renginiai tęsėsi ir ekonomika nebuvo sustabdyta. Pergalės dienos paradai taip pat vyko gegužės 9 d.

Vakarų ir Rusijos žiniasklaida visaip tyčiojosi iš Lukašenkos. Britų skaičiavimais, Baltarusijoje turėjo mirti nuo 54 090 iki 71 616 žmonių. Bet nemirė! Pagrindinė priežastis - Baltarusijoje yra daug didesnis lovų skaičius ligoninėse vienam gyventojui: 11 lovų tūkstančiui gyventojų Baltarusijoje, ir, pavyzdžiui, 2,5 lovos tūkstančiui gyventojų DB.

P.P.S: Idiotas graikiškai reiškia visuomenės reikalais nesirūpinantį, o tik sprendžiantį savo asmenines problemas žmogų.

Nuorodos:

http://lebionka.blogspot.com/2021/02/isimonytes-ekspertai-protingesni-net-uz.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/sam-melagiai-sugalvojo-nauja.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/tanzanijos-prezidentas-magufuli.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/kaip-baltarusija-demaskavo-lockdown-mela.html








2021-02-23

LTSR 2.0 skiepų propagandai surado ir sovietinės epochos propagandistą

 


Medikų bendruomenė labiausiai nukentėjo nuo koronaviruso. Ji apsimelavo ir neteko autoriteto. Kalbu ne apie gydytojus-darbo biteles, prakaituojančias skafandruose ant liberastų sunaikintos sveikatos apsaugos sistemos griuvėsių. Kalbu ne apie prof. Eduardą Vaitkų, Prof. A. Kirkutį, kitus sąžinigus gydytojus. Aš kalbu apie save diskreditavusią profesūrą, kurią besmegenė kompradorinė valdžia pasitelkė politinei „pandemijai“ paremti.  

Pastaruoju metu plandemijos skliaute sublizgo sovietinės epochos komunistų partijos pirmojo sekretoriaus Algirdo Brazausko žentas, kurį bakalaurų „sorošososų“ valdžia pasitelkė plauti smegenis dėl vakcinų ir vakcinacijos. Melagio epidemiologo ar virusologo ši besmegenė valdžia nesurado, todėl jiems tiko ir kompetencijos neturintis vaikų ligų gydytojas V.Usonis.

LRT šitas vaikų ligų gydytojas apie vakcinas papasakojo štai kokią "tiesą":



Kiekviena vakcina turi savo tikslą ir uždavinius. Turime tris registruotas vakcinas. Bendra išvada – nėra esminių skirtumų tarp šių vakcinų. Visos trys vakcinos yra gana saugios, gana veiksmingos“, – sakė medicinos mokslų daktaras“.

Ne, ponas vaikų daktare, tarp šių vakcinų, kitų COVID-19 vakcinų, yra milžiniški skirtumai.

Yra tradicinės COVID-19 vakcinos: kinų Sinovac” ir rusų „Covivac“. Jos yra viso inaktyvuoto SARS-CoV-2 viruso vakcinos. Sinovac jau naudojama. Šia vakcina pasiskiepijo Turkijos premjeras R.Erdoganas. Rusų „Covivak“ užregistruota vasario 20 dieną. Jokių pašalinių reakcijų šios vakcinos praktiškai neduoda ir apsaugo nuo absoliučiai visų galimų koronaviruso mutantų. Gaila, bet ES užpirko ne šio tipo, tikrai patikimas, tradicines vakcinas, o kažką tai naujo, nepatikrinto, „gana saugaus“, kaip ir pridera plandemijai, PB suplanuotai iki 2025 metų!

Lietuvoje naudojamos vakcinos Moderna ir Pfizer — mRNR vakcinos. Tai reiškia, kad dalis viruso genetinio kodo įvedama į žmogaus ląstelių branduolio DNR, žmogus tampa genetiškai modifikuotu organizmu ir ima sintetinti viruso baltymus, bet ne visą virusą. To pakanka tam, kad paruošti žmogaus imuninę sistemą SARS-CoV-2 atakai. Pagrindiniai šių vakcinų trukumai – viruso DNR (jo RNR kopija) gali integruotis į bet kurias žmogaus ląsteles: nervines, lytines, ir t.t. Nežinoma, kaip tai veikia į lytinių, nervinių ir pan. ląstelių funkciją. Nežinoma, ar integruota virusinė DNR pasišalina vėliau iš žmogaus organizmo, ar ne. Šios vakcinos neapsaugo nuo visų galimų viruso mutantų. Todėl reikėtų gaminti vis naujas vakcinas, o tai absurdas. Apie problemas su Pfizer vakciną yra papasakojęs šios firmos buvęs viceprezidentas Dr. Mike Yeadon. Jo nuomone, pandemija pasibaigė, o vakcinos nuo SARS-CoV-2 yra nereikalingos.

Daugiausiai nusiskundimų ir kritikos sulaukusi Lietuvoje naudojama vakcina yra AstraZeneca, kurios atsisakė PAR ir Šveicarija. Ji pagaminta Adenoviruso vektoriaus pagrindu, kurio pagalba į žmogaus genomą integruojama ir ekspresuojasi koronaviruso fragmento kopija. Rusiškas AstraZeneca vakcinos analogas – SputnikV. Rusų vakcina sukurta tuo pačiu principu, bet efektyvesnė, naudojama 27 pasaulio valstybėse.

Kaip sakė profesorius, statistika rodo, kad, skiepijant „Pfizer“ arba „Moderna“ vakcina, reakcijos „piktesnės“ po antrosios dozės. „AstraZeneca“ atveju yra atvirkščiai: pirma dozė „piktesnė“, į antrą reaguojama lengviau.“

Gydytojas-propagandistas Usonis išranda lig šiol negirdėtą vakcinologijoje sąvoka „piktesnė vakcina“.

Pasaulyje jau šimtais milijonų skaičiuojami vakcinavimo atvejai. Nėra užregistruota nė vienos mirties, susijusios su vakcina. Antra, nėra oficialiosiose struktūrose užregistruota ilgalaikių šalutinių reiškinių. Taip, nemalonu, kad dvi dienas laužo kaulus, būna temperatūros. Tačiau tai trumpalaikiai dalykai“, – sakė profesorius V. Usonis.

Profesorius aiškiai paskubėjo. Iki tarptautinės melagių dienos dar visas mėnuo.

Iš pradžių aš dar fiksavau mirtis po vakcinacijos, bet vėliau lioviausi, joms surašyti nepakaktų jaučio odos:

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/sveicaras-ir-izraelietis-mire-po.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/vokieciu-gydytojo-ir-statistiko.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/du-norvegijos-seneliu-namu-gyventojai.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/talija-medicinos-sesuo-hospitalizuota.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/po-vakcinacijos-nuo-koronaviruso-numire.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/55-amerikieciai-mire-po-vakcinacijos-13.html

https://www.naturalnews.com/2021-01-25-elderly-people-dead-after-coronavirus-vaccine.html

https://www.theepochtimes.com/deaths-of-elderly-who-recovered-from-covid-19-but-died-after-vaccine-raise-questions_3692259.html

https://humansarefree.com/2021/01/24-dead-and-137-infected-in-nursing-home-after-covid-19-vaccination-previously-they-had-zero-deaths-from-covid.html

https://www.youtube.com/watch?v=x6aGOxgBh5Q

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-18/what-to-know-about-vaccine-related-deaths-allergies-quicktake

P.S.: Man, beveik 40 metų gyvenusiam TSRS, dažnai vadintoje „melo imperija“, yra akivaizdu, kad šių dienų Lietuva tapo anos sovietinės LTSR 2.0 versija.




Nuorodos:

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1349753/profesorius-usonis-pfizer-ir-moderna-vakcinu-piktesne-antra-doze-o-astrazeneca-atveju-pirma

https://www.kp.ru/daily/27243/4370861/

https://cursorinfo.co.il/coronavirus/sinovac-chto-my-znaem-o-kitajskoj-antikovidnoj-vaktsine/

https://lebionka.blogspot.com/2020/11/pasaulio-bankas-apie-pandemija-pranese.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/blog-post_20.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/buves-pfizer-viceprezidentas-reikalauja.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/01/buves-pfizer-viceprezidentas-vakcinos.html








2021-02-22

Hamburgo universiteto prof. R. Wiesendanger koronaviruso kilmės tyrimas ir diskusija (video)

 

Hamburgo universiteto profesorius, fizikas Roland Wiesendanger pareiškė, kad koronavirusas galėjo „pabėgti“ iš laboratorijos Uhane. Jo žodžiais, tokia tikimybė yra 99,9 procentai. Profesorius su kolegomis ištyrė visus 2020 metais paskelbtus straipsnius, skirtus SARS-CoV-2 kilmei.

Wiesendanger pasakė: „Aš 99,9 procentus įsitikinęs, kad koronavirusas atsirado laboratorijoje“. Tai ginčija PSO teiginį, kad SARS-CoV-2 yra gamtinės kilmės.

100 puslapių studijoje buvo surinkti šaltiniai ir jų pagrindu prieita prie išvados, kuri nesutampa su PSO viruso gamtinės kilmės teorija. Vos pasirodžius šiam tyrimui, vokiečių mainstriminė spauda pradėjo autoriaus puolimą. Vokiečių dienraštis Špigel parašė apie „kreivą tyrimą“.



Epidemiologas prof. Igoris Gundarovas (žiūr.video) sako, PSO meluoja apie „COVID-19“. Jis papasakojo, kodėl iš tikrųjų miršta žmonės. Jis taip pat įsitikinęs, kad SARS-CoV-2 yra laboratorinės kilmės, tik buvo pagamintas JAV, iš kur po pasaulį išplito dar 2019 metais.



https://youtu.be/lelTfXDW8Q0

Papildoma informacija:

Luc Antoine Montagnier, 2008 metais apdovanotas Nobelio premija už ŽIV atradimą, mano, kad SARS-CoV-2 yra laboratorinės kilmės. Jis kartu su matematiku Jean-Claude Perez ištyrė SARS-CoV-2 genomą ir jame atrado ŽIV sekas. Jo hipotezė, kad SARS pagrindu buvo bandoma kurti vakciną prieš ŽIV. Montagnier pažymėjo, kad jie nebuvo pirmi, tokius duomenis gavo ir Indijos mokslininkai, bet jiems buvo užčiauptos burnos.




Ankstesnės mano publikacijos, skirtos SARS-CoV-2 kilmei:


http://lebionka.blogspot.com/2020/03/kas-is-megintuvelio-paleido.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/04/covid-19-laisveje-aplaidumas-ar.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/04/covid-19-laisveje-aplaidumas-ar_15.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/05/covid-19-ir-fort-detrick-karine.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/didziausias-xxi-amziaus-nusikaltimas.html

https://lebionka.blogspot.com/2020/12/didziausias-xxi-amziaus-nusikaltimas_17.html