2018-04-10

Generolas Ivašovas: Rusija - okupuota valstybė


Lietuvos valstybė tarptautinio globalizmo jau praktiškai sunaikinta, bet nedaug kas belikę ir iš mūsų didžiosios kaimynės Rusijos valstybingumo. Rusijos piliečiams sekamos pasakos apie jų valstybės karinę galią, o jos ekonomikoje ir vyriausybėje tuo metu šeimininkauja Rusijos ir rusų tautos nekenčiantys kitataučiai neoliberalai.

Generolas, profesorius Leonidas Ivašovas „Den TV“ laidoje kalba apie grėsmingą tarptautinę ir Rusijos vidaus situaciją.


Ivašovas sako: „Jeigu amerikiečiai ką suplanavo, o būtent jie suplanavo ir finansavo sunaikinimą sekančių arabų valstybių, artimų Rusijai, tai jie tai padarys. Jie veikia daug negalvodami, bet klastingai. Kažkada jiems pavyko su tuo mėgintuvėliu ir cheminiu ginklu, kurį JAV valstybės sekretorius Colinas Pauelas demonstravo JTO generalinei asamblėjai. Jie sunaikino vieną valstybę, o po to tas „cheminis ginklas“ ir naudojamas. Kada jie kalba apie cheminį ginklą, tai reiškia, kad bombarduos. Jie nieko nesiruošia įrodinėti. Jie skaito save ponais. Vakarų elgesyje niekas nepasikeitė. Kažkurį laiką, kai Tarybų Sąjunga buvo stipri, jie vengė, bet tai tie patys fašistiniai metodai, kurie buvo panaudoti Vokietijoje, Italijoje, jie šiandien vėl turi paklausą ir vėl naudojami. Jie daro visa tai, nes jiems niekas nesipriešina ir, antra, kad Rusija veikia ne nuosekliai. Jie supranta, kad visai Rusijos elitai jie yra užnėrę kilpą, su visais klanais, nekilnojamu turtu ir t.t.

Rusijos karininkų suvažiavime vasario 17 dieną aš kalbėjau apie tokį variantą, kad jie nekeis savo planų. Rusijai leido paišdykauti, Putinui pasisakyti apie ginklus, bet jie savo siekia, realizuoja Sirijos valstybės suskaldymo planą. Jie neišeina iš Sirijos teritorijos. Pašalins prezidentą Asadą ir pastatys marionetę, ar kelias marionetines vyriausybes. Bus kaip Libijoje. Žodžiais mes grėsmingi, bet, kai reikalas pakrypsta apie realius veiksmus, bet kokiu atveju, ar Skripalių klausimu, ar Sirijos cheminio ginklo klausimu. Mes apsiribojame Marijos Zacharovos pareiškimais.

Amerikiečiai žino, kad jiems pasipriešinimo nebus. (…) Trampas daro pareiškimus, Izraelis smogia. Dabar pradės naikinti tuos rezultatus, kurių pasiekė sirų armija, palaikoma Rusijos.

Dabar prasidės ir Porošenkos ataka Donbase. Štai ir viskas. Mūsų valdžia dviveidė. Garsios prezidento kalbos apie galingus ginklus, o kada reikia pasipriešinti, ginti savo interesus, mes tylime (…).

Štai Izraelis atakavo. Ar mes neturime svertų? Jei bijo mušti savų, reikėjo panaikinti nedelsiant bevizį režimą su Izraeliu, išsiųsti Izraelio pasiuntinį, atšaukti savo. Galima buvo smogti į tuos taikinius iš kur buvo paleiti „Tomahaukai“(...).

Jeigu šalis iškabina baltą vėliavą, tai šalis nugalėtoja pastato savo administraciją. Jeigu mes 91 metais iškėlėme baltą vėliavą, tai buvo pastatyta proamerikietiška administracija. Ji yra griežtai kontroliuojama. Jeigu Putinas nori ginti kokius tai interesus, tai jam neleidžia. Ką jis sako, vyriausybė viską daro atvirkščiai, nes Medvedevo gauja, kuri sėdi vyriausybėje, jiems ne Putinas yra viršininkas, jie paklusniai vykdo įsakymus iš užsienio. Klausimas tik tas, ar iš tikrųjų Putinas nori padėti Rusijai, ar jis šiame spektaklyje vaidina nustatytą vaidmenį, priedangos vaidmenį. Kalba gražius žodžius, kažką žadą, o matome, kur griūva šalis (…).

Šiandien mes nereaguojame, kad muša į Damaską, ryt mes nereaguosim, kai muš į Kremlių. Ši valdžia parsidavusi. Ji buvo pastatyta dar valdant alkoholikui Jelcinui. Ji paveldėjo šią tradiciją.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą