2021-03-28

Nuo Oregono iki Vilniaus: didelis p.zdec

 

Šiandien gavau JAV Oregono valstijoje gyvenančio rašytojo Valdo Anelausko laišką, kuris mane paskatino giliau pajausti Lietuvos egzistencinę tragediją, į valdžią atėjus atviriems mūsų tautos ir valstybės priešams.

Nuotraukoje Salem miesto (Oregono v. sostinė) benamiai (Salemreporter.com nuotrauka) ir Vilniaus benamio gūžta prie Neries upės, ties P.Vileišio g. Nr.17-18. Žmogus čia gyveno visą žiemą. Fotografuota A.L. 2021-03-28 d.

Valdas Anelauskas rašo: „Ryte važiavom į savo valstijos sostinę Seilemą, į tenykštę rusiškų prekių parduotuvę, kad nusipirkti lietuviškų silkių, lietuviškos duonos, ir visokių kitų skanių (neamerikoniškų) maisto produktų artėjančioms Velykoms. Prie įvažiavimo į miestą ten stovi didelis ženklas-įspėjimas su užrašu HIGH PED ACTIVITY. Taip, būtent toks neįprastas ženklas!.. Na, iš pradžių net pagalvojom, kad galbūt Seileme pederastai gal kažkaip ypač suaktyvėjo, todėl man skubiai reikėtų pridengti užpakalį. :)) Bet paskui supratom, kad „peds“ tai greičiausiai reiškia tiesiog pėsčiuosius (pedestrians), o ne žydruosius. Tačiau tie „pėstieji“, kaip irgi iš karto supratome, tai ne paprasti eiliniai pėstieji, o valkatos, kurių mūsų Oregono sostinėje, pasirodo, dabar yra jau tiek daug, kad jie, tiesą sakant, ten jau ir įsikūrę tiesiog net ant kelių ir gatvių. Greitai reikės ne tik įspėjančius (apie „pėsčiųjų aktyvumą“) ženklus mieste statyt, bet gatves tas tiesiog išvis uždaryt eismui. Palapinės matomos visur, šimtai, gal net tūkstančiai! Sakyčiau, jų ten matėme daugiau nei net čia, mūsų mieste, nors atrodydavo, kad jų jau tiesiog negalėtų būti daugiau. Na tai jau tad vienareikšmiškai aišku, kad jie, po narkotikų legalizavimo, dabar plūsta į Oregoną iš visos Amerikos. Ir kiekvieną dieną bus tik blogiau ir blogiau ir blogiau. Netrukus jie tiesiog pradės plėšikauti. Narkotikai, nors ir legalūs, juk nėra už dyką...

Paskui užsukome į vieną iš Seilemo ginklų parduotuvių. Na tai ten pagyvenusi (labai jau senyvo amžiaus, aiškiai daugiau nei aštuoniasdešimt metų) pora rinkosi kokį nupirkt močiutei ginklą. Sėdėjo tie du senukai ir pardavėjas, išdėstęs tuziną subkompaktinių pistoletų, aiškino jiems, kuris yra geriausias... Bet močiutė, kiek supratau, vis tik buvo linkusi į rimtesnį Glock-19. :)

Taigi visi artėjančio, kaip rusai vadina, „Большой Пэ“ (Большой Пиздец) ženklai čia jau yra daugiau nei akivaizdūs...

Na o mūsų senoje apleistoje autobusų stotelėje, kur yra šalia įvažiavimo į mūsų „kaimą“, beje, visa sena, dar pernykštė, BLM propaganda ką tik buvo pakeista nauja, išskirtinai Džordžo Floido garbei... Taip kad toks gyvenimas.“



O ką mes matome Verbų sekmadienį Lietuvoje? Lietuvos griovėjus valdžioje, kurių tikslas legalizuoti narkotikus, LGBT iškrypimus, vaikų fizinį ir dvasinį žalojimą, sunaikinti šeimą. Jų tikslas lietuvių tautos totalus nubomžinimas ir genocidas „COVID-19: Great Reset“ ir Lockdown metodu.

Jie sorososai. Jiems moka, o budeliai vykdo žydiškos transnacionalinės finansinės oligarchijos užduotis. Tam nereikia proto, tam tinka ir bepročiai buhalteriai-kasininkai PIŠ ir kitos dulkės.

Gerb.Valdui Anelauskui parašiau: Greta mano namų prie Neries, kol kas, tik vienas valkata palapinėje gyvena, o Vyriausybė lygiai tokia pati kretiniška, kaip jūsiškė, tų pačių jėgų patupdyta per sufalsifikuotus rinkimus paštu, kad Lietuvą naikintų.

Su BLM žydai treniruoja jiems kojas bučiuoti, Talmude apie tai sakoma, bet daro tai laipsniškai, pratina kojas bučiuoti iš pradžių to juodo recidyvisto gentainiams. Kai įpratins, tuomet klaupčiukai bučiuos visiems iš eilės kojas, kam lieps. Manau, kad vieną kartą kažkam kojas bučiavęs, bučiuos bet kam.

Praeitą savaitę Lygių galimybių kontroliere padarė paderastokratijos atstovę B.Sabatauskaitę, kuri pernai prie JAV ambasados fakino mūsų policiją ir prieš juodo recidyvisto Floydo paveikslą jaunimą klupdė, draskė Astros Astrauskaitės transparantą. Dar šios lezbietės nuopelnas, kad Lietuvos herbą niekino. Visaip jį išterliojo ir pakampėmis valkiojo. Tai štai kokį kontrolierių turime. Kieno teises jis kontroliuos?




Lietuva šiandien yra okupuotą priešų, įstumta į baisią duobę, todėl jos piliečiai privalo ginti valstybę. Aš manau, kad viena iš savigynos priemonių galėtų tapti Tautos Tribunolas. Jis įvertintų valstybės priešų padarytus nusikaltimus prieš lietuvių tautą ir Lietuvos valstybę. Teisės sistema Lietuvoje sugriauta, todėl tauta privalo į savo rankas imti teisės klausimus.



Prieš kelias dienas „Nacionalinio susivienijimo“ partijos pirmininkas prof.V.Radžvilas kvietė atsipeikėti patriotus iš anūkui perleistos Tėvynės sąjungos- Lietuvos krikščionių demokratų partijos, kad šie sudarytų atskirą Seimo frakciją ir pasipriešintų valstybės griovėjams. Ar išgirs jie, ar prabus?

Laikas prabusti jiems, laikas prabusti mums visiems, nes ryt gali būti jau vėlu.

Nuorodos:

https://www.salemreporter.com/posts/1829/after-struggling-with-a-stubborn-homelessness-problem-salem-sees-relief-in-housing-legislation

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/lietuviu-tautos-klupdymas-karaliai.html

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/lietuvos_politika/lygios_galimybes_pagal_socialdemokratus_ir_lgbt/

https://lebionka.blogspot.com/2018/03/vandalai-trypia-valstybes-simbolius-del.html

http://www.propatria.lt/2021/03/vytautas-radzvilas-laikas-valstybininku.html

https://www.salemreporter.com/posts/1829/after-struggling-with-a-stubborn-homelessness-problem-salem-sees-relief-in-housing-legislation







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą