2021-03-24

Dr.Aleksandras Redko: Turime žmonėms paaiškinti, kad vakcina nuo mutuojančio viruso negali suteikti ilgalaikio imuniteto (video)

 

RIA Katyusha“ paskelbė didelį ir labai įdomų interviu su buvusiu Sankt Peterburgo sveikatos komiteto pirmininku, medicinos mokslų daktaru, Sankt Peterburgo profesionalios medicinos asociacijos pirmininku, Rusijos gamtos mokslų akademijos akademiku Aleksandru Redko.*

Mokslininkas šiame video supažindina kuo skiriasi natūralus imunitetas nuo dirbtinio, kam ir kada negalima skiepytis, skirtumus tarp vakcinų, kas pelnosi iš Big Pharma, kokiu būdu PSO vykdo savo kolonijinę politiką įvairiose šalyse, įskaitant Rusiją, ir koks vaidmuo biologinio faktoriaus vykdomoje prieš mūsų šalį hibridinio karo.



Įkyri reklaminė kampanija, skirta skatinti visuotinę vakcinaciją nuo „Covid 19“, įgavo papildomą paskatą: Rusijos Federacijos prezidentas pažadėjo vakcinuotis. Propaganda vykdoma nepaisant to, kad pasaulyje nei viena vakcina nuo koronaviruso nepraėjo trečiojo etapo bandymų su žmonėmis.



https://youtu.be/A9JIcozEGLo

http://katyusha.org/view?id=16381

Dar vienas profesoriaus pasisakymas:



https://www.youtu.be/jajwknJAhSI

*Nepageidauju, kad mano publikacijas skaitytų asocialūs 15 min.lt ir Delfi.lt darbuotojai, kurie ignoruoja karantino reikalavimus ir LR įstatymus.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą