2020-12-31

Šveicaras ir izraelietis mirė po vakcinacijos Pfizer/BioNTech vakcina

 


Gruodžio 30 dieną Liucernos kantono sveikatos apsaugos departamento spaudos sekretorius agentūrai Reuters patvirtino, kad po vakcinacijos Pfizer/BioNTech vakcina mirė žmogus.

Šveicarijoje leidžiama vakcinuoti Pfizer/BioNTech vakcina, kuri sukurta modifikuotos koronaviruso matricinės RNR pagrindu.

Gruodžio 28 d. Izraelyje, praėjus dviem valandoms po vakcinacijos Pfizer vakcina, mirė 75 metų vyras. Jam sustojo širdis. Ligoninėje jis buvo stebimas, jautėsi gerai ir buvo išleistas, bet netrukus pranešta apie jo mirtį.



Izraelio sveikatos apsaugos ministras C.Levy pradėjo įvykio tyrimą. „Pirminės išvados nerodo ryšio tarp vyro mirties ir jo vakcinacijos“, - pasakė Levi.

The Jerusalem Post nurodo, kad Pfizer vakcinos tyrimo metu mirė du žmonės. Apie tai buvo pranešta gruodžio pradžioje. Vieno iš jų imunitetas buvo silpnas. Keturios mirtys buvo placebo vakcinuotųjų grupėje. Po kruopštaus tyrimo nebuvo aptikta jokio ryšio tarp mirties priežasties ir vakcinacijos eksperimento.

Pagrindiniai pašaliniai efektai, stebimi po vakcinacijos Pfizer ir Moderna vakcinomis buvo skausmas, patinimas ir paraudimas injekcijos vietoje, prakaitavimas, nuovargis, šaltkrėtis.

Izraelyje per pusantro mėnesio numatoma vakcinuoti 2,25 milijono gyventojų.


Nuorodos:

https://unser-mitteleuropa.com/schweiz-behoerden-bestaetigen-todesfall-nach-covid-impfung/

https://www.jpost.com/breaking-news/israel-nears-100000-coronavirus-vaccinations-per-day-goal-653461





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą