2021-03-26

Prasidėjo antri genocido metai. 4 d. Lietuviškas daktaras Mengele (pabaiga)

 

Pradžia: 1, 2, 3.

Kovo 26 d. Vyriausybė penktadienį nusprendė pratęsti karantiną iki balandžio 30 d., atnaujinti, konstitucines dvejones keliančius, judėjimo ribojimus tarp savivaldybių. Respublika pažymėjo, kad „jokia kompetentinga institucija nepateikė duomenų apie vakcinacijos sukeltų pasekmių skaičius, vakcinuotų žmonių antikūnų testų rezultatus, mirštančiųjų vidutinio amžiaus rodiklius. Tai pat neskelbiama informacija apie klaidingų PGR testų rodiklius“.

Mano ir daugelio kitų biomedicinos mokslininkų nuomone, tikroji šio nusikaltimo esmė - Klauso Švabo pavadinta COVID-19: Great Reset.

SARS-CoV-2 yra sezoninis kvėpavimo takų susirgimas, prieš kurį visi karantinai, uždarymai („lockdown“) yra beprasmiai. Tai parodo tyrimai iš tų valstybių, kurios buvo uždarytos (lockdown) ir tų, kurios toliau gyveno įprastą gyvenimą (no lockdown). (žiūr.grafikus žemiau).

Mirčių skaičiaus palyginimas Didžiojoje Britanijoje (lockdown) ir Švedijoje (no lockdown):




Arba „Covid mirčių“ palyginimas Kalifornijoje (lockdown) ir Floridoje (no lockdown):


Baltarusija, Švedija, Tadžikistanas, Florida, Nikaragva ir Tanzanija įrodė, kad lockdown buvo kvailystė. Lietuva – akivaizdus šios beprotybės pavyzdys. Specialiai didinamas mirčių nuo covido skaičius, o melagingais PGR testais dirbtinai didinamas „susirgimų“ skaičius.

OP.TV laidoje R.Janutienė ir K.Skrebys pademonstravo   konkrečius dokumentus ( https://youtu.be/ODPj8Ky60jc ), kuriuose SAM moko gydytojus, kaip falsifikuoti mirčių nuo COVID-19 statistiką. Apie melagingus testus, kurių pagalba falsifikuojama sergamumo COVID-19 statistika, esu rašęs daugybę kartų (1, 2).

Covid susirgimų ir mirčių statistika falsifikuojama visur, kur vyko lockdown. Tai vyko ir labiausiai paskiepytame Izraelyje. Apie tai kalba Izraelio rabinas Cvi Nisanzonas.

Kit Knightly žodžiais, visuomenės uždarymas namų areštui neatneša jos sveikatai naudos, yra kontrproduktyvus. Iki skausmo buvo kalbama apie „žalą, daromą dėl įmonių uždarymo, apribojimo galimybių naudotis sveikatos apsauga, gydymo ir diagnozavimo atidėjimo, operacijų atidėjimo, augančios depresijos, augančio nedarbo, augančio skurdo. Šio poveikio mastą sunku įvertinti.“

Dr David Nabarro, specialus PSO pasintinys dėl Covid-19, pernai spalį pasakė:

Mes Pasaulio sveikatos apsaugos organizacijoje nepasisakome už lockdown kaip pagrindinę kovos su virusu priemonę (…) tiesiog pažiūrėkite, kas įvyko su turizmo industrija... pažiūrėkite, kas vyksta su smulkiais fermeriais (…) panašu, kad sekančiais metais skurdas pasaulyje gali padvigubėti. Pas mus pilnai gali padvigubėti vaikų neprivalgymas (…).

Arno Klivečkos laidoje „SĄMOKSLO TEORIJA“ apie „pandemiją“ ir lockdown labai teisingai pasisakė prof. E.Vaitkus.



https://youtu.be/o44dq8uAfWA

Ačiū dienraščiui „Respublika“, padėjusiam demaskuoti sorososą prof.V. Usonį (žiūr. straipsnį „Bill Gates finansuoja skiepų šalininkus Lietuvoje?“), mūsų dienų daktarą Mengelę, vykdžiusį už B.Geitso pinigus eksperimentus su mūsų vaikais, o dabar agituojantį už kovidinius skiepus net ir vaikams, kurie nuo šitų eksperimentinių preparatų ateityje gali tapti nevaisingi. Štai tada Usonių šeimos vaisingumo klinikų verslas turėtų daugybę pacientų.

Tauta turi žinoti savo „didvyrius“, kuriuos už Tautos genocidą, aktyvų dalyvavimą jame, tikiuosi, dar teisime naujame Niurnbergo tribunole.

Nuorodos:

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/lietuvos_politika/vyriausybe_nusprende_pratesti_karantina_atnaujinti_judejimo_tarp_savivaldybiu_ribojimai/ 

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/ukrainos-virusologe-drnzolobak-apie.html

https://off-guardian.org/2021/03/23/lockdown-one-year-on-it-doesnt-work-it-never-worked-it-wasnt-supposed-to-work/

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/sam-melagiai-sugalvojo-nauja.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/sam-melagiai-sugalvojo-nauja.html

https://lebionka.blogspot.com/2021/03/merkel-atsiprase-vokieciu-o-kada-uz.html

http://lebionka.blogspot.com/2021/03/rabinas-cvi-nisanzonas-anksciau-sieke.html

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/bill_gates_finansuoja_skiepu_salininkus_lietuvoje/

http://lebionka.blogspot.com/2021/03/draleksandras-redko-turime-zmonems.html






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą