2022-05-27

Selektyvi valdžios cenzūra. Švilpukai garui išleisti?


Stebiu Lietuvos informacinį lauką, jo palaukes, ir man kyla daug prastų minčių. Kaip taip nutinka, kad viena dalis opozicinės žiniasklaidos yra negailestingai blokuojama, o kita – nepatiria šios blokados? Antai, Aurimo Drižiaus portalas http://laisvaslaikrastis.lt iki šiol blokuojamas, o Audriaus Nako http://ekspertai.eu – ne!

Imu dar du panašaus turinio portalus: http://20min.lt (http://ldiena.lt) ir http://bukimevieningi.lt. Pirmąjį, valdžia negailestingai blokuoja, o pastarąjį, jo kolegos, neliečia! Kodėl?








Gal tie "nelečiamieji" yra valdžios švilpukai valdžios paskirti garui išleisti?


Labiausiai man krito į akis destruktyvi Vaido Lekstučio veikla. Mano nuomone, jis yra tipiškas Sorošo berniukas, kurio pagrindinė idėja – Lietuvos skaldymas į smulkesnius regionus. Ne pirmi metai jis blaškosi po Lietuvą nėščias žemaitišku separatizmu, mojuodamas „žemaičio pasu“.

Pernai jis įsiminė provokaciniu interviu su mokytoja Astra Asrtrauskaite savo skandalingame furgonėlyje, vėliau tapusiame kenkimo dr.Zigmo Vaišvilos ir jo kolegų iniciatyvai dėl referendumo įstatymo simboliu.

https://www.laisvaslaikrastis.lt/audrius-butkevicius-vaidui-lekstuciui-gal-ir-noreciau-lekstuti-nusauti-taciau-del-to-kad-jis-rinktu-parasus-galiu-jam-ir-i-sikna-pabuciuoti/

2021 lapkričio 4 d. Aurimas Drižius portale „Laisvas laikraštis“ apie Vaido Lekstučio ardomąją veiklą rašė:

“Praeitą savaitgalį įvykusiame referendumo organizatorių susirinkime signataras Audrius Butkevičius maždaug taip pasakė Vaidui Lekstučiui, kuris ėmė burbėti, kas tas Audrius Butkevičius ir ką jis čia veikia : „Gal ir norėčiau Vaidą Lekstutį nušauti, tačiau dėl bendro intereso – kad jis rinktų žmonių parašus referendume, galiu jam ir į užpakalį pabučiuoti“. Kaip žinia, referendumo iniciatyvinė grupė, kurioje yra Zigmas Vaišvila, Nendrė Černiauskienė, Tauras Jakelaitis, renka žmonių parašus referendumui, kad užtektų 100 tūkst. žmonių referendumui surengti. Tada Lekstutis visiems paskelbė, kad Audrius Butkevičius nori jį nušauti, ir kad Lekstutis traukiasi iš parašų rinkimo, o surinktus žmonių parašus sudegins kaip Pilėnų karžygys. Šią istoriją LL papasakojęs Zigmas Vaišvila stebėjosi, kodėl V.Lekstutis taip elgiasi. „Visi žino, kad A. Butkevičius kalba aštriai, tačiau matyt, kad Lekstučiui nepatiko Audriaus Butkevičiaus referendumo pristatymas LRT, – sakė Z.Vaišvila. (…) Z.Vaišvila mano, kad tas Lekstučio poelgis susijęs su kitomis priežastimis – pasirodo, kad jam ne itin sekėsi rinkti žmonių parašus.

Tai tik mano pastebėjimai, mėginimas suprasti, kodėl vieni portalai blokuojami, o kiti – ne.


"Būkime vieningi" nuotraukos



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą