2020-06-06

DailyMail apie recidyvistą George Floyd dėl kurio Antifa parklupdė Lietuvos vaikus



Birželio 5 dieną kelis šimtus Lietuvos vaikų ir jaunuolių iš užsienio atvykę Antifa teroristai atvarė, tartum avių bandą, prie JAV ambasados, parklupdė, ir per megafonus įsakė melstis už žuvusį recidyvistą George Floyd, kurį JAV demokratai ir Deep State pavertė naujuoju šventuoju. Apie šią Antifa nusikaltėlių organizuotą bakchanaliją esu rašęs vakar ir šiandien savo bloge www.lebionka.blogspot.com ir portale www.manolietuva.com.

Sorošo ir kitų tarptautinių nusikaltėlių finansuojamos Antifa tikslas – suskaldyti ir destabilizuoti Lietuvos visuomenę, sukelti mūsų šalyje tokį patį chaosą, koks sukeltas JAV, sunaikinti šalies ekonomiką.





DailyMail apie recidyvistą George Floyd


Pastarosiomis dienomis, kai vis netyla rasinė isterija, pakeitusi COVID-19 isteriją, paaiškėjo, kad šis stambus storalupis negras, kuriam meldžiasi JAV demokratai, yra banditas recidyvistas, daugelį kartų teistas už moterų prievartavimą, plėšimus, narkotikus.

Į Mineapolį Floyd atvyko 2014 metais po įkalinimo Techase


DailyMail rašoma, kad 2007 metais Floyd buvo suimtas už apiplėšimą sunkinančiomis aplinkybėmis. Jis prisipažino kaltu, kad tais metais įsibrovė į nėščios baltos moters namus, nukreipė pistoletą aukai į pilvą ir ieškojo namuose pinigų ir narkotikų. Už panašų nusikaltimą jis buvo nuteistas aštuoniems mėnesiams 2002 metais.

Floydas 2005 metais buvo nuteistas 10 mėnesių laisvės atėmimo bausme už kokainą, o 1998 metais jis mėnesį kalėjo už vagystę.

Šiais metais šis recidyvistas buvo pagautas su padirbtu banknotu, buvo apkvaišęs nuo narkotikų, buvo policijos sulaikytas, pasodintas į policijos automobilį, bet jame siautėjo. Čia prieš banditą policininkai pritaikė teisėtą smaugimo veiksmą, kad jį neutralizuoti. COVID-19 sergantis Floyd dėl hipoksijos mirė.










Komentarų nėra:

Rašyti komentarą