2022-05-22

Lietuva grobikų jau nebijo, budriai saugo milžino jėga

 

Nuolatos mums kartojama, kad turime vispusiškai remti Ukrainą, nes ji mus gina. Ta proga prisiminiau poetę Salomėją Nėrį, jos eilėraštį, kurio dvi eilutes ir panaudojau savo straipsnelio pavadinimui.

Salomėja Nėris, nešusi Lietuvai saulę iš Maskvos, tikėjo, kad mus gina milžinė TSRS. Tiesa, mus gindama TSRS stipriai laikė už gerklės. Kaip sakė poetas Maironis: „Rankà mus spaudžia geležinė, Krūtinę apkala ledais“ („Užtrauksme naują giesmę“, Maironis, 1927).

Tik ar Lietuvoje buvo referendumas, ar bent kokia gyventojų apklausa, po kurios mes ėmėme prašyti Ukrainos prezidento, buvusio komiko, Vladimiro Zelenskio, kad ukrainiečiai mus gintų? Nepamenu. Net PIŠ ir Čmil, aršios lietuvių tautos genocido skatintojos (narkotikai, šeimos, sveikatos ir švietimo naikinimas), nebuvo deleguotos įteikti tokio prašymo ponui Zelenskiui.

Man, kaip ir daugeliui Lietuvos piliečių, nuoširdžiai gaila iš karo zonos pasitraukusių moterų su vaikais, senelių. Žinoma, ne turtuolių, atvykusių pas mus su prabangiais limuzinais ir Lietuvoje pradedančių verslininkauti, žymiai palankesnėmis sąlygomis, nei turi Lietuvos piliečiai. Tai visiškas nonsensas, kurį gali organizuoti tik tokie tuščiagalviai ministrai, kaip armonautė ir jos narkomanų partija.


Vakar mane, kaip daugumą Lietuvos gyventojų, nustebino, kaip atrodo „Lietuvą ginantys didvyriai“. Juos ten rusai iš Mariupolio Azovo gamyklos „ekstrahavo“, „evakavo“, ar teleportavo. Tik koks skirtumas, kaip pavadinsi šitų "didvyrių" besąlygišką kapituliaciją? Ar svarbu, kaip pavadinsi jų apieškojimą, daiktų iškratymą ir jų nurengimą prieš kameras? O tas nurengimas tapo "herojų, kuriems šlovė" tatuiruočių paradu. 



https://youtu.be/uC-inggbr-M

Tatuiruotės įspūdingos: svastikos, Hitlerio portretai, nacistų šūkiai, Liuciferis (Bafometas). Tai štai, pagalvojau, mūsų Lietuvėlės gynėjai kokie! O gal šitos hitlerinės pabaisos nuo Antrojo pasaulinio karo tuose požemiuose tūnojo, o tik dabar išsiropštė į žemės paviršių?


Plačiau:https://t.me/sanya_florida

Persikelkim į Lietuvą, prisiminkim mūsų „valdovų“ dinastiją, dinastijos praeitį, „žygdarbius“, kurie irgi siekia Antrąjį pasaulinį karą.

Tai kodėl Hitlerio garbintojai negali ginti tam pačiam Hitleriui tarnavusios Lietuvos nekarūnuotų valdovų giminės?

 


https://youtu.be/Utea8LCxx20


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą