2016-09-11

Teroristai iš Sirijos ir Irako sugrįžta į Europos Sąjungą


Europos Sąjungą globalistinė „pasaulio vyriausybė“ pavertė tikru teroristų veislynu. Labai simboliška, kad didžiausias teroro židinys yra Molenbeke, ES sostinės Briuselio miesto centre, netoli ES įstaigų. Kaip negali kovoti bitės su medumi, taip ir ES valdantieji globalistų statytiniai iš Briuselio negali kovoti su teroristais, kuriuos patys sukūrė, globojo, mokėjo jiems algas, pašalpas. Welt pranešė, kad Vokietijos saugumo organų duomenimis, „džichadistai sugrįžta“ iš teroristinės „Islamo valstybės“ grįžta į Europą.

Įdomiausia tai, kad dauguma ES valstybių nedraudžia savo piliečiams ar ieškantiems prieglobsčio imigrantams keliauti į Artimuosius Rytus ir ten žmonėms pjauti galvas. Į policijos rankas Vakaruose patenka net telefonai, su kuriais teroristai fotografavo egzekucijų metu.

Welt nurodo, kad  trečdalis iš 6000 džichadistų, išvykusių iš Europos, jau sugrįžo, o kiti tuoj tuoj sugrįš, nes JAV pagrasino savo iš rankų maitinamai „nuosaikiai opozicijai“, kuri žmonėms galvas pjauna „nuosaikiai“, atsiskirti nuo atvirų „Islamo valstybės“ teroristų (šie, matyt, galvas pjauna nenuosaikiai).

„Džichado-repatriantai kelia pavojų ES saugumui. Jie yra kraštutinai radikalūs, praėję kovinį parengimą, perėję karą ir mūšius, ir turi žiaurią patirtį“, pasakė Vokietijos kriminalinės policijos žinybos prezidentas Holger Münch.

„Džichadistai  Sirijoje arba Irake karinėse zonose palaiko glaudžius ryšius, kontaktus ir santykius. Ši džichadistų tinklų vertikalė išlieka ir jiems grįžus“, pasakė Münch. Jo žodžiais, šie tinklai jau senai pasiekė Europą. Tai patvirtina džichadistų surengtos atakos Paryžiuje ir Briuselyje.

„Mes žinome apie 70 repatriantų, kurie aktyviai dalyvavo kovos veiksmuose Sirijoje ir Irake, pasakė Vokietijos Federalinio Konstitucijos gynimo įstaigos prezidentas Hans-Georg Maaßen.

Vokietijos užsienio reikalų ministras Thomas de Maiziere laikraščiui Bild pasakė, kad mažiausiai 520 „potencialių atakuotojų“ (normalių žmonių kalba – teroristų, A.L.) yra Vokietijoje.

Kad apie džichadistų migraciją viskas Vokietijos valdžiai yra žinoma, niekas net neabejoja, nes ji pati sudarė visas sąlygas terorizmui bręsti pačioje Vokietijoje ir kovoti Artimuosiuose Rytuose už tų pačių globalistų interesus. Jei būtų kitaip, senai visi teroristai Vakarų Europoje sėdėtų kalėjmuose, bet, kadangi tikslas – terorizuoti Europos gyventojus, todėl teroristai vaikšto Europos gatvėmis ir pjauna policininkams galvas, šaudo ir sprogdina Europos gyventojus.

Vokietijoje didžiausi teroro aktai buvo traukinyje prie Wurzburgo (5 kirviu sukapotos aukos) ir muzikos festivalyje Ansbache (20 sprogdinimo aukų), kur abiem atvejais teroristais buvo prieglobsčio prašantys pabėgėliai.

Vienintelė partija Vokietijoje, kuri pasisako už sienų kontrolę ir Angelos Merke „atvirų durų“ uždarymą, yra „Alternatyva Vokietijai“ (AfD).

Teroras yra politikos „welcome refugees“ sudėtinė dalis.

Kandidatas į JAV prezidento postą Donaldas Trampas pavadino pabėgėlius musulmonus „Trojos arkliu“ Europoje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą