2021-12-18

Die Welt: JAV gydytojai išeina iš darbo, bet nesimarmalizuoja

 


Šiandien centrinis Vokietijos dienraštis Die Welt informuoja, kad daugelyje Amerikos ligoninių darbuotojai privalomai skiepijami. Tačiau tūkstančiai gydytojų ir slaugytojų ne tik atsisako skiepytis, bet netgi išeina iš darbo. Dabar darbuotojų trūkumas toks didelis, kad kai kurios ligoninės mato tik vieną paradoksalią išeitį. Kalbama apie išvykimą. Pastarosiomis savaitėmis tūkstančiai amerikiečių gydytojų ir slaugytojų išėjo iš darbo, nes nenorėjo būti skiepijami nuo "Corona", kaip reikalavo jų ligoninės. Ligoninės darbuotojų skepticizmas, matyt, yra didelis. JAV sveikatos priežiūros institucijos CDC atliktos apklausos duomenimis, kas trečias atsisako skiepų. Tai didesnė dalis nei bendroje populiacijoje.


Gruodžio 16 d. LRT „Dienos temoje“ pusprotis SAM ministras, "pandemiją“ matuojanti užimtų lovų skaičiumi, paskelbė: „kitą savaitę Vyriausybei siūlysiu privalomą kai kurių profesijų atstovų skiepijimą“.

O kaip šita proto dulkė įsivaizduoja adekvatų daktarą Gediminą Akelaitį, atkišantį savo petį, kad jam suleistų eksperimentinį genus modifikuojantį marmalą? Gal SAM durnius nematė šio protingo žmogaus pasisakymo? Aš manau, kad Lietuvoje yra tūkstančiai gydytojų, suprantančių, kaip ir daktaras Akelaitis, kad neveikianti mRNR "vakcina" yra eksperimentinis nuodas, globali afera, kurios tikslas – genocidas, o to marmalo badymas per prievartą yra tai, ką pasmerkė Niurnbergo tribunolas.

 


https://www.youtube.com/watch?v=FdQCfF1Zg_Q

Izraelio mokslininkai, molekuliniame lygyje ištyrę visų 29 SARS-CoV-2 baltymų mRNR poveikį žmogaus ląstelei, nustatė, kad spyglio baltymas, kurio mRNR švirkščiama mums į organizmą, žaloja žmogaus kraujagyslių endotelio ląsteles. Aš abejoju, kad SAM dulkė supranta visa tai, bet, laimei, Lietuvoje durnių ir niekšų yra mažuma.

Nuorodos:

https://www.welt.de/wirtschaft/plus235726948/USA-Impfpflicht-aufgehoben-Amerikas-Kliniken-droht-der-Aerzte-Exodus.html 

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1566407/dulkys-kita-savaite-vyriausybei-siulysiu-privaloma-kai-kuriu-profesiju-atstovu-skiepijima

https://lebionka.blogspot.com/2021/11/nauji-izraelio-korones-baltymu.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą