2020-05-19

Vokietija (ir ES) su peiliu nugaroje ir velnio ženklu 666 galvoje. Nauji Merkel ir jos svečių nusikaltimai


Vokietijoje tik su demonstrantais ir etniniais vokiečiais liberal-fašistinis Angelos Merkel režimas elgiasi žiauriai. Ypač kai jie nenori tikėti Bilo Geitso pasakomis apie pandemiją ir paklusti ženklinimui elektroniniame konclageryje. Tai įrodė visoje Vokietijoje vykę piliečių protestai. Su protestuojančiais liberal-fašistinis režimas elgėsi ypač žiauriai, apie tai byloja liudininkų pasakojimai (1 ir 2).



Ar ne tas pats vyksta Vilniuje? Ar Skvernelis Jūsų dar neįkišo į šuns narvą už mosavimą tautine vėliava, kaip mokytoją Astrą, ar jūsų neblokavo 15 min.lt ir Delfi.lt cenzoriai, kaip mane? Įkiš ir užblokuos, tik laiko klausimas. Mes gi sekame Merkel režimo pėdomis. Norime gerai gyventi? Nepavyks. Liberal-fašistinė pasaka eina į pabaigą, greitai ir jie, ir mes, gyvensime „Dievų miške“, kaip kažkada rašė Balys Sruogą, tik esesininkams bus mažiau vargo, nes mūsų DNR ir psichiką reguliuos pono Bilo Geitso išradimai, pažymėti 666 ženklu. Koks sutapimas! Pasirodo šetono, arba 666 ženklu, jau buvo žymimi lobiai Saliamono šventykloje.

Kokia „žvėries ženklo“ 666 istorinė prasmė?

LAURENT GUYÉNOT straipsnyje „Velniškas triukas: demaskuotas Izraelio Dievas“ (The Devil's Trick: Unmasking the God of Israel) rašo: „Įdomu, kad pagal 1 Karalių knygą 10:14 aukso kiekis, kuris buvo atidedamas Saliamono šventykloje, buvo „666 talentai aukso“ - „žvėries ženklas“ Apreiškime 13:18! Darykite kokią norite išvadą. Arba paprašykite Džaredą Kušnerį (Donaldo Trampo žentą ir vyriausią patarėją, chabadniką, kaip ir Trampo duktė Ivanka, A.L.) paaiškinti tai.“

Su banda paprasčiau tvarkytis tuomet, kai ji suskaldyta, atomizuota, neturinti bendro Dievo, nei papročių, nei istorijos, nei ateities vizijos ir perspektyvų. Dagestanietis Rasulas Gamzatovas knygoje „Mano Dagestanas“ apie tokius su deformuotomis galvomis ir smegenimis žmones pasakojo – jie buvo senovėje mankurtais vadinami. Tais laikais dar nebuvo Bilo Geitso 666 nanočipų, smegenis teko deformuoti ant galvos užtempiant gyvulių odas. Dabar paprasčiau!

ES turtai, pažymėti Bilo Geitso 666 ženklu, manau, guls į atstatomą Saliamono šventyklą. Tam ir buvo sugalvota COVID-19, kad praskolinti Europą, ją apiplėšti su dosniai dalijamais kreditais. Šia tema nesiplėsiu, tik pažymėsiu, kad iš „pandemijos“ laimės pasaulio pinigų šeimininkai, kuriems tarnauja ir Bilas Geitsas, išlaikantis kišeninę PSO.

Šio straipsnio pavadinime aš Vokietiją sulyginau su ES. Taip ir yra, nes Vokietija – vienintelis likęs ES variklis, nes Didžiosios Britanijos variklį pinigų šeimininkai apdairiai atkabino nuo krintančio ES lėktuvo. Saloje pinigams saugiau.

Vokietija su peiliu nugaroje

Gegužės 15 dieną Hamburgo kepykloje tamsaus gymio vyrui, aiškiai ne vokiečiui, į nugarą buvo įbestas peilis. Kas ir kodėl Merkel svečiui įbedė peilį neaišku. Peilį fiksavo ir nuvežė Merkel svečią į ligoninę. Man tai pasirodė labai simboliška. Aš šioje kraupioje įvykio nuotraukoje išvydau Europą, kuriai į nugarą įsmeigtas mirtinas islamo, globalizmo ir sionizmo peilis.



Merkel svečias papjovė du savo vaikus. Žemutinėje Bavarijoje, Švarcacho komunoje, tėvas užmušė du savo vaikus. Teismo sprendimu žudikas suimtas. Gegužės 14 dieną 28-metė moteris pranešė policijai, kad jos 36 pažįstamas nori nusižudyti. Paaiškėjo, kad jai skambino Samir A. - jau nužudytų vaikų tėvas. Į įvykio vietą atvykusi policija rado nužudytų vaikų kūnus - aštuonių metų berniuko ir šešių metų mergaitės. Kaimynė pranešė, kad Samiras A. čia gyveno du mėnesius, kad jis išsiskyrė su vaikų motina.



Merkel svečias pagrobė, išprievartavo ir paliko mirti griovyje studentę. Gegužės 15 Liubeko (Šlezvigas-Holšteinas) teismas nagrinėjo bylą 43-mečio Azizo G. Jis kaltinamas pasikėsinimu nužudyti. Pirmo kurso studentė 2019 metų spalio 11 dieną buvo nuvykusi į Liubeko pirmakursių vakaronę. Mergina buvo pagrobta, nusikaltėlio nuvežta į užmiestį, surišta, užkimšta burna. Sąmonę atgavo griovyje. Ją sumuštą ir numestą griovyje atrado iš ryto žvejys, vykęs Baltijos jūros link spalio 12 dieną ir prie krūmų sustojęs nusišlapinti. Vyras iškvietė gelbėtojus ir policiją.


Brandenburge Merkel svečias iš Afganistano gatvėje užmušė trijų vaikų motiną. Gegužės 18 dieną vidury gatvės afganas (32) sumušė savo žmoną (28). Moters išgelbėti nepavyko. Liko trys našlaičias: 10, 6 ir 3 metų amžiaus.


Vokietijoje šiuo metu gyvena 2080 potencialūs islamo teroristai.

Iš 82,9 milijonų Vokietijos gyventojų 2018 metais buvo 10,6 milijonai užsieniečių ir 19,3 milijonai žmonų su užsienio šaknimis. 53 milijonai save vadino vokiečiais, tik 6 procentai turi tikrai vokišką kilmę.

416420 Merkel svečių yra gimę sausio 1 dieną!!! Su kuo ir reikia pasveikinti Vokietijos ir ES naikintoją Angelą Merkel! Kam gi žinoti kas ir iš kur atvyko? „Refugees welcome!!!“






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą