2021-12-24

Dr. Daniel Nagase įspėja, kad švirkščiami preparatai gali visam laikui modifikuoti DNR

 


Dr. Danielis Nagase nuomone, vaikai yra ypač jautrūs DNR pokyčiams, nes jų atvirkštinės transkriptazės aktyvumas yra didesnis nei suaugusiųjų, rašoma portale LifeSiteNews.

Video čia:https://rumble.com/vqq3hw-breaking-news-pfizers-own-stats-1200-40000-trial-participants-dead-intervie.html

Nagase - Kanados gydytojas, nušalintas nuo pareigų už tai, kad pacientams skyrė ivermektino. Jis įspėja, kad mRNA COVID injekcijos gali visam laikui pakeisti DNR ir priversti ląsteles "amžinai" gaminti "toksiškus" spyglių baltymus, ypač vaikams.


Dr. Danielis Nagase paaiškino mRNA injekcijų keliamo pavojaus mechanizmus aptardamas "Pfizer" paskelbtus injekcijų tyrimo duomenis, kurie parodė, kad mažiausiai 30 % nepageidaujamų reakcijų į injekcijas yra ilgalaikės, nuo jų "nepasveikstama", o mirties atvejai sudarė 3 % ir "buvo tiesiogiai susiję su "Pfizer" COVID-19 injekcijomis.

Nagase savo laidoje "Iron Will Show" Viliui Dove'ui sakė, kad dar prieš sužinodami apie šį "negirdėtą" 30 % šalutinio poveikio dažnį, sveikatos apsaugos pareigūnai turėjo žinoti apie mRNA įterpimo į ląsteles pavojus, kurie, pasak jo, nustatyti "nuo 90-ųjų".

Daktaro nuomone, didžiausią nerimą kelia tai, kad įterpta į ląsteles mRNA gali fermento atvirkštinės transkriptazės reakcijos dėka virsti DNR, o tai ypač pavojinga vaikams.

"Ląstelėse, kuriose vyksta pokyčiai, - sakė Nagase, - pavyzdžiui, vaikų ląstelėse, atvirkštinės transkriptazės aktyvumas yra didesnis nei suaugusiųjų ląstelėse, kurios iš esmės yra statiškos". Ši atvirkštinė transkriptazė paima bet ką, kas yra mRNA, o atvirkštine transkripcija paverčia ją DNR."

"Kai kas nors perrašoma į DNR, tai gali integruotis į ląstelės branduolį... taigi gali visam laikui pakeisti tos ląstelės DNR", - tęsė Nagase.

"Taigi šis didesnis atvirkštinės transkriptazės aktyvumas vaikų organizme paaiškina, kodėl pastebime didesnį nepageidaujamų reakcijų procentą, ar tiesa?" Dove'as paklausė.

"Absoliučiai", - atsakė Nagase.


Nagase anksčiau atkreipė dėmesį į "Pfizer" tyrimo duomenis, rodančius, kad iš 34 nepageidaujamų reiškinių, apie kuriuos pranešta vaikams (tai buvo prieš patvirtinant injekciją vaikams), 24 vaikams pasireiškė "rimtas" šalutinis poveikis, o 10 vaikų pasireiškė "nesunkus" šalutinis poveikis.

Daktaras aiškino, kad chromosominę DNR galima pakeisti atvirkštine transkriptaze, o DNR vėliau užprogramuos ląsteles sintetinti "spike" baltymą, nesvarbu, kokia injekcijos dozė skiriama vaikams. Pasak jo, mažesnės dozės tik sulėtins laiką, per kurį ląstelės bus perprogramuotos.

"Kai kažkas patenka į DNR, vienintelis dalykas, kuris padės to atsikratyti, yra tos ląstelės mirtis", - sakė Nagase.

Atsakydamas į Dove'o klausimą, ar yra "koks nors būdas, kuriuo galėtume tai pavadinti kitaip nei biologiniu ginklu", Nagase atsakė: "Jis sukurtas taip, kad sukeltų nuolatinius ląstelės pokyčius. Įkalbėti ląstelę gaminti svetimą baltymą, kuris neturi jokios naudos ląstelei. Pats spyglio baltymas  yra toksiškas. ... [ir] sukelia mutacijas, inhibuoja DNR reparaciją".

"Taigi, jei žmonėms švirkščiate kažką, kas verčia jų organizmą gaminti mutageną, toksiną, trukdantį DNR reparacijai, tai pagal apibrėžimą daro žalą žmonėms. O švirkšti žmonėms kažką, kas sukelia jiems žalą per biologinį mechanizmą: Tai beveik atitinka biologinio ginklo apibrėžimą, tiesa?"

Pažymėjęs, kad beveik 300 jaunų sportininkų "iškrito iš žaidimo lauko", iš kurių apie 70 proc. mirė, Dove'as paklausė: "Kas nutiks dabar, kai jie tai švirkščia penkiamečiams?"

"Negaliu to apibūdinti niekaip kitaip, kaip tik vaikų aukojimu. Daktaras Hodžkinsonas iš Edmontono pirmasis viešai prabilo ir pasakė, kad tai iš tikrųjų yra vaikų aukojimas. Turiu su juo sutikti 100 procentų", - sakė Nagase.

"Niekada neturėjo būti svarstoma galimybė tai švirkšti vaikams, nes suaugusiųjų rezultatai buvo tokie pražūtingi, tokie pražūtingi", - tęsė Nagase.

"Pjauna juos iš vidaus"

Norėdamas paaiškinti Dove'o minėtus dažnus sportininkų "iškritimo" iš aikštelės atvejus, Nagase mano, kad sportininkai gali patirti sunkesnį šalutinį poveikį nei nesportuojantys. Jis teigė, kad taip yra todėl, kad po dūrio organizme sintetinamas "spike" baltymas veikia kaip "abrazyvas", o sportininkų širdis stipriau plaka, nes jie sportuoja, todėl sustiprėja abrazyvinio baltymo "spike" poveikis, kuris "gali mechaniškai pažeisti kraujagyslių vidų".

Pavojai nėščioms moterims

Nagase pabrėžė, kad "Pfizer" duomenys parodė nerimą keliantį didelį sunkių nepageidaujamų poveikių nėščioms moterims skaičių: 75 iš 274 moterų, arba 27 %.

"Bet kuri nėščia moteris, kuriai ši injekcija buvo suleista po 2021 m. balandžio 30 d., turėtų paduoti savo akušerį į teismą dėl netinkamo darbo", - sakė Nagase. Kai Dove'as pažymėjo, kad į šiuos duomenis neįtrauktas joks poveikis vaikams, Nagase toliau pats pažymėjo: "Tai tik žala, kurią jie aptiko per pirmuosius tris mėnesius nuo gruodžio 1 iki vasario 28 dienos. Nėštumas trunka ištisus devynis mėnesius. Nežinome, kiek kitų atvejų, kurie buvo nesunkūs per pirmuosius du mėnesius, gali virsti rimtais įvykiais, persileidimais, negyvais gimusiais kūdikiais, apsigimimais, apsigimimais."

Vėžio rizika dėl mRNA vakcinos

Nagase taip pat nurodė, kad mRNA vakcinos gaminamas baltymas trikdo įprastą organizmo kovos su vėžiu mechanizmą - "aptikti nenormalius baltymus kraujotakoje".

Jei "jūsų organizmas nuolat gamina nenormalų baltymą, jis negalės aptikti iš vėžinės ląstelės ateinančių nenormalių baltymų tokiu pat tikslumu ir jautrumu, kaip būtų, jei nuolat cirkuliuotų ne nenormalūs spyglių baltymai", - sakė Nagase.

Jis sakė, kad yra dar du būdai, kaip spyglio baltymai gali prisidėti prie vėžio: vienas iš jų yra tas, kad jie nukreipia ribosomas, reikalingas baltymams, apsaugantiems ląsteles nuo toksinų ar streso, sintetinti, ir vietoj jų gamina spyglio baltymus; kitas būdas yra tas, kad jie "sukelia mutacijas, užkirsdami kelią įprastiems procesams, kuriuos ląstelė naudoja bet kokiai DNR žalai ištaisyti", - sakė Nagase, pažymėdamas, kad tai buvo įrodyta spalio 13 d. paskelbtame tyrime.

Nagase padarė išvadą, kad mRNA injekcijų pavojus "neabejotinai yra iš anksto apgalvotas". Jis sakė, kad ankstesniuose mRNA eksperimentuose su gyvūnais, užsikrėtusiais SARS-CoV-1 virusu, "jie pagamino mRNA vakciną. Ir spėkite ką? Visi gyvūnai, kurie gavo vakciną, kai buvo veikiami SARS COVID-1, nugaišo! O tie gyvūnai, kurie vakcinos negavo, išgyveno."

Dr. Markas Trozzi, komentuodamas Nagase interviu su "Dove", pritarė, kad "Pfizer" žinojo, ką daro." Jie praleido bandymus su gyvūnais ir ėmėsi eksperimentų su žmonėmis, teigė Trozzi ir pažymėjo, kad "politikai, biurokratai, medicinos licencijas išduodančios institucijos, visos institucijos ir visi tai remiantys asmenys yra kalti dėl genocido nusikaltimų".


Nuorodos:

https://rumble.com/vqq3hw-breaking-news-pfizers-own-stats-1200-40000-trial-participants-dead-intervie.html

https://www.lifesitenews.com/news/doctor-warns-that-covid-jabs-can-forever-alter-dna-cause-serious-reactions-in-children/?utm_source=top_news&utm_campaign=usa





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą