2020-06-22

Jeigu Europa tokia rasistinė, tai kodėl visi nori pas mus?



Ursula fon der Layen, kaip pranešė Euronews birželio 21 dieną, labai būgštavo, kad Europos parlamente nėra negrų, kad jie čia neatstovaujami. Gal todėl ir skriaudžiami? Ši ponia tokia imli ir jautri visoms globalistinėms Sorošo ir Co. beprotybėms! Ji labai jautri ir šiai naujai globalistų šizofrenijai, pavadintai Black lives metter (BLM).

Ursula fon der Layen yra Angelos Merkel KDS partijos kolegė, kartu su ja naikinusi Vokietiją ir vokiečių tautą, dalyvavusi 2015 metų Afrikos ir Azijos gyventojų invazijai į Vokietiją, kitas ES valstybes. Tuomet į Vokietiją atvyko 2 milijonai socialinių išlaikytinių, kurie šiai valstybei kainuoja po 50 milijardus eurų kasmet, o viso jie kainuos trilijoną eurų.

Sorošinė LRT sekmadienio žiniose 17:30 pranešė, kad Štutgarte vyko riaušės, bet kokia riaušininkų etninė sudėtis „tolerantiškai“ nutylėjo.





Etninės riaušės Štutgarte

Sekmadienio naktį Štutgarte nukentėjo 10 policininkų. Policija susiruošė patikrinti imigrantus narkodilerius, o šie sukėlė riaušes. Visai nepolitkorektiška informacija yra ta, kad narkotikais čia prekiauja „Merkel svečiai“ iš Magribo, Turkijos, čia atvykę juodaodžiai afrikiečiai iš piečiau Sacharos esančių valstybių.

Kelių šimtų banditų gauja su akmenimis ir buteliais puolė policiją, ėmė daužyti vitrinų langus, automobilius, plėšė parduotuves pagal JAV BLM banditų scenarijų. Buvo sudaužytas mažiausiai vienas policijos automobilis (žiūr.video). Situacija tapo nekontroliuojama. Paryčiui, pasitelkus policijos pajėgas iš kitų kaimyninių miestų, situaciją pavyko sukontroliuoti. Buvo suimta virš 20 riaušininkų. Vėliau pranešta, kad nukentėjo 19 policininkų.





Etninės riaušės Dižone

Prieš įvykius Štutgarte liepsnojo Prancūzijos Dižonas. Buvo naudojami šaunamieji ginklai, kardai, peiliai, kirviai. Šiame 155 000 gyventojų turinčiame mieste Alžyro imigrantų gauja, prekiaujanti narkotikais, sumušė 16-metį čečėną, kuris išgyveno reanimacijoje. Vienas narkodilerių bosas jam pasakė: „Mes tau išsaugosim gyvybę, kad tu pasakytum likusiems, kad padarysime tą patį su kiekvienu iš jūsų“.

Į Dižoną atvyko 30000 čečėnų ir 4 paras „auklėjo“ vietinius socialinius parazitus iš Magribo.

Reikia priminti, kad Čečėnai Vakarų Europoje atsirado po Čečėnijos-Rusijos karo. Tai, skirtingai nuo daugumos afrikiečių, yra tikri pabėgėliai.



Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas pasakė, kad konfliktas Dižone buvo kova prieš prekeivius narkotikais. Jo žodžiais, čečėnai buvo priversti paimti situaciją į savo rankas, tuo metu, kai vietinė valdžia pasirodė bejėgė. „Tai neturi tautybės“, - pažymėjo Kadyrovas.

Kadyrovas pabrėžė, kad čečėnų veiksmai teisingi ir pažymėjo, kad juos palaikė dauguma Dižono gyventojų socialiniuose tinkluose.

„Jeigu Europa tokia rasistinė, tai kodėl visi nori pas mus?“

Su šiuo klausimu video kreipėsi AfD partijos narys ir Europos parlamento deputatas Nicolas Fest. Kur gi čia „struktūrinis rasizmas“?




BLM idiotizmas ir vandalizmas Amerikoje nesibaigia, čia vis dar naikinami paminklai ir istorija. Ši beprotybė jau persikėlė į Vakarų Europą. Bet ar ne paprasčiau nuskriaustiems negrams sugrįžti atgal į Afriką, kur jų neengs baltieji?



Juk istorija žino, kad repatriacija į istorinę tėvynę būna sėkminga. Pavyzdys – žydų valstybė Izraelis. Tik ši istorija ne negrams. Jų bandymas sugrįžti į Afriką jau buvo. Jis buvo nesėkmingas. Tai Afrikos valstybė Liberija, kurioje repatriantai negrai vietinius negrus pavertė vergais.



Kodėl BLM protestuotojai nerepatrijuoja į Afriką? Apie tai sekančiame straipsnyje.


(Pirmoje nuotraukoje vaizdai iš Dižono)














Komentarų nėra:

Rašyti komentarą