2020-12-19

Kaip Baltarusija demaskavo „Lockdown“ melą

 

Pritariu nuomonei, kad „Sars-Cov-2“ buvo reikalingas tam, kad be karo sunaikinti ekonomikas, valstybes paversti pinigų šeimininkų skolininkėms, uždirbti trilijonus iš šios pasaulinės aferos. Suvereniteto neturinčios valstybės pasidavė Pasaulio banko ir globalistinės PSO įsakymams užsidaryti. Kažkiek dar turinčios suvereniteto valstybės diktatui nepasidavė. Tokių šalių Europoje tebuvo dvi: Švedijos karalystė ir Baltarusija.

Rachel Allen portale Off-Guardien palygino kaip Didžioji Britanija su COVID-19 tvarkėsi, naudodama „Lockdown“, o kaip Baltarusija, apsiėjusi be šalies blokados.

Europos uždarinėjimo psichozė prasidėjo 2020 metų kovo mėnesį. Kovo 25 dieną Baltarusijoje prie įvažiavimo į šalį buvo įrengti karantino punktai, kur buvo tikrinama keliautojų temperatūra. Tai padėjo nustatyti virusinės infekcijos simptomus daugiau nei 250 žmonių, tačiau absoliuti dauguma jų sirgo gripu, paragripu ir adenovirusu. Jei asmens koronaviruso testas buvo teigiamas, sveikatos priežiūros darbuotojai izoliuodavo šį asmenį. Tai sustabdė viruso plitimą.



„Diktatorius“ Lukašenka į „pandemiją“ reagavo demokratiškiausiai. Baltarusijos futbolas vyko kaip įprasta ir sirgaliams buvo leista toliau dalyvauti žaidynėse. Teatrai, kavinės ir kiti socialiniai renginiai tęsėsi ir ekonomika nebuvo sustabdyta. Pergalės dienos paradai taip pat vyko gegužės 9 d.

Vakarų ir Rusijos žiniasklaida visaip tyčiojosi iš Lukašenkos. Britų skaičiavimais, Baltarusijoje turėjos mirti nuo 54 090 iki 71 616 žmonių. Bet nemirė!

Baltarusijos gyventojų skaičius yra apie 9,5 mln. Gruodžio 12 dieną Baltarusijoje užregistruota 1263 mirtys nuo COVID-19. Per tą patį laiką Baltarusijoje mirė 35 858, tai yra 5606 daugiau nei 2019 metais. DB 2020 metais mirė 54 798 žmonių iš 59.5 milijoninės populiacijos.

DB gyventojų skaičius yra 6,26 karto didesnis nei Baltarusijos, taigi, padalijus 54 798 skaičių iš 6,26, gaunamas 8754 rezultatas. Jei Baltarusijoje būtų toks pats mirčių skaičius kaip DB, Baltarusijoje turėtų mirti papildomai 3 149 žmonių.

„British Medical Journal“ paskelbtame straipsnyje pateikiamos keturios priežastys, dėl kurių Baltarusijoje mirčių skaičius yra žemas, lyginant su DB.

Pirmoji straipsnyje pateikta priežastis yra ta, kad Baltarusijoje yra daug didesnis lovų skaičius vienam gyventojui - 11 lovų tūkstančiui gyventojų Baltarusijoje, 2,5 lovos tūkstančiui gyventojų DB.

Kitas priežastis, kad Baltarusijoje mažiau senelių yra globos namuose, kurie visame pasaulyje tapo didžiausiais COVID-19 židiniais. Baltarusijoje 203 globos namų gyventojų (100 000), DB - 854 (100 000).

Kitos dvi straipsnyje nurodytos priežastys - geresnė Baltarusijos testavimo sistema ir nesidomėjimas Baltarusija kaip kelionės tikslu.

O kaip mažą mirčių skaičių Baltarusijoje, kuri nebuvo uždaryta, vertina jos prezidentas Aleksandras Lukašenka? Jis pasakė

„Ta patirtis, kurią mes gavome, neįkainojama. Ir tas kelias, kurį mes pasirinkome, jis taip pat neįkainojamas visam pasauliui. Taip, niekas jums ačiū nepasakys už tą kelią, kurį mes nuėjome, už tuos metodus, kurias mes gydėme mūsų žmones, kad mes jų neizoliavome, neuždarėme, rekomendavome būti gryname ore. Bet jei tu eini į vaistinę, krautuvę, tai būtinai paimk su savim kaukę. Nerekomenduokime to, ko neįmanoma iš principo įgyvendinti.“



Baltarusija “naują pandemiją pasitiko daugiau-mažiau pasirengusi, kiek tai buvo įmanoma.“ Jos pliusais buvo „išsaugojimas infekcinių ligoninių, sanitarijos tarnybų, pakankamo lovų fondo, aprūpinimo diagnostikos ir gydymo įranga“, - pasakė Lukašenka.

Gruodžio 19 d. Lietuvoje bendras  COVID-19 mirčių skaičius buvo –1005. Dėl kitų priežasčių mirė 507 koronavirusu užsikrėtę asmenys. Šiuo metu mūsų šalyje serga 57 330 žmonių, o pasveikę laikomi 50 587 asmenys. Per vakar dieną atlikta 14 062 ėminiai dėl įtariamo koronaviruso. 







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą