2021-01-17

55 amerikiečiai mirė po vakcinacijos. 13 izraeliečių suparalyžiuotas veido nervas

 

Kaip praneša JAV portalas Zero Hedge, po vakcinacijos Moderna ir Pfizer-BioNTech vakcinomis mirė 55 JAV gyventojai. Apie tai informavo federalinė statistikos sistema. Kai kuriais atvejais pacientai mirdavo po kelių dienų nuo vakcinacijos.

Senelių namų Kolorado 66-metis gyventojas po vakcinacijos buvo mieguistas, sekančią dieną nesikėlė iš lovos ir numirė. Kitu atveju 93-metis vyras iš Pietų Dakotos po vakcinacijos Pfizer-BioNTech vakcina po maždaug dviejų valandų pasakė, kad pavargo ir nebegali tęsti fizioterapijos. Jį nuvedė į kambarį, kur jam, jo žodžiais, apsunko kojos. Greitai jis mirė. Buvo aprašyti 96 pavojingi atvejai po vakcinacijos, o taip pat apie 24 skiepytuosius, tapusius invalidais, 225 hospitalizuotus ir 1388 greitosios pagalbos iškvietimus.

Vis daugiau pasigirsta kvietimų sustabdyti vakcinavimą nuo COVID-19 mRNR vakcinomis, kurias gamina Pfizer-BioNTech ir Moderna. Ypač tai liečia pagyvenusius žmones. Norvegijoje mirusių po skiepijimo buvo 23, o 29 patyrė pašalinius skiepijimo efektus.



Bloomberg praneša, kad “dauguma žmonių patyrė pašalinius efektus, tokius kaip pykinimas ir vėmimas, karštligė, reakcijos skiepijimo vietoje ir bendros savijautos pablogėjimas“.

Norvegijos patirtis sukėlė įtarimus, kad COVID-19 vakcinos gali būti per daug pavojingos seniems ir ligotiems žmonėms... būtent ši grupė, apie kurią kalba „mokslas“, iš tikrųjų yra jautriausia šiam virusui.

Sausio 15 dieną Belgijoje užfiksuotas pirmasis šalyje „Pfizer" vakcina paskiepyto žmogaus mirties atvejis. Praėjus penkioms dienoms po pirmosios injekcijos, mirė 82 metų amžiaus vyras, turėjęs sveikatos problemų.

Pfizer ir BioNTech bendradarbiauja su Norvegų reguliatoriumi, kad ištirti mirčių atvejus Norvegijoje. Apie tai elektroniniu paštu pareiškė Pfizer. Agentūra pareiškė, kad „incidentų skaičius iki šiol nekelia pavojaus ir atitinka laukiamam“, - rašoma laiške.

Nuo vakcinacijos nukentėjo ne tik seni ir pagyvenę. Izraelyje mažiausiai 13 žmonių patyrė veido nervo paralyžių po injekcijos. Manoma, kad tokių atvejų gali būti ir daugiau. Anksčiau buvo pranešta, kad po vakcinavimo Pfizer-BioNTech vakcina mirė du žmonės Norvegijoje, du Izraelyje, vienas Šveicarijoje, vienas gydytojas JAV ir vienas Portugalijoje.

Dar dvi mirtys Vokietijoje. Hattingeno šv.Mauricijaus senelių namuose vasario 15 dieną mirė 93 ir 99 metų moterys. Iš ryto jos buvo paskiepytos nuo COVID-19. Anksčiau buvo pranešta apie 10 mirčių Vokietijoje po skiepijimo Pfizer-BioNTech vakcina.

Kaip rašoma portale Unser Mitteleuropa, dabar jau rekomenduojama atsargiau elgtis skiepijant rizikos žmonių grupę, ne kai kurie iš pacientų gali patirti rimtus pašalinius efektus ir mirti.



„Nėra žinoma, kaip pašaliniai efektai veikia senelius. Negalima atmesti, kad nežinomi pašaliniai efektai gali atsirati vakcinuojant dideles gyventojų grupes,“ - cituojamas už skiepijimą pareigūnas Madse . Unser Mitteleuropą pašiepia „mažai“ žinantį apie pašalinius efektus pas pagyvenusius žmones pareigūną. Tačiau padėtis pasikeis, rašoma portale, kai bus išbandyta daugiau eksperimentinių triušių, kuriais tarnauja seneliai.


Kol bus atlikti eksperimentai su žmonėmis, mes turime klausyti meluojančių politikų ir globalistinių MIP, kęsti jų pasityčiojimus, kuomet apie faktus kalbantys piliečiai pravardžiuojami „antivakseriais“, „covididiotų“, „sąmokslo teorijų skleidėjų.“ ES įvedama cenzūra ir  kūriamas liberal-fašistinis konclageris.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą