2018-04-15

Skverneli, pabusk! Pabėgėliai Vokietijoje per savaitę papjovė 20 žmonių, 4 mirtinai


Bild informuoja, kad per savaitę Vokietijoje buvo 18 atakų su peiliais, 20 žmonių sužeista, 4 žuvo.

Į šią statistiką neįtraukti atvejai, kuomet aukoms buvo tik grasinama su peiliu, bet nebuvo užpulta.



Balandžio 13: penktadienį dieną centrinėje Hamburgo stotyje 21-metų vyras tris kartus sudavė peiliu 29-mečiui į pilvą. Iki to autobuse tarp jų kilo konfliktas todėl, kad 21-metis per garsiai klausė muziką ir nenorėjo jos pritildyti.

Balandžio13: Rendsburge (Šlezvigas-Holsteinas) 27-metis siras su virtuvės peiliu užpuolė savo miegančią žmoną. Sunkiai sužeista moteris sugebėjo pabėgti pas kaimynus. Užpuolikas suimtas.

Balandžio 12: Hamburgo Jungfernstig gatvėje 33-metis "nigrer" užmušė savo 34-metę žmoną ir jų bendrą metų amžiaus dukterį. Prieš dieną iš jo buvo atimtos dukters globėjo teisės.

Balandžio 12: Koblence (Reinland-Pfalzas) 40-metis siras ir du jo sūnūs 15 ir 17 metų sužeidė 18-metį afganą peiliu. Vienas užpuolikas sudavė aukai peiliu į pilvą ir krūtinę.

Balandžio 12: Niurnberge (Bavarija) tarp trijų vyrų kilo ginčas, kurio metu vienas iš jų buvo sunkiai sužalotas. Nukentėjusiam į pagalbą atskubėjo 14 ir 15 metų paaugliai – juos irgi sužeidė. Nukentėjusieji nuvežti į ligoninę, užpuolikas suimtas.

Balandžio 12: 13 metų irakietis Moerso miete (Šiaurės Reinas-Vestfalija) buvo užpultas su peiliu ir sužeistas į viršutinę liemens dalį. Jam pavyko pabėgti į namus ir iškviesti policiją. Paauglys buvo skubiai operuotas. Penktadienį nusikaltėlis pats atvyko į policiją.

Balandžio 12: 56-metis girtas vyras Gelderne (Šiaurės Reinas-Vestfalija) sužeidė 20 centimetrų ilgio peiliu 42-metų pažįstamą. Nukentėjęs pristatytas į ligoninę.

Balandžio 11: Aukštutinėje Bavarijoje motina peiliu nužudė savo trijų metų sūnų, po to pati mėgino nusižudyti.

Balandžio11: Berlyne grupė vaikų užpuolė 23-metį, apvogė jį. Po to vienas iš jų lengvai sužeidė peiliu, kitas prieš auką panaudojo dujų balionėlį.

Balandžio11: Baden-Viurtemberde 26-metis sužeidė 38-metį peiliu į pilvą, nukentėjusį nuvežė į ligoninę.

Balandžio10: 59-metis Berlyne užpuolė 31-metį su peiliu, kada šis norėjo išmesti laišką į pašto dėžutę.

Balandžio10: Bochume tarp dviejų kavinės lankytojų užsimezgė konfliktas, vienas iš jų kitą sužeidė peiliu į ranką ir pabėgo.

Balandžio 9: Menchenglabache (Šiaurės Reinas-Vestfalija) 22-metis vyras sužeidė 21-metį su peiliu į viršutinę liemens dalį. Nusikaltėlis sulaikytas.

Balandžio 9: Noimiunsteryje (Šlezvigas-Holsteinas) konflikto metu 69-metis vyras peiliu sužeidė 67-metį. Nukentėjusį nuvežė į ligoninę, užpuolikas suimtas.

Balandžio 8: Vittene (Šiaurės Reinas-Vestfalija) ginčo metu, kilusiame dėl degtinės butelio, vyras perpjovė 18-mečiui miego arteriją ir pabėgo.

Balandžio 8: 29-metis iš pavydo dėl moters sužeidė 42-metį. Jis nuvežtas į ligoninę.


Štai tokie Merkel imigracinės politikos rezultatai per savaitę.

Pabėgėliai ir anksčiau į Vokietiją atvežti turkai su savim atsinešė pjovimo peiliais „kultūrą.“ Norėdami nuo ginkluotų peiliais atėjūnų apsiginti ir etniniai vokiečiai vis dažniau griebiasi peilio.

Kvailys mokosi iš savo klaidų, iš svetimų jis nesimoko. Tokia valdžios realybė Lietuvoje, kuri nesiliauja į šalį vežti potencialius teroristus ir žmogžudžius, melagingai vadinamus „pabėgėliais“.

Banditiškas Sirijos užpuolimas balandžio 14 dieną parodė, kad tie „pabėgėliai“ padaromi dirbtinai, bombarduojant juos be JTO mandato. Ko tuomet laukti: banditizmas – atsakas į banditizmą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą