2020-06-05

Nusikaltėlių siautėjimas JAV baigėsi, o jų bendraminčiai Vilniuje vis dar nerimsta



Gerai organizuotas sąmokslas prieš JAV prezidentą baigėsi. Šiukšlės, pagrobtų prekių pakuotės, sušluotos, išdaužytos vitrinos apkaltos faneros lakštais, grafičiai ištrinti. Kvailas ir beprasmis minios siautėjimas, žmogžudystės, smurtas ir plėšikavimai pasibaigė taip pat greitai, kaip ir prasidėjo. Jokių politinių reikalavimų tik plėšimai ir smurtas. Policija nesikišo, nusikaltėlių praktiškai netramdė, nors galėjo. Garas išleistas, Trampui pakenkta. To ir buvo siekiama. Aiškūs ir šitos bakchanalijos organizatoriai – JAV demokratai, Deep State, jai tarnaujančios MIP, socialiniai tinklai.



Bet štai anapus Atlanto, už daugelio tūkstančių kilometrų, Sorošui ir kitiems tarptautiniams nusikaltėliams timptelėjus už virvelės, sujudo Vilniaus zombiai.

Algimantas Rusteika taikliai parašė: „Ir štai, zombiai jau mūsų sostinėje – Europos G taške. Nenustebčiau, eisenoje pamatęs Remigijų Merą, profesionalų mažumų atstovą ir visą Nelaisvės partiją. Juk tai jų elektoratas. Mylėkim svetimus ir nekęskim savųjų. Kas šiuo keliu toliau nueis – bus palaimintas pro kur tik nori. Vis stebiuosi, ar yra koks nors dugnas? Ar yra kokia nors sveiko proto riba, kurios būtų kažkaip nepatogu peržengti? Ir vis labiau įsitikinu, kad nėra. Modernizuotas kvailybės pasaulis beribis ir skaidrus, kaip debilo šypsena.“





Vilniuje, laimei, gyvena ne tik Nelaisvės partijos zombiai, ne tik Sorošo finansuoja antifa ir kitokie liberal-fašistai. Dauguma – adekvatūs piliečiai. Gegužės 4 dieną prie JAV ambasados buvo surengtas JAV prezidento Donaldo Trampo palaikymo piketas (žiūr.nuotrauką).



Šiandien, mano žiniomis, Astra Astrauskė 15:30 organizavo dar vieną JAV Prezidento palaikymo piketą prie JAV ambasados. Tai gerai. Tegul mato pasaulis, kad lietuviai prieš plėšikavimą ir žudynes, kokiu pretekstu jos nebūtų organizuotos.



Signataras Audrius Butkevičius „Respublikoje“ taip komentavo JAV įvykius:

„Tokių gražių riaušių šiaip sau nebūna... Lygiai taip pat neįmanoma prispaudus keliu pasmaugti žmogaus. Kaip žmogus, ne vienerius metus užsiiminėjęs dziudo bei žinantis tą jausmą, kai tave smaugia, galiu pasakyti, jog tokiu būdu žmogaus nenudobsi... Todėl labai drąsiai galiu teigti, kad tą poną recidivystą pasmaugti buvo iš anksto sumanyta. Kitaip tariant, buvo iš anksto kuriama šių riaušių priežastis. Jeigu kas nors norėtų suabejoti tuo, ką dabar sakau, tai peržvelkime visus svarbiausius įvykių parametrus. Pradėkim iš toli: koronavirusu sergančiųjų ir mirčių skaičius - 15 tūkstančių mirusių respublikonų valdomose valstijose ir virš 180 tūkstančių tose valstijose, kurios yra valdomos demokratų. Eikime dar toliau: 30 stambiausių miestų, kuriuose vyksta riaušės, yra valdomi demokratų... Jau vien tik šito pakaktų, norint suprasti, jog čia susiduriame su grynai politiniu veikimu, o ne kažkokiu spontanišku, neorganizuotu piliečių pasipiktinimu.

Įtarčiau ne tik vidines priešrinkimines kovas. Nepanaudoti tokio puikaus ginklo, kaip vidinė priešininko destrukcija, Kinijai, kuriai dabar yra prispaudžiama uodega, būtų tiesiog nusikaltimas... Ir tik tas, kuris nieko nėra girdėjęs apie 36 kinų stratogemas, gali manyti, jog vargšai žmogeliai staiga nusprendė imti ir maištauti, nes jiems staiga kilo begalinis noras protestuoti prieš rasizmą Jungtinėse Valstijose... Vien per šiuos metus JAV yra nugalabyta apie 90 policininkų ir didelė gausybė juodaodžių banditų, bet visa tai kažkodėl netapo tokio lygmens politiniu klausimu. Todėl visada reikia pažvelgti į reiškinio šaknį - kam ir kodėl tai naudinga.

Akivaizdu, jog dabar reikia atitraukti visuomenės dėmesį nuo politinių procesų, o ypač nuo D.Trampo organizuotos atakos prieš demokratus, kuomet pradeda lįsti visi anų rinkimų „galai“ ir aiškėti, jog ne tiek D.Trampas bendradarbiavo su V.Putinu, kiek tai darė demokratai... Demokratai buvo organizavę D.Trampo paskirto pareigūno, patarėjo saugumo klausimais Maiklo Flyno (Michael Flynn) neteisėtą apkaltinimą ir jo žmogiškąsias teises pažeidžiančius veiksmus - šis klausimas jau svarstomas Kongrese ir keliamas į Senato lygį. Taigi, kalbant vidinių peštynių lygmeniu, tai yra demokratų karo su respublikonais pasekmė, bet šiame kare yra dar viena dedamoji dalis - Kinija. O kinai šiuo atveju labai glaudžiai bendradarbiauja su demokratais. Kalbant konkrečiau: Džo Baideno (Joe Biden) sūnelis yra ne tik prisidirbęs Ukrainoje, bet ir gavęs krūvas pinigų iš kinų, kas yra įrodomi dalykai ir apie ką plačiausiai diskutuojama pačiose Jungtinėse Valstijose. Todėl demokratai būtų tiesiog visiški kvailiai, jeigu nepanaudotų milžiniško kiniško potencialo Jungtinėse Valstijose...“

P.S.: LRT reportaže parodyta, kad Vilniaus sorošininkai į savo purvinus žaidimus įtraukė nepilnamečius.
P.P.S.:Vilniuje vykstant eisenai už protestus JAV, prie Amerikos ambasados susirinko tam oponuojantys, tarp jų ir lietuvių kalbos mokytoja Astra Genovaitė Astrauskaitė. Penktadienį Vilniuje vyko eitynės, palaikančios protestus Jungtinėse Valstijose ir pasisakančios prieš rasizmą. Eitynės pasibaigė prie JAV ambasados, o čia jų dalyvius pasitiko prieš „Antifą“ pasisakantys Donaldo Trumpo šalininkai Lietuvoje. 
Visą straipsnį galite rasti https://www.tv3.lt/naujiena/lietuva/1046151/priestaringai-vertinama-mokytoja-astrauskaite-protestavo-prie-jav-ambasados?






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą