2020-08-17

Baltarusiškas marionečių spektaklis tęsiasi

 

Kažkas iš vakarų valdovų aktyvavo lietuviškoms marionetėms pasturgaliuose įtaisytus baltarusiškus sensorius, ir marionečių protai nedelsiant buvo perjungti. Nebemato jie COVID-19 milijojų eurų grobstytojų, durniaus šypsena spindinčio ministro kiaulysčių, sugriautos sveikatos apsaugos, negydomų žmonių. Nebeliko nesibaigiančio stenėjimo dėl Astravo. Savų problemų nebeliko, vien tik Baltarusija, tarytum, vakarų ir rytų Mamonos tarnų ten sukeltas ermideris atneš laimę mums ir ten gyvenantiems. O gal ir Astravas tuomet jau ims gaminti saugią elektrą, kai Batkos neliks?

Dabar ir nebežinai žmogus, ar Nausėda Lietuvos prezidentas, ar Baltarusijos? O, kad jis taip Lietuvai būtų metus energingai tarnavęs! Daug būtų gero nuveikęs, ne tik demonstravęs gaidžio-narcizo pozas prieš kameras.

Užėmus Baltarusiją vakarams rengti Borodino mūšio nebereikės, nes tenykščiai bojarinai su dviguba ar keturguba pilietybe, kurie savo turtus Kaimanų salose laiko, kurių vaikai Londone mokosi, patys Maskvos vartus atidarys, su duona ir druska sutiks, NATO kariuomenę į Kremlių įsileis.

Batka - rakštis visiems uodegoje.

Tik ko lietuviams džiaugtis? Kad liksime apsupti Lenkijos? Juk Baltarusijoje 800000 su „lenko korta“. Akimirksniu jų taps dar keliais milijonais daugiau.

„Globalios Lietuvos“ strategams, kurių tikslas – Lietuvos sunaikinimas, gal tai ir prie širdies? O man ne. Aš žinau, kokie „lenkai“ suvažiavo iš Baltarusijos į Šalčininkų rajoną, kai tikrieji lenkai po karo išvyko į Lenkiją.

Aš jau minėjau, ką darysiu. Į medį lipsiu, kad į vakarų rojų begantys baltarusiai ir rusai nesumindytų. O kaip bus tuomet su Astravu? Gal Nausėda AE paleidinės? O gal net nepaleidęs ims uždarinėti? Patirties juk turime. Naikinti mokame.

Baltarusiškas marionečių spektaklis tęsiasi...



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą