2020-08-27

Baidenu ir JAV demokratais nėščias Linkevičius ir kiti jo bendraminčiai stumia Lietuvą į sunaikinimą

 


Valstybė ir ją formuojanti tauta negali gyvuoti be ideologijos. Atgimstant valstybei, 1991 metais, mes buvome ginkluoti tautine ideologija, tačiau greitai iš užjūrio atėjęs transnacionalinis kapitalas mūsų kvailose galvose nacionalizmą gudriai pakeitė į valstybei toksišką globalizmo ideologiją. Vėliau mes tapome tautinės konservatorių partijos, į kurią patraukė didelė dalis sąjūdiečių, maliginizacijos proceso liudininkais, liudininkais šios partijos virtimo į globalizmo ir homoseksualizmo ideologijų kalusą.


Ant šio globalistinio ideologinio kaluso gražiai prigijo ir visokie išverstakailiai komunistai linkevičiai, grybauskaitės, globalistų suformatuoi transformeriai nausėdos. Ši publika puikiai tiko „globalios Lietuvos“ programos įgyvendinimui, kurios tikslas yra lietuvių tautos ir valstybės sunaikinimas.

Protinę demenciją ir moralinę degradaciją simbolizuojantis Džo Baidenas ir JAV demokratų partija, tapusi pasaulinio globalizmo bastionu, šiandien yra mūsų globalistinės valdžios ideologiniai orientyrai, jų idėjų šaltiniai.

Įvykiai Baltarusijoje parodė, kad mus valdantis „elitas“ yra globalistinis ir antitautiškas. Jis net nesuvokia, kad negalima kaimynams dalinti savo valstybingumo simbolius, o juo labiau džiaugtis, kad kaimynai perima pagrindinį Lietuvos valstybingumo simbolį Vytį, nes, dalindami savo valstybingumo simbolius didesnėms kaimyninėms tautos, mes prarasime ir valstybę. (Ženklai ir simboliai valdo pasaulį, Konfucijus)

Vakar pasiekė žinia, kad Baltarusijoje inicijuojamas susijungimo su Rusija referendumas. Ką dabar pasakys Baidenu nėščias Linkevičius? Džiaugsis, kad pašonėje yra ne tarp Rytų ir Vakarų svyruojantis Lukošenka, o V.Putinas, kad ne tik rusiška elektrinė, bet ir pati Rusija atsiranda 30 kilometrai nuo mūsų sostinės Vilniaus?

Baltarusija buvo buferine zona tarp NATO ir Rusijos, bet greitai šia zona tapsime mes, o Astravo elektrinė – fugasu, kurį susprogdinus, jokia NATO kariuomenė neįžengs į Rusiją pro radioaktyvaus Vilniaus griuvėsius.

Mano nuomone, išgelbėti Lietuvos valstybę nuo sunaikinimo gali tiktai tautiškumo (nacionalizmo) ideologija. Šiandien šią ideologiją atstovauja partija „Nacionalinis susivienijimas.“

P.S.: 13:30 Putinas pranešė, kad Lukošenkai jau suteikė ginkluotųjų pajėgų rezervą. Gal mūsų neadekvatūs linkevičiai-skverneliai jau pabaigs intrigas prieš kaimynus?

 


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą