2021-03-23

Prasidėjo antri genocido metai 3d. PIŠ – sezoninių susirgimų valdovė!

 

Pradžia: 1, 2.

Į antrus genocido metus Lietuva įžengė su valdžia, tarnaujančia homoseksuoalizmo ideologijai, mirties ideologijai ir antibiologijai, valdžia, dirbančia pagal nurodymus iš užsienio.

Kiekvieną pažįsti iš vaisių, o šita mirties ideologija negimdo, o jei ir pagimdo, tai mirusius vaisius.

Mt 7, 15–20 „Jūs pažinsite juos iš vaisių“.

Vakar PIŠ, bevaisė ir mirtį nešanti, LRT laidoje „LRT foumas“ pasakė:

„Šeima žmogui yra tai, kas žmogui yra šeima“.

Jei seimo profesionalus iškrypėlis, tarkim, pasakė pirmadienį, kad jis moteris, dargi balerina, o šuo yra jo vyras, tai tą savaitę jam tas šuo, ar katė, „ir yra šeima“.



Nenusikalbėjo PIŠ, pasakė tai, kas jos homoseksuoalizmo ideologija apnuodytoje galvoje sukosi.

„LRT forumo“ vedančioji N.Pumprickaitė vakar pasakė, kad PIŠ „suvaldė pandemiją“!

Aišku, kad suvaldė, ir žiema tik jos dėka atėjo, o dabar atėjo pavasaris, irgi PIŠ dėka, ir trečioji sezoninio kvėpavimo takų susirgimo - „baronoviruso“ banga ateina tik PIŠ dėka. Juk tik nuo premjerų priklauso metų sezonai ir sezoniniai kvėpavimo takų susirgimai. Ypač nuo pačių kvailiausių premjerų.

Suskubo vakar PIŠ į pagalbą sorososai-satanistai su reitingais. BNS paskelbė, kad ji geriausia per 30 metų Lietuvos premjerė. Niekas tuo Delfi.lt užsakytu melu nepatikėjo, bet sosorososų toks algoritmas, tokia dimensija, ar demencija. Koks skirtumas, skamba panašiai.

Vakar nudžiugino tai, kad šita supuvusi valdžia pasiskiepijo. Ačiū Dievui, gal gi Aukščiausias suteiks jiems malonę, pasiims pas save, gal bus pirmalaikiai rinkimai? O gal leis Aukščiausiasis jiems dienos šviesa ir vakcinavimo pasais dar pasidžiaugti. Prieš pusmetį tokie pasai FB cenzorių buvo vadinami „suokalbių teorija“, o pasirodo, kad ES jau kelis metus šiai baronoviruso pandemijai ruošėsi ir šiuos pasus planavo.

Gintaras Furmanavičius savo FB paskyroje vakar parašė:

„Dar viena sąmokslo teorija. Kaip jau ne kartą įsitikinome, visa informacija yra vieša ir atvira, tik mes nenorime arba nesugebame jos pamatyti.

Jūsų dėmesiui 2018 metų dokumentas iš oficialaus ES internetinio portalo. Su uždaviniais ir įvykdymo terminais. Jis vadinasi:

EUROPOS KOMISIJOS VEIKSMŲ ĮGYVENDINIMO PLANAS, PAGAL KOMISIJOS KOMUNIKATĄ IR TARYBOS REKOMENDACIJĄ DĖL BENDRADARBIAVIMO VAKCINOMIS UŽKARDOMOMS LIGOMS STIPRINIMO

Pirma lentelės grafa mums sako:

„Išnagrinėti galimybę sukurti bendrą ES piliečių skiepijimo kortelę / pasą (atsižvelgiant į potencialiai skirtingus nacionalinius skiepijimo grafikus), suderinamą su elektroninėmis imunizacijos informacinėmis sistemomis ir pripažįstamą naudoti tarpvalstybiniu mastu, nedubliuojant darbo nacionaliniu lygmeniu.”

Visas dokumentas:

https://cdn.fbsbx.com/.../693.../2019-2022_roadmap_en.pdf...

Tęsinys:http://lebionka.blogspot.com/2021/03/prasidejo-antri-genocido-metai-4-d.html


Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą