2020-12-16

Didžiausias XXI amžiaus nusikaltimas prieš žmoniją. Vykdytojai ir užsakovai

 

Vakar LRT pranešė, kad BioNtech/Pfizer SARS – CoV-2 vakcina, galinčia sukelti moterų nevaisingumą, lietuvius numatoma skiepyti tarytum galvijus – po penkis iš vienos fasuotės. To, pasak prof. Aurelijos Žvirblienės, davusios interviu LRT, nebuvo daroma jau 30 metų dėl galimų pacientų apkrėtimų skiepijimo metu.

Plandemijos organizatoriams mus laiko galvijais, kurių skaičių numatyta sumažinti, todėl ir skiepijami ne individualiai, o bandomis, skubant, neatlikus reikiamo vakcinos patikrinimo.

2020 metais liko taip ir neatsakytas klausimas: kas konkrečiai užsakė ir išplatino COVID-19 sukėlėją SARS-CoV-2? Visi mąstantys sutaria, kad pandemija buvo suplanuota pinigų šeimininkų tam, kad pabaigti jų 2007 metais pradėtą ekonomikos krizę, žmones įbauginti ir paversti valdomų galvijų banda, atimti iš jų konstitucines teises ir laisves, mažinti gyventojų skaičių žemėje, atimti grynuosius pinigus, sunaikinti valstybes, šeimas, atomizuoti visuomenę, sunaikinti viduriniąją klasę, o valstybes paversti amžinomis banksterių skolininkėmis. Tam tikslui buvo sugalvota koronaviruso pandemija. Apie ją Pasaulio bankas pranešė 8 dienomis anksčiau už PSO ir savo 63 puslapių pandemijos projekte nurodė jos 1-jo etapo pabaigos datą – 2025 metų kovo mėnesį!

Į visus klausimą šiandien dar nėra atsakymo, yra tik įtariamieji, kurių nusikaltimų įrodymų nuolatos daugėja.



Natūralus virusas negali vienu metu užkrėsti 85 skirtingas šalis visuose žemynuose. Židiniai kiekvienoje šalyje buvo keliose vietose, bet nei vienoje iš jų taip ir nebuvo nustatyti keli „nuliniai pacientai“. Tai niekaip nesiderina su epidemiologijos dėsniais ir leidžia galvoti, kad buvo pritaikytas biologinis ginklas. Tokias prielaidas išdėstė Larry Romanoff.

Autorius atkreipė dėmesį, kad COVID-19 sukėlėjas Europoje ir kitose pasaulio šalyse buvo aptiktas dar 2019 metais. Turimi duomenys rodo, kad COVID-19 JAV cirkuliavo birželio-liepos mėnesiais. SARS-CoV-2 Europoje paplito nuo 2019 metų rugsėjo 13 ir gruodžio 7d.

Profesoriaus Paquale’o Mario Bacco vasario mėnesį pranešė, kad virusas jau cirkuliuoja nuo praėjusių metų spalio mėnesio.

Labiausiai intriguojanti žinia buvo tai, kad Izraelio televizija ir kitos MIP pranešė, kad JAV specailiosios tarnybos imformavo Izraelį apie SARS-CoV-2 2019 metų lapkričio mėnesį.

Daug Uhanio žaidynių dalyvių iš įvairių šalių grįžo namo užsikrėtę COVID-19

„Kai atvykome į Uhaną, mes visi susirgome“. Fechtavimo olimpinis čempionas Matteo Tagliariolis pasakojo, kad daugybė pasaulio karinių žaidynių atletų skundėsi simptomais, panašiais į „Covid-19“ simptomus. Tačiau tai jam paaiškėjo tik vėliau. Tagliariolis įtarė, kad 2019 metų spalį Kinijoje, Uhanyje, vykusios karinės pasaulio žaidynės yra koronos pandemijos taškas.

Karinės pasaulio žaidynės vyko Uhane 2019 metų spalio 18–27 dienomis. Apie pirmąjį užkrėtimo atvejį oficialiai pranešta Kinijoje gruodžio mėnesį. Tačiau spėliojama, ar koronavirusas jau buvo išplitęs. „Mane kamavo stiprus kosulys, daugelis kitų sportininkų karščiavo“, – sakė Tagliariolis.

Kariuomenių pasaulio žaidynėse Uhane dalyvavo beveik 10 000 sportininkų iš daugiau nei 140 šalių, dalyvavo 243 sportininkai iš Vokietijos. Varžybose dalyvavo daugiau nei 230 000 savanorių.

Anot „L’Equipe“, prancūzų penkiakovininkai Elodie Clouvelis ir Valentinas Beladas greičiausiai buvo užkrėsti per žaidynes Uhane.

COVID-19 laisvėje – aplaidumas ar nusikaltimas? 

Mikrobiologas, karinis ekspertas, JTO Generalinio sekretoriaus Kofi Anano eks-patarėjas bakteriologiniams ir kariniams ginklams Igoris Nikulinas įsitikinęs, kad koronavirusas – dirbtinis virusas, biologinis ginklas, sukurtas JAV mokslininkų.

https://youtu.be/lnIZ9FcH6_k

Žurnale Nature Medicine (2015) sakoma, kad amerikiečių mokslininkai Detriсk forte (tai – stambiausias JAV kariuomenės karo-medicinos, chemijos ir t.t. centras) sukūrė dirbtinę šikšnosparnio koronaviruso modifikaciją su baltymu SHCO14. Tai – pakankamai žinomas baltymas glikoproteinas, bet yra 4 ŽIV intarpai, kurie leidžia jam prasiskverbti į žmogaus ląstelę.

Kur kiniečių šikšnosparniai, o kur žmogaus imunodeficito virusas. Nei vieno koronaviruso su tokiu baltymu nėra, nors jų virš 40 rūšių. Ši insercija – aiškiai dirbtinė. 2019 metų rugpjūčio 5 dieną The New York Times rašė, kad Detriсk fortas uždarytas dėl saugumo problemų. 2019 metų rugpjūčio 31 dieną The New York Times pranešė, kad JAV pasirodė nežinoma liga, kažkokia nauja plaučių pneumonija.

Iš pradžių tai priskyrė veipams. Trampas ryšium su tuo rugsėjo 11 dieną pasirašė įstatymą. Iki to laiko buvo jau virš 500 susirgusių, maždaug 20 žmonių mirė, tarp jų buvo kariškių. Ir nuo tada, panašu, epidemija plito JAV.

Larry Romanoff pažymi, kad kaip tik tuo metu, dėl galimų patogeninių mikroorganizmų patekimo į aplinką, buvo uždaryta JAV Merilendo valstijoje esanti Fort Detrick karo biolaboratorija. Apie tai rugpjūčio 8 dieną pranešė laikraštis „The New York Times“. Po to ir įvyko „elektroninių cigarečių epidemija“.



2019 metų rugsėjo mėnesį Havajuose buvo infekuoti Japonijos piliečiai, kurie niekada nėra buvę Kinijoje. Po to Kinijos socialiniuose tinkluose pasirodė straipsnis, pasakojantis, kad penki „užsienio“ sportininkai, kitas personalas, buvę Uhano pasaulinėse kariškių žaidynese 2019 metų spalio 18-27 dienomis, buvo hospitalizuoti dėl nežinomos infekcijos. Manoma, kad infekcija galėjo būti atvežta iš JAV. Į Uhano mietą atvykę JAV kariai galėjo apkrėsti tūkstančius vietos gyventojų, o kai kurie jų galėjo virusą atnešti į jūros produktų turgų. Tai paaiškina ir nesėkmingas „nulinio užsikrėtusiojo“ paieškas.

Daniel Lucey iš Džordžtauno universiteto, infekcinių susirgimų ekspertas, straipsnyje žurnale „Science“ nurodė, kad pirma žmogaus infekcija buvo patvirtinta 2019 metų gruodžio mėnesį ne Uhane. Jis padarė prielaidą, kad virusas kilo ne iš šio jūros produktų turgaus.

Prasidėjus koronaviruso epidemijai Kinijoje, Izraelio mokslininkai iš Galilėjos mokslinio-tyrimų instituto tvirtino, kad pas juos po kelių savaičių bus vakcina nuo koronaviruso. Buvo tvirtinama, kad jau prieš keturis metus čia vykdomi tyrimai su paukščių koronavirusu, kuris panašus į Uhano koronavirusą. Buvo nurodoma, kad vakciną reikės tikrinti ir tai užims virš metų. Gali būti, kad Izraelis buvo JAV partneris aukščiau minėtuose Fort-Detrich tyrimuose. 

Sausio pabaigoje buvo pranešta, kad JAV teisingumo ministerija pateikė Harvardo universiteto profesoriui Charles M. Lieber kaltinimus dėl melagingo pranešimo apie jo darbus Kinijoje ir nuslėptas išmokas, kurias jis gavo iš Kinijos vyriausybės. Dėl šio sukčiavimo profesorius sausio 28 dieną buvo suimtas. Pranešta, kad Lieber nuo 2008 metų gavo grantus 15 milijonų sumai iš JAV NIH (nacionalinio sveikatos apsaugos instituto) ir JAV gynybos ministerijos. Šie grantai įpareigoja gavėja informuoti vyriausybę apie finansinius interesų konfliktus, gaunamus pinigus iš užsienio šalių vyriausybių.

Liberis su Uhano universitetu bendradarbiavo nuo 2011 metų. Tai vyko be Harvardo universiteto žinios. Be to, 2012-2017 metais jis buvo šio Kinijos universiteto projektų ekspertu ir skatina juos vogti konfidencialią informaciją. Manoma, kad už tokias paslaugas gaudavo po 50 tūkstančių dolerių per mėnesį, 158 tūkstančius pragyvenimo išlaidų ir 1,5 milijono už laboratorijos sukūrimą universitete.

Kontraktas su Uhano universitetu reikalavo iš Liberio „deklaruoti tarptautinio bendradarbiavimo projektus, užsiiminėti pedagogine veikla, rengti tarptautines konferencijas, teikti paraiškas patentams ir šio universiteto vardu skelbi mokslinius straipsnius.


Pilkoji skiepų zona

Dr. Michael Yeadon tvirtino, kad vakcinavimas Covid-19 faktiškai yra moterų sterilizacija. Buvęs Pfizer viceprezidentas ir Pfizer mokslinis direktorius Dr. Michael Yeadon ir pulmonologas parlamentaras dr. Dr. Wolfgang Wodarg pareiškė susirūpinimą dėl BioNtech/Pfizer SARS – CoV-2 vakcinos. Tarp kitų problemų, kylančių vakcinuojant šia vakcina, mokslininkai nurodė pagrindinę iš jų: ji moterims gali sukelti nevaisingumą. Tikimasi, kad vakcinavimo pasekoje pasigamins antikūnai SARS-CoV-2 spyglio baltymams. Tačiau tarp spyglio baltymų yra homologiškų syncytin baltymams, kurie būtini placentos susidarymui. Turi būti absoliučiai užtikrinta, kad vakcina nuo SARS-CoV-2 negali sukelti imuninės reakcijos prieš syncytin-1 baltymą, nes priešingu atveju moterų vakcinavimas gali sukelti moterų nevaisingumą neapibrėžtą laiką.



Prieš kelis metus PSO, kartu su Rotšildų Sanofi ir Connaught Labs ir JAV CDC, sterilizavo apie 150 milijonų moterų iš neišvystytų šalių, be jų žinios. Tai ne suokalbių teorija, tai dokumentais pagrįsti faktai, sako Larry Romanoff.

Gal todėl ir PSO vadovu yra paskirtas buvęs nusikaltėlis Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, kaltinamas genocidu Etiopijoje. Kaip praneša, Breitbart, jis 2013-2015 metais vadovavo šios šalies saugumo tarnybai, kuri vykdė piliečių žudymą ir kankinimus. 

Kada Bila Geitsas kalbėjo apie tai, kad gyventojų skaičius žemėje gali išaukti iki 9 milijardų žmonių ir kad esant efektyviam planavimui ji gali šį skaičių sumažinti iki maždaug 1,5, jis, manoma jis turėjo omenyje vakcinaciją. Geitsas yra vienas pagrindinių PSO finansuotojų.

Pasaulio ekonomika jau senai yra laisvo kritimo būklėje. 2007 dirbtinos finansų krizės metu, kurios pabaigą FRS skelbė 2009 metais, taip ir nesibaigė. JAV pusė viduriniojo sluoksnio nusileido į žemesnį sluoksnį. Kol baigsis ši krizė, vidurinysis sluoksnis bus galutinai sunaikintas. Amerikiečiai turi tikėti savo lyderiams, sakantiems, kad gyvenimas niekada negrįš į ankstesnę būklę.

Larry Romanoff kaltę dėl COVID-19 pandemijos priskiria giluminei vyriausybei, kuri užkrėtė pasaulį koronavirusu. Jis tikisi, kad pakaks informacijos ir įrodymų, kad pasiusti į tarptautinį kriminalinį tribunolą nusikaltėlius.

Tęsinys:https://lebionka.blogspot.com/2020/12/didziausias-xxi-amziaus-nusikaltimas_17.html







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą