2020-06-10

„Bitės prieš medų“, o LRT prieš valstybę (video)



Šiandien policijos generalinis komisaras pranešė, kad policija pradėjo prieš birželio 5 dienos Antifa teroristų eisenos dalyvius 7 administracines ir vieną baudžiamąją bylą. Tai džiugina. Reikia manyti, kad tai ne pabaiga, kad bus išsiaiškinta ne tik vykdytojai, bet ir organizatoriai, už kurių nugarų stovi tarptautinio nusikaltėlio Džordžo Sorošo fondas ir jo finansuojamos NVO.

Šiai dienai esu gavęs iš Vyriausybės, Seimo ir Generalinės prokuratūros patvirtinimus, kad mano skundas dėl nusikaltimų, įvykdytų birželio 5 dieną, yra užregistruotas. Žemiau pateikiu gautus atsakymus:


Lietuvos Seimas
Dokumentas Nr. G-2020-5097 raminta.matuzaite@lrs.lt 06-09
Laba diena, Jūsų kreipimasis dėl 2020 m. birželio 5 d. įvykusio renginio Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarijoje gautas, Lietuvos Respublikos Seimo valdybos 2007 m. rugsėjo 19 d. sprendimu Nr. 1795 patvirtintų Prašymų ir skundų nagrinėjimo ir asmenų aptarnavimo Lietuvos Respublikos Seime ir Seimo kanceliarijoje taisyklių nustatyta tvarka užregistruotas  ir Lietuvos Respublikos Seimo Pirmininko Viktoro Pranckiečio pavedimu perduotas Lietuvos Respublikos Seimo Etikos ir procedūrų komisijai. Raminta Motuzaitė

Lietuvos vyriausybė
Daiva.Vilbikiene@lrv.lt 06-09
Laba diena, dėkojame už Jūsų elektroninį laišką, gautą Vyriausybės kanceliarijoje.
Atsakymą Jums pateiksime Jūsų nurodytu el. pašto adresu.

Lietuvos Respublikos generalinė prokuratūra 06-08
Laba diena, Jūsų laiškas gautas Lietuvos Respublikos generalinėje prokuratūroje.

Noriu tikėti, kad visi nusikaltėliai, pažeidę Lietuvos Respublikos įstatymus bus nubausti. Man žinoma, kad į valdžios institucijas pirmieji kreipėsi Stanislovas Buškevičius ir Astra Astrauskė. Ačiū Jiems.

LRT pieš Lietuvos valstybę

LRT, prieš kelis metus tapusi liberal-fašistinė propagandos įrankiu, šiandien nevengia melo ir faktų iškraipymo. Žemiau keli to įrodymai:

Už mūsų pinigus išlaikomame LRT portale Antifa teroristų mitingo dalyvis Artūras Rudomanskis birželio 9 dieną tyčiojosi iš policijos:„O šūkis „F*ck the Police“ yra siejamas su sisteminėmis tos institucijos problemomis ir puikiai tinka tiek „BlackLivesMatter“ kontekste, tiek ir Lietuvos.“


Kita šitos liberal-fašistinės padugnės bendramintė, vis dar dirbanti Seime, buvo gudresnė ir bandė išsisukinėti dėl policiją ir valstybę įžeidžiančio šūkio „F*ck the Police“. Jaunasis padugniukas LRT portale tuo pasipyktino: „Netgi Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė, kovojanti už laisvą nuomonės reiškimą, sakė: „Deja, pasitaikė plakatų ir šūkių, su kuriais visai nenoriu solidarizuotis ir kuriems nepritariu“ bei viešai dėkojo policijai – „Ačiū policijai“.

Ukrainos advokatė ir politikė Tatjana Montian vakar paskelbė labai informatyvų ir dokumentais paremtą filmą, pasakojantį apie Sorošo organizuotą pasaulinio masto nusikaltimą, kurio trigeriu pasirinkta JAV juodaodžio recidyvisto mirtis sulaikymo metu. Šito Sorošo organizuoto nusikaltimo aidai nuskambėjo Vilniuje birželio 5 dieną. Mitinge susirinkusios Antifa fekalijos ir jų išprievartauti vaikai įžeidė ne tik Valstybę, policiją, bet ir visus Lietuvos piliečius. Jie tapo Sorošo NVO manipuliacijų įkaitais. Valstybės saugumo departamentas privalo nedelsiant užkardyti šių valstybę griaunančių organizacijų veiklą Lietuvoje, išaiškinti ir nubausti šio nusikaltėlių NVO tinklo dalyvius.



Manau, kad iš LRT turi būti pašalinta globalistė-sorošininkė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, kenkianti Lietuvos valstybei.


„Bitės prieš medų“, o LRT prieš valstybę (video)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą