2016-09-05

Vokietijos ir Europos griovėja Merkel ir jos globalistinė partija patyrė pralaimėjimą regioniniuose rinkimuose Vokietijoje


Krikščionių - demokratų sąjunga (KDS), kuriai vadovauja Vokietijos kanclerė Angela Merkel užėmė vos trečią vietą regioniniuose rinkimuose Maklenburge-Priešakinėje Pomeranijoje. 1990 metais būtent šio regiono rinkėjų valia Angela Merkel buvo išrinkta į Bundestagą. Rinkimai šioje žemėje skaitomi kitų metų rinkimų į Bundestagą testu. Alternatyvos Vokietijai (AfD) partija ir jos lyderė jau sulaukė pasveikinimų iš Marin le Pen ir Austrijos Laisvės partijos pirmininko Hainco Kristiano Štrache.

„Tai antausis Merkel“, - pasakė Frauke Petri. Jos žodžius cituoja RT.

Paskutiniais duomenimis, KDS surinko vos 19% balsų, tuo tarpu Socialdemokratai – 30,5%, o AfD
21% balsų. Tai visiškas nokautas Vokietijos ir Europos naikintojai, atvėrusiai duris milijonams ekonominių migrantų ir tūkstančiams teroristų.

Į rinkimus atvyko 61,6% rinkėjų, tai daugiau negu 2011 metais (51,5%).

„Rinkėjai pademonstravo savo griežtą poziciją prieš katastrofišką Merkel migracijos politiką. Tai ją pastatė į vietą“, - pasakė Petri.

Prancūzijos partijos „Nacionalinis frontas“ lyderė Marin Le Pen jau pasveikino partiją AfD su aukštu rezultatu rinkimuose.

„Tai, kas vakar buvo neįsivaizduojama, šiandien tapo įmanoma: patriotai iš „Alternatyva Vokietijai“ tiesiog nušlavė Merkel partiją. Mano sveikinimai!“ - parašė savo puslapyje Twitter.

Nuoširdūs sveikinimai Fraukei Petri ir jos partijai įveikus šitą merkelinę globalizmo pabaisą.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą