2022-08-21

Koronės aferos naujienos iš Prof. G.V. Bossche #33

 

1.    "Bombshell" tyrimas: Skiepytieji 10 dienų po užsikrėtimo SARS-CoV-2 5 kartus labiau užkrečiami nei neskiepytieji

"Neseniai prestižiniame žurnale "New England Journal of Medicine" (NEJM) paskelbtas tyrimas, kuriam vadovavo Masačusetso gydytojai mokslininkai, leido padaryti nerimą keliantį atradimą: visiškai paskiepyti ir nuo COVID-19 pasiskiepiję asmenys iš tikrųjų žymiai lėčiau pasveiksta nuo ligos ir, stebėtina, netgi ilgiau išlieka užkrečiami, palyginti su neskiepytais asmenimis."

https://www.trialsitenews.com/a/bombshell-study-vaccinated-5x-more-contagious-than-the-unvaccinated-10-days-after-sars-cov-2-infection-ae391446



2.    CDC patvirtino pirmąjį žmogaus užsikrėtimo gripo virusu nuo kiaulių atvejį 2022 m.


Iš Geerto: Neseniai paskelbtame straipsnyje paaiškinau, kaip C-19 vakcinuotos populiacijos netrukus taps ne tik beždžionių raupų, bet ir zoonozinio gripo virusinės ligos rezervuaru. Nors maniau, kad labiausiai tikėtinas kandidatas būtų paukščių gripas, akivaizdu, kad reikėtų apsvarstyti ir kiaulių gripą! Kaip ir beždžionių raupų atveju, tikiuosi, kad žmonių populiacijoje atsiras ir plis vis daugiau zoonozinio gripo atvejų. Jei taip yra, galime daryti išvadą, kad vyksta besimptomis žmogaus perdavimas žmogui! Tai sužinosime labai greitai...



3.    Atskiras beždžionių raupų štamas rodo, kad vyksta du protrūkiai

"Pastebėta beždžionių raupų atmaina, kuri skiriasi nuo tos, dėl kurios Vakaruose vyksta protrūkis, todėl kyla klausimų, kiek laiko virusas galėjo egzistuoti."

https://www.newsweek.com/monkeypox-new-strain-two-outbreaks-1730155


4.    41 % naujausių mirčių nuo COVID tarp visiškai paskiepytų ir pasiskiepijusių asmenų

Ir dar 26 % buvo visiškai pasiskiepiję, bet nebusterinti. Tai yra 67 proc. neseniai San Diege mirusių nuo C-19...

https://www.kusi.com/41-of-recent-covid-deaths-among-fully-vaccinated-and-boosted-individuals/


5.    Aptikus virusą nuotekose, Londono vaikams siūloma pasiskiepyti nuo poliomielito

Nors daugumoje mėginių buvo rastas į vakciną panašus virusas, kai kuriuose mėginiuose buvo "pakankamai mutacijų, kad juos būtų galima priskirti prie vakcininio polioviruso". UKHSA teigė, kad tai kelia didesnį susirūpinimą, nes toks virusas yra panašesnis į "laukinį poliomielitą ir retais atvejais gali sukelti neskiepytų asmenų paralyžių".

https://www.cnn.com/2022/08/10/europe/polio-vaccine-children-london-intl/index.html


6.    C.D.C. švelnina Covid gaires, pažymėdama, kad virusas "čia liks

"Manau, kad jie bando susitaikyti su realybe, kad visi visuomenėje jau beveik baigė šią pandemiją", - sakė Minesotos universiteto infekcinių ligų ekspertas Maiklas T. Osterholmas (Michael T. Osterholm), turėdamas omenyje C.D.C.

https://www.nytimes.com/2022/08/11/health/virus-cdc-guidelines.html


7.    Laikas manyti, kad sveikatos tyrimai yra nesąžiningi, kol neįrodyta priešingai?

"Daugelis tyrimų buvo atlikti tose pačiose šalyse (Egipte, Kinijoje, Indijoje, Irane, Japonijoje, Pietų Korėjoje ir Turkijoje), o kai Stanfordo universiteto profesorius Johnas Ioannidis išnagrinėjo atskirų pacientų duomenis iš tyrimų, kurie buvo pateikti iš šių šalių į "Anaesthesia" per metus, jis nustatė, kad daugelis jų buvo klaidingi: (7/7) Egipte, 75 % (3-4) Irane, 54 % (7/13) Indijoje, 46 % (22/48) Kinijoje, 40 % (2/5) Turkijoje, 25 % (5/20) Pietų Korėjoje ir 18 % (2/11) Japonijoje. Dauguma tyrimų buvo zombiai. Ioannidis padarė išvadą, kad vien iš šių šalių paskelbta šimtai tūkstančių zombių tyrimų."

https://blogs.bmj.com/bmj/2021/07/05/time-to-assume-that-health-research-is-fraudulent-until-proved-otherwise/







Geertas Vanden Bossche'as Gento universitete (Belgija) įgijo daktaro laipsnį, o Hohenheimo universitete (Vokietija) - virusologijos daktaro laipsnį. Jis dirbo papildomu dėstytoju Belgijos ir Vokietijos universitetuose. Po karjeros akademinėje srityje Geertas pradėjo dirbti keliose vakcinų bendrovėse ("GSK Biologicals", "Novartis Vaccines", "Solvay Biologicals") ir ėjo įvairias pareigas vakcinų mokslinių tyrimų ir plėtros srityje bei vėlyvojo vakcinų kūrimo srityje.

Po to Geertas prisijungė prie Bilo ir Melindos Geitsų fondo (Bill & Melinda Gates Foundation) Pasaulinės sveikatos atradimų grupės Sietle (JAV), kur ėjo vyresniojo programų pareigūno pareigas; vėliau jis dirbo Pasauliniame vakcinų ir imunizacijos aljanse (GAVI) Ženevoje vyresniuoju Ebolos programos vadovu. GAVI jis stebėjo pastangas sukurti vakciną nuo Ebolos. Jis taip pat atstovavo GAVI forumuose su kitais partneriais, įskaitant PSO, kuriuose buvo apžvelgiama kovos su Ebolos virusu pažanga ir kuriami pasaulinės pasirengimo pandemijai planai.

Dar 2015 m. Geertas kruopščiai išnagrinėjo ir suabejojo Ebolos vakcinos, kuri buvo naudojama PSO Gvinėjoje vykdytuose žiedinės vakcinacijos bandymuose, saugumu. Jo kritiška mokslinė analizė ir ataskaita apie PSO 2015 m. žurnale "Lancet" paskelbtus duomenis buvo išsiųsta visoms tarptautinėms sveikatos priežiūros ir reguliavimo institucijoms, dalyvaujančioms Ebolos vakcinacijos programoje. Po darbo GAVI Geertas pradėjo dirbti Vokietijos infekcijų tyrimų centre Kelne vakcinų kūrimo biuro vadovu. Šiuo metu jis daugiausia dirba biotechnologijų ir (arba) vakcinų konsultantu, taip pat atlieka savo tyrimus, susijusius su natūraliomis ląstelėmis žudikėmis pagrįstomis vakcinomis.

El. paštas: info@voiceforscienceandsolidarity.org


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą