2018-04-18

Ar mūsų atsiprašys už melą apie "chemines atakas" Dumoje ir Solsberyje ministras L.Linkevičius, feikinės MIP?


Paaiškėjo, kad teroristai su „baltaisiais šalmais“ alkanus vaikus už finikus ir sausainius nusamdė pabūti „cheminės atakos“ aukomis. Šitie „nunuodyti“ vaikai sveiki, išvaduoti iš teroristų ir bėgioja Damasko priemiesčio Dumos gatvėmis.


O kaip dabar bus su komjaunimo tekiu Linu Linkevičiumi, melagiu, savaitę apgaudinėjusiu Lietuvos piliečius? Gal šitas melagis mūsų atsiprašys? Gal mūsų atsiprašys už savo šlykštų melą LTV, LNK, kitos feikinės televizijos, gal atsiprašys feikiniai delfiai ir ktos feikinės MIP?



Jie mūsų neatsiprašys, nes jie įpratę mums meluoti, jie mums meluoja nuo ryto lyg vakaro, kiekviena dieną.

Tuo tarpu sirų berniukas Chasanas Diab, vaidinęs už saują finikų nusikaltėlių su „baltais šalmais“ spektaklyje, pasakoja apie šį feikinį filmą:

„Mes buvome rūsyje. Mama man pasakė, kad šiandien nėra ką valgyti, pavalgysim tik rytoj. Mes išgirdome gatvėje, rėkė „eikite į ligoninę“. Mes nubėgome į ligoninę, ir, kai tik aš įėjau, mane sugriebė ir ėmė laistyti vandeniu. Po to mus paguldė į lovą su kitais žmonėmis“, - pasakė vaikas televizijos kanalui „Rusija 24“.



Vaiko žodžius pavirtino ir jo tėvas, pažymėjęs, kad mieste nebuvo cheminės atakos.

„Kada aš sužinojau, kad vaikas ligoninėje, atsiprašiau iš darbo ir nubėgau ten. Nebuvo jokio cheminio ginklo. Aš rūkiau gatvėje, nieko nejaučiau. Užėjau į ligoninę ir pamačiau savo šeimą. Už dalyvavimą filmavime smogikai davė finikų, sausainių, ryžių ir visus paleido namo. Mano vaikas puikiai jautėsi“, - televizijos kanalui papasakojo vaiko tėvas.



Kaip muilo burbulas vakar sprogo ir Solsberio „Novičok“ apnuodijimo istorijoja.

Paaiškėjo, kad šis „Novičok“ yra užpatentuotas JAV (United States Patent and Trademark Office) 2015 gruodžio 1 dieną. Juo planuojama pildyti binarines kulkas. Smūgio metu kulkoje esantys du cheminiai komponentai susimaišo, sureaguoja ir išsiskiria dujos „novičok“. Tas pačias dujas, kurias Anglijos Premjerė Tereza May atrado ant Skripalių namų durų rankenos.

Gerus “pampersus” turi vakarų lyderiai, gali dirbti po savim kiek tinkami, feikinės MIP ir zombiais paversti rinkėjai viską sugers.


Šaltiniai: 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą