2021-02-09

I.Šimonytės genetiškai modifikuotų lietuvių gamybos „ekspertai“ yra „protingesni“ net už Pasaulio sveikatos organizaciją!

 

Šiandien Euronews informavo, kad Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) specialiai sušaukė ekspertų komisiją imunizacijos AstraZeneca vakcinos klausimu, kad dar kartą susipažinti su jos bandymų rezultatais. Vakar Pietų Afrikos Respublika sustabdė vakcinacijos AstraZeneca programą.

PSO suabejojo dėl šios vakcinos efektyvumo, nes bandymai buvo atlikti tik su „jaunais ir sveikais žmonėmis“. Abejones kelia vakcinos efektyvumas dėl „Kento kamieno“, kuris yra 30% labiau užkrečiamas ir letalus.

Šiandien LTR pranešė, kad vyriausybės suburtos „patariamosios nepriklausomų ekspertų tarybos“ nuomone, „vyresnius žmones skiepyti būtina pradėti kuo skubiau, „AstraZeneca“ vakcinai amžiaus ribojimo netaikyti.“



LTR rašoma: „Ekspertų taryba ragina vadovautis jau nustatytais prioritetais ir kuo greičiau pradėti 70 metų ir vyresnių Lietuvos gyventojų, kuriems mirties nuo COVID-19 rizika yra didžiausia, vakcinaciją. Taip pat aptartas ir „AstraZeneca“ vakcinos klausimas – šiai vakcinai amžiaus ribojimas netaikytinas,“ - sakoma Šimonytės „ekspertų“ išvadose.“

Man kyla pagrįstas klausimas: ar šie Šimonytės „ekspertai“ apie AstraZeneca vakciną išmano daugiau už PSO ekspertus, o gal jie nieko neišmano?

Negaliu atmesti, kad jie vykdo komandas iš šalies, kaip yra minėjusi Premjerė Šimonytė sausio 27 dieną, todėl priima neadekvačius sprendimus.

Šimonytė sakė: (…) „Akivaizdu, kad vien karantinu iki Mindaugo karūnavimo dienos ar kada gausime užduotį suvakcinuoti visą populiaciją, tikrai problemos spręsti nepavyks, todėl reikės ir kitų sprendimų, ir kito režimo.“

Aš laikausi nuomonės, kad Šimonytės vyriausybė prieš lietuvių tautą vykdo genocidą. Prieš kelias dienas premjerė tvirtino, kad rusų vakcina Sputnik-V yra „hibridinis ginklas“.

Aš Šimonytei pritariu, šios genetinės vakcinas, kurios daro žmogų transgeniniu organizmu, tikrai galima vadinti hibridiniu ginklu, bet jeigu Sputnik-V yra „hibridinis ginklas“, tai ir kitos genetinės vakcinos, darančios iš žmogaus transgeninę būtybę, kaip AstraZeneca, Pfizer/BioNTech, Moderna, irgi yra baisūs „hibridiniai ginklai“.

AstraZeneca vakcina yra sukurta Adenoviruso genetinio vektoriaus pagrindu. Tai yra, ji sukurta tokiu pačiu principu, kaip ir rusų vakcina Sputnik-V. Reiškia, kad AstraZeneca yra lygiai toks pats „hibridinis ginklas“.

RNR virusai nuolatos mutuoja, tai užprogramuota jų struktūroje. Jei vakcina viso viruso, kaip Kinijos Sinovac, viruso mutacijos neturi įtakos imuniniam atsakui. Genetinės vakcinos – kas kita. Čia siekiama, kad imuninis atsakas susiformuotų tik nedideliam viruso genomo fragmentui, atitinkančiam kurį nors jo geną, perkeltą į žmogaus organizmą. Mutacijos tokiame mažame fragmente turi lemiamas pasekmes imuninio atsako mechanizmui. Tai ir stebime su „britiška“, „braziliška“, „PAR“ ir kitomis SARS-CoV-2 mutacijomis ir kritusiu AstraZeneca vakcinos efektyvumu.

Man yra tekę užsiimti bakterijų genetine inžinerija, gaminti transgenines bakterijas, nešančias kitų bakterijų genus. Transgeninių žmonių gaminimu su genetinėmis vakcinomis man praktiškai neteko užsiimti, nors principas tas pats: genomo fragmentas įsiuvamas į vektorių, kurio pagalba šis fragmentas transportuojamas į žmogaus ląsteles. Sputnik-V ir AstroZeneca atveju tokiu vektoriumi yra Adenovirusas.



Žemiau pateikiu molekulinės biologės Elena Kalle populiarų paaiškinimą, kaip gaminamos genetinės vakcinos adenoviruso pagrindu.

„(...) Aš dabar jums papasakosiu, kaip svarsto naujos viruso platformos kūrėjai. Ji vadinama vektorine. Jų yra daug. Aš kalbėsiu būtent apie DNR platformą, kuri egzistuoja vakcinoje Sputnik-V (ir Astra Zeneca, A.L.). Kaip jie galvoja. Štai jeigu mes klasikinėje mūsų vakcinoje naudojame užmuštą virusą, tai mūsų imuninė sistema atpažintų viską: ir skrybėlę, ir paltą, ir batus, visą viruso apdarą. Dabar šita strategija keičiasi. Iš viruso palto ima, pavyzdžiui, sagą. Nuplėšia ir kalba: štai pagal šią sagą dabar mūsų imuninė sistema atpažins patogeną. Ir ką daro toliau? Toliau rašoma instrukcija, pagal kurią mūsų ląstelės gali sukurti štai šitą viruso atsarginę dalį. Ši instrukcija DNR pavidalu įstatoma į transportavimo priemonę. Kaip transporto priemonė naudojamas adenovirusas.

Sputnik-V adenovirusas naudojamas kaip transporto priemonė, kuri naudojama tam, kad koronaviruso „atsargines dalis“ perkelti į mūsų ląsteles. Adenovirusas turi galingą mūsų imuniteto slopinimo sistemą.

Aš norėčiau sukoncentruoti jūsų dėmesį štai į ką. Yra ar ne geno perkėlimas? Ką galvoja gydytojai? Aš jums atsakau: yra geno pernešimas! Svetimos kilmės geno! Būtent ši instrukcija dėl koronaviruso atsarginės dalies sintezės – tai ir yra genas. Biologinėse sistemose instrukcija – tai ir yra genas. Būtent šitas svetimas genas iš koronaviruso perkeliamas pagalba kito viruso, kuris naudojamas transportui į mūsų ląsteles.

O kokias ląsteles jis perneša? Štai klausimas, kuris dažniausiai keliamas prie šio stalo. Mes nežinom!

Koncentracija viruso dalelių vienoje dozėje 10 dešimtame, 10 tryliktame laipsnyje. Tai maždaug 100 kartų mažiau, negu ląstelių mūsų kūne. Tai yra, to iš principo pakaks, kad įeiti į labai didelį skaičių mūsų organizmo ląstelių.

Kur užprogramuotas adenoviruso įėjimas, mes iš tiesų nežinom. Bet jei sako, kad pašaliniai efektai – traukuliai, o tai kažkokia tai patologija nervinės sistemos, tai akivaizdu, kad transportavimas šio geno vyksta ir į nervų sistemą.

Į kokias ląsteles vyksta transportas, mes nežinome. Tačiau, egzistuoja tikimybė to, kad ne tiktai į ląsteles mūsų kūno, bet jie patenka ir į lytines ląsteles, tai yra, į tas vieninteles ląsteles, kurias mes perduodame savo vaikams.



Kas vyks po to? Mūsų vaikai nešios geną su atsargine koronaviruso detale. Informuoja mūsų žmones apie tai, ar ne?

Mūsų ląstelė negali nepradėti sintezuoti štai šią atsarginę detalę. Be to, aš taip suprantu, kad Gamalėjos centras giriasi, kad jis padarė viską įmanomą, kad ląstelė ima gaminti svetimus virusinius baltymus – viruso atsargines dalis. Be to visas likęs ląstelės fabrikas sustoja. Tai toks įprastinis efektas, kad visa kita apmiršta. Gaminamos tiktai šios atsarginės detalės – svetimi baltymai.

Kas toliau vyksta su šiuo dideliu kiekiu svetimų baltymų? Tie, kas kūrė vakciną, skaito, kad būtent ant jų ima treniruotis imuninė sistema.

Kiek svetimos kilmės baltymų reikia, kad paleisti imuninę sistemą, tai vienas klausimas. Bet aš turiu kitą klausimą: o kiek ilgai veikia ši instrukcija (genas) viduje mūsų ląstelių? Pusę metų? Metus? Yra duomenų, kad kai kurių gyvūnų sistemose jie toliau dirba iki kelių metų, pavyzdžiui beždžionėse.

Toliau. Instrukcija dirba, viruso atsarginės dalys gaminamos, kam mums toks didelis skaičius šių viruso dalelių, gaminamų mūsų organizmo? Kas su jomis vyksta po to? Būtų įdomu sužinoti! Juk pasirinktos dalelės, kurios iš principo prilimpa ant žmogaus ląstelių membranų. Štai jos išeina, prilimpa ant žmogaus ląstelių membranų, kas vyksta toliau?

Gamindama štai šias daleles, jeigu tai įprastas gyvas virusas, ir jei mūsų žmogaus ląstelė pradeda gaminti virusą, ji žūsta. Štai tuo atveju, žūsta ląstelė ar ne?

Mums sako apie šią vakciną: „Na, jūs žinote, štai ši instrukcija, DNR, pasimakaluos kažkur viduje mūsų ląstelės branduolio ir nieko pavojingo nėra. Ji nesiintegruoja!“

Taip, kai kurios DNR-instrukcijos tikrai degraduoja, kaip parašyta nedideliame skaičiuje mokslinių straipsnių. Bet kai kurios juk integruojasi! Ir štai duomenys, kuriuos aš aptikau, iki 1% šių adenovirusinių dalelių integruojasi į žmogaus organizmą! O jeigu jas kažkokie nepalankūs faktoriai palaiko, tai iki 15% dalelių integruojasi!

Tai yra, yra tikimybė, kad nuo šio dalelių kiekio, kuris įšvirkščiamas žmogui jį vakcinuojant, nuo 1 iki 15% inkorporuosis į genomą. Į mūsų nuosavą genomą!

O ką tai reiškia? Genai – tai instrukcijos, kaip aš jau sakiau. Pavyzdžiui, mūsų ląstelės turi instrukciją apie kokį tai svarbų baltymą, atsakingą už kvėpavimą. Ir į jį inkorporuojama svetima instrukcija. Kas vyksta? Mūsų programa nustoja veikti? T.y. yra didelė tikimybė, kad kokie tai svarbūs žmogaus genai nustoja veikti!

Kas vyksta su tokia ląstele?

Jūs suprantate, gali būti, kad tai veda į masinį žmogaus ląstelių išmirimą! Štai ši vakcinacija, mano nuomone, veda į žmogaus ląstelių mirtį! Ir kadangi mūsų imuninė sistema šios vakcinos žymiai susilpninta, visi mūsų gynimosi mechanizmai šios vakcinos sunaikinti, tai gaunasi taip, kad mūsų apsauga nesusitvarko su tokiu kiekiu mirštančių ląstelių.

Aš norėčiau, kad būtent tokią informaciją pateiktų vakcinos gamintojai jų puslapyje. Kad žmonės suprastų visas pasekmes, visą įvykių grandinę, kurie su mumis vyksta nuo injekcijos momento, iki imuniteto išsivystymo, arba iki to, kas ten vyksta toliau.

Tarp kitko, tai jau atskiras klausimas, ar galima ištraukti šiuos genus atgal, kurie jau integravosi?

Negalima! Pas vakcinos gamintoją nėra jokio mechanizmo, kaip juos pašalinti! Tai yra, tai iš tiesų negrįžtama!

Baigdama savo pasisakymą, aš norėčiau pasakyti: tai pirmą kartą vykdomas masinis transgeninio žmogaus darymas! Yra faktas geno perkėlimo, ir yra perkelto geno veiklos faktas! Todėl žmogus gaunamas transgeninis! Ir kodėl mūsų teisėsauga šiuo klausimu tyli, man visiškai neaišku!“







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą