2022-05-25

Mokytoja Astra prašo visuomenės pagalbos

 


IKITEISMINIAI PERSEKIOJIMAI... PRAŠAU PAGALBOS

Taip, esu sirgusi depresija (po didelių netekčių). Ir man dėl to visai NE GĖDA.

Depresija neužkerta kelio nei politikui, nei gydytojui, nei informatikui ar kitų specialybių darbuotojui siekti karjeros, dalyvauti politikoje, gyventi visiškai pilnavertį gyvenimą, nes liga pagydoma.
Kodėl prakalbau apie depresiją?

Manau, kad tarp manųjų idėjinių priešų („konservatorių"- neomarksistų) ir jų užsakymu prokurorų vykdomo politinio manęs persekiojimo dviejuose ikiteisminiuose tyrimuose ir „depresijos" yra svarbus ryšys - piktnaudžiavimas žinia, kad sirgau šia liga.

Kodėl manau, jog tai politinis persekiojimas ir politinis susidorojimas? Esu Lietuvoje žinomas žmogus, organizavau apie 20 visuomeninių, politinių protestų akcijų, mitingų prieš valdančiųjų (Vilniaus miesto savivaldybės ir dabartinės Seimo daugumos) savivaliavimus, istorinės praeities klastojimus, LR Konstitucijos daugelio str. laužymus.

Taip pat 2020 m. kartu su konservatoriumi Žygimantu Pavilioniu bei „Laisvės" partijos nariu Tomu Vytautu Raskevičiumi dalyvavau tos pačios, vienmandatės Naujamiesčio ir Naujininkų apygardos, Seimo rinkimuose, jiems oponavau diskusijose šeimos, partnerystės ir kt klausimais.

O po 2021 m. Rugpjūčio 10 dienos mitingo kartu su Seimo nariu Aidu Gedvilu vežiau į LR Prezidentūrą REZOLIUCIJĄ (pasirašytą ranka virš 3 tūkstančių žmonių parašų, įvardijant pavardes, vardus), kurioje reikalavome LR Prezidento dėl Vyriausybės ir Seimo daugumos LR Konstitucijos kelių str. sulaužymo pareikšti nepasitikėjimą visai LR Vyriausybei, pareikalauti jos atsistatydinimo ir paskelbti pirmalaikius LR Seimo rinkimus.

Šis, o vėliau 2021 m. spalio 16 d. mano organizuotos Vilniaus Gedimino pr. eitynės iki Seimo ir mitngas prie LR Vyriausybės ( V. Kudirkos a.) - įsiutino „konservatorius". Jų užsakymu ir pareiškimais prokuratūrai (URM ministro Gabrielio Landsbergio vieno iš patarėjų, kitų konservatorių) man pradėti ikiteisminiai tyrimai, pareikšti įtarimai labai sunkiais kaltinimais: Rugpjūčio 10 d. riaušių organizavu ir karinio perversmo organizavimo Lietuvoje ...

Įtarimai TIK iš mano pasakytų metaforinių, asmeninės nuomonės mitinginių kalbų specialiai išrankiotų citatų, visiškai neatitinkančių visuomeniniuose protestuose pilnų pasisakymų turinio ir esmės.
Todėl informuoju Gerb. Seimo opoziciją, tikrus, sąžiningus Lietuvos žmogaus teisių gynėjus, kad man bus taikoma iš sovietinių laikų išlikusi kgb-istinė, represinė susidorojimo (manau, bandymas paversti „nepakaltinama", patalpinus į suimtųjų ir įtariamųjų asmenų psihiatrinės ekspertizės įstaigą) priemonė, ir prašau domėtis, viešinti visas baudžiamosios sistemos man taikomas priemones ir veiksmus.

Prašau Jūsų pagalbos, nes jau dabar matau, kaip yra, mano manymu, klastojami svarbūs įrašai būsimiems teismams.

Liustracijos įstatymas nepriimtas, kgb-istai neišviešinti, susidorojimo su politiniais oponentais metodai - tie patys.
-----------------------------------------------
Ačiū, kad dalinatės, nes daugiau Lietuvos žmonių turės galimybę sužinoti, kaip veikė ir veikia represinė, „sovietinė" disidentų persekiojimo sistema Tėvynėje.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą