2021-02-15

Kanarų salos – atviri Europos afrikanizacijos vartai (apžvalga)

 

Europos afrikanizacija nėra stichinis procesas. Vieningos Europos, arba Paneuropos, projektas, kurio tėvu laikomas grafas Kudenhove-Kalergi, numato Europos valstybių ir tautų sunaikinimą, europiečių maišymą su afrikiečiais, afro-eurazijnės rasės kūrimą. Tai aprašyta Kudenhove-Kalergi knygoje „Praktinis idealizmas“ (1925).

Kudenchove Kalergi rašė: „Tolimos ateities žmogus bus sumaišyto kraujo. Rasės ir klasės išnyks pasekoje įveikimo erdvės, laiko, prietarų. Būsima eurazijinė-negroidinė rasė, išoriškai panaši į senovės egiptiečių (vėlesni antropologiniai tyrimai parodė, kad senovės egiptiečiai neturėjo būdingų negroidinės rasės požymių, A.L.), pakeis tautų įvairovę asmenybių įvairove“. T.y. Europos vystymasis Kudenchove-Kalergi atrodė tokiu būdu: europiečiai susimaišo su kitomis rasėmis ir tautomis ir išnyksta kaip skirtingos nacijos, o jų elitas bus pakeičiamos žydų dvasine vadų kasta."



Net 2020 metais pradėtas „Great Reset“ projektas, pasitelkiant koronaviruso pandemiją, nesustabdė Europos pertvarkytojų afrikanizacijos planų, afrikiečių transportą. Tuo metu, kai visi europiečiai buvo įkalinti karantino, kurį Pasaulio bankas numato tęsti iki 2025 metų kovo, migracija iš Afrikos nei kiek nesumažėjo. Tarytum afrikiečių migrantų globalistinis virusas SARS-CoV2 visai neveikia ir jiems jokie karantinai negalioja!

Gand-Kanarija: peroblemos su nelegaliais migrantais. Situacija, kaip Graikijos salose

Kanarų salos arba Kanarai (isp. Islas Canarias) – salynas rytinėje Vidurio Atlanto dalyje, 100–500 km nuo pietinės Maroko pakrantės. Jį sudaro septynios pagrindinės salos (Tenerifė, Gran Kanarija, Fuerteventura, Lansarotė, La Gomera, La Palma, El Hieras) ir keletas negyvenamų salelių. Kanarų salos yra vienas iš 17 Ispanijos autonominių regionų. Vietos gyventojų – 2 milijonai.

2020 metais Kanarų salose dėl koronaviruso pandemijos 50000 žmonių tapo bedarbiais. Migraciją iš Afrikos Ispanijos valdžia praėjusiame šimtmetyje stabdė primityviu būdu - buksuodavo atplaukiančias valtis atgal prie Afrikos krantų. 1986 metais Ispanija tapo ES nare ir buvo priversta priimti ES imigracijos politiką, paremtą minėtu grafo Kudenhove-Kalergi projektu.

Migracija į Kanarus sustiprėjo 2019 metais po to, kai ES su Maroku pasirašė migracijos susitarimą dėl migracijos sustabdymo per Viduržemio jūrą, mainais už finansinę paramą.

Migrantai į Kanarų salas motorinėmis valtimis plaukia iš Senegalo, Malio, Mauritanijos, Alžyro ir Maroko. Pagrindinė jų masė plaikia į Gran Kanariją ir Tenerifę. Pernai į salas atplaukė 20000 afrikiečių.


Ypač didelė imigrantų banga užplūdo Kanarus 2020 metų pabaigoje, kai gruodžio 7-9 dienomis atvyko 2206 nelegalų su 58 medinėmis valtimis. Dažnai imigrantai išsilaipina pliažuose, o MIP praneša apie augantį poilsiautojų nepasitenkinimą. Daug turistų iš Didžiosios Britanijos pernai atsisakė kelionių. Kanarų salų valdžia nepatenkinta Ispanijos neveikimu, keliamas klausimas dėl salų nepriklausomybės.



Per koronaviruso epidemiją niekur nedingo migracijos problema. 2020 rudenį viešbučiai buvo apgyvendinti tik 7%. Mogano savivaldybės merė Onalija Bueno pasakė: „Ispanijos vyriausybė nori nuslėpti migracijos problemą. Kanaruose mes gyvename turizmo sąskaita. Ir yra nepriimtina čia rengti eilinę Lesbo salą. Kiekvienais metais Kanarai priima 18 milijonų turistų. Šie dalykai nesuderinami. Mes irgi Ispanijos dalis, ir karalystės vyriausybė turi spręsti šią problemą, o ne pamesti mus čia vienus su migrantų antplūdžiu.“

Vokiečių portale Wochenblick nušviečiama turizmo perspektyva Kanarų salose tapatinama su padėtimi Graikijos salose, kurios tapo pabėgėlių stovyklomis. Portale rašoma, kad Afrikos imigrantų invazija į Grand Kanariją šiandien primena imigrantų invaziją į Centrinę Europą, į kurią migrantų srautas nesilpsta: piliečių poreikiai ir problemos ignoruojamos politikų. Tai daroma ideologiniais sumetimais. Kadangi valstybė nenori arba negali užtikrinti visuomenės saugumo, vietos gyventojai dabar jau imasi savitarpio pagalbos. Šiuo metų Kanarų salose ėmė formuotis piliečių savigynos pajėgos, nes nelegalūs migrantai salose vykdo „turto ir prievartos nusikaltimus“.

Buvęs televizijos ir radijo vedantysisElmar Höris, kuris turi dviejų miegamųjų butą Grand Kanarija saloje, Facebook pranešė apie šokiruojančią padėtį. 

Jo žodžiais, nusikalstamumas sparčiai auga, kai kurios salos vietos tapo neatpažįstamos. Vyriausybė pranešė, kad gyventojų gynimui ji prašo Nacionalinės gvardijos paramos. Tačiau tai koronaviruso sąlygomis užtrunka labai ilgai, todėl vietiniai gyventojai formuoja savigynos būrius, kurie bando stabdyti imigrantų nusikalstamumą.

Situacija lyginama su Viduržemio jūros salomis

Kanarų salose pastaruosius tris mėnesius dėl migrantų antplūdžio iš Afrikos vyksta būtent tai, kas anksčiau buvo stebima Lampedusa, Chios und Lesbos salose Viduržemio jūroje. Jos buvo organizuotos imigracijos į Europą atramos taškais. Kanarų salose atėjūnai elgiasi panašiai, kaip jų „likimo draugai“ Lesbo saloje, kur buvo sudeginta Moria stovykla, kur griaunamos cerkvės, kultūros paminklai ir net naikinamos tūkstantmetės alyvmedžių giraitės.

Dėl pandemijos ir nelegalų antplūdžio prabangūs kurortai ir viešbučiai lieka tušti. Valdžia atėjūnus apgyvendina viešbučiuose. Vokiečiai turėjo progą pamatyti, kaip afrikiečiai turškiasi viešbučių baseinuose po palmėmis ir laukia kuo greitesnio išvykimo į žemyninę ES.



Vaizdai iš Kanarų salų, kuriuos mato imigrantų gentainiai Afrikoje, tampa magnetu migracijai, todėl Kanarų valdžia ėmė migrantus iš viešbučių perkėlinėti į tuščias kareivines. Tai daugumai „prieglobsčio prašytojų“ nepatiko ir dideli jų būriai ėmėsi prievartos. Buvo nusiaubti viešbučiai Puerto-Riko rajone, salos pietuose. Dalis nelegalų mėgino atkreipti europinio migracinio lobbi dėmesį į migrantų „bado“ streiką. Oficialiai buvo skelbiama, kad jie protestuoja prieš Kanarų salų gyventojų „ksenofobiją“.

Tikrieji imigrantų ketinimai, mano Wochenblick, yra kuo greičiau patekti į žemyną. Afrikiečių migracija nuolatos auga. Nei Ispanijos vyriausybė, nei Frontex nieko nenori keisti

ir vis daugiau afrikiečių atvyks į Europą. Vokietijoje, kurios Kanclerė Angela Merkel kvietė visus pasaulio imigrantus atvykti, suras jiems vietos, o jie atsidėkodami jai galės turtinti vokiečių kultūrą, kurią neš vis nauji piliečiai iš Afrikos.



https://youtu.be/f5rFYQu2Igs

Rusakalbis filosofijos daktaras teisininkas Anatolijus Livri, Prancūzijos ir Šveicarijos pilietis, Yotube laidoje „Kodėl europiečiai bėga iš Vakarų Europos“ papasakojo apie Europos afrikanizaciją.

Duomenis apie Prancūzijos afrikanizaciją, autoriaus žodžiais, uždrausta skelbti (38:20). Iki 2016 metų, kol dar valdžia nebuvo uždraudusi skelbti duomenis apie pjautuvinę anemiją, o eritrocitų mutacija sutinkama tik pas vaikus negroidinės rasės. Tyrėjai buvo nustatę, kad juodaodžiai naujagimiai Paryžiaus regione (12 mln.gyventojų) sudarė 72 procentus naujagimių.

Dauguma imigrantų iš Afrikos Prancūzijoje yra musulmonai. Musulmonų skaičius Prancūzijoje nuo 2,5 procento 1968 metais išaugo iki 28 procentų 2015 metais.

ES planai, Anatolij Livri nuomone, atvežti į Europą 100 milijonų juodaodžių iš Afrikos.

Nuorodos:

https://archive.org/stream/Coudenhove-Kalergi-Praktischer-Idealismus/Coudenhove-kalergiRichard-PraktischerIdealismus-Adel-Technik-Pazifismus1925191S._djvu.txt

https://lebionka.blogspot.com/2020/11/pasaulio-bankas-apie-pandemija-pranese.html

https://lt.wikipedia.org/wiki/Kanarų_salos

https://www.dw.com/ru/na-kanary-pribylo-rekordnoe-chislo-migrantov/a-55547142

https://www.abc.es/economia/abci-crisis-migratoria-otra-traba-para-turismo-canario-tenemos-solo-7-por-ciento-ocupados-turistas-202011201356_noticia.html?ref=https:%2F%2Fwww.barcelona-excurs.org%2Fcanarias-crisis-migratoria%2F

https://www.wochenblick.at/gran-canaria-buerger-werden-im-stich-gelassen-immigranten-feiern/

https://www.facebook.com/Elmar.Hoerig

https://www.unz.com/gdurocher/muslims-in-france-some-data/




















Komentarų nėra:

Rašyti komentarą