2022-02-11

Antano Kandroto teismas ir suėmimo procedūra – diagnozė Lietuvai?

 


Tai, ką pamačiau vakar, man priminė vaikystėje sovietmečiu matytus filmus apie vokiškųjų fašistų žiaurumus okupuotoje TSRS. Šaukiantys vaikai, iš namų velkamas pusnuogis tėvas. Panašiai aš išsivaizduoju ir vežimo į Sibirą scenas.

Mano siaubą vakar dar labiau sustiprino LNK vedantieji, kurie nuo 16:30 val. šaipėsi, gardžiavosi iš Antano Kandroto šeimos tragedijos, visos Lietuvos tragedijos. Taip elgiasi tik visiški moralinai išsigimėliai. Pabrėžių, tai ne Antano Kandroto, o visos Lietuvos tragedija, ir šitie LNK degeneratai iš jos vakar šaipėsi!

Dvigubi standartai? Kai kalba eina apie dėžėmis „demokratų“ nešiojamus kyšius, sisteminių parazitų girtus vaikus, traiškančius dviratininkus Vilniuje, teisiamus uždaruose teismuose, lygtinai, už nužudymą prisigėrus?!

https://www.facebook.com/kursius.jo.3



Kitoje pusėje teisėtus visuomenė daugumos interesus ginantis Kandrotas – protingas ir lyderio savybių turintis jaunas ir energingas vyras. Tik Kandrotas – ne Skvernelis, už šimtus tūkstančių įsirenginėjantis sau kabinetus, asfaltuojantis sau kelius. Jo akyje chunta mato dulkę, savoje rasto – ne!

Valstybėje, kurioje partijos privatizuotos ir dovanojamos anūkams, kur per suklastotus rinkimus į Seimą susodinti Sorošo išperėti raskevičiai, morganos - ne vieta už benrą gėrį besikaunančiam Kandrotui.

Lietuvos blakės ir utėlės išsigando. Dar per mažai iščiulpė Lietuvos kraujo. Leisgyvė, bet dar vos gyva Lietuva, dar gyvi jos vaikai ir jie priešinasi valstybės naikintojams. 

Surengta parodomoji egzekucija!

Kokie „dvigubi standartai“, Lietuvoje neliko jokių standartų, teismų sistemos griuvėsiai, baigiant Konstituciniu Teismu, įrodžiusiu, kad tai brangiai kainuojantis valstybės balastas, skirtas Konstitucijai naikinti.

https://www.facebook.com/kursius.jo.3


Kalti mes, kad visą šitą bakchanaliją pakenčiame. Pakentėme susidorojimą su Neringa Venckiene, jos šeima, todėl sulaukėme susidorojimo su Astra Astrauskaite, Antanu Kandrotu...

Sunaikinusi iškiliausius, landsbergė kompradorinė chunta imsis esančių greta, imsis palaikančiųjų.

Dabar jie nesiliauja kurstyti karo isterijos. Amerikonų pagamintos ir po pasaulį išplatintos koronės isterija baigiasi, tapusi elementaria sloga, prireikė naujo baubo mums gąsdinti - Putino. Tik ką mums kažkoks rusų Putinas, jei turime daug baisesnę ir valstybei pavojingesnę – landsberginę šaiką, tokią vėžinę karcinomą, metastazėmis apraizgiusią Lietuvą. Reikia šitas metastazes operuoti, kuo greičiau.


Gal kvailesni nusikaltėlių šaikos nariai tiki, kad suspės pabėgti, jei Lietuvoje kiltų konfliktas su kaimynais? Daugumą nepabėgs. Ne nuo Putino, o nuo „dėkingų“ bendrapiliečių, kuriuos jie 30 metų apvoginėja ir iš kurių 30 metų tyčiojasi. Gal todėl anūkas į užjūrį ir evakuoja savo perus? Supranta, kad pačiam nepavyks išsisukti nuo bausmės?

Nanoriu būti blogu pranašu, bet istorija rodo, kad paniekintos liaudies neapykanta yra siaubinga ir vargu ar ji paisys tarptautinių konvencijų ir susitarimų. Be reikalo Šimašius prisodino tiek ūgtelėjusių medelių Vilniuje, kad tik jų ta paniekinta liaudis nepanaudotų, jei žibintų Gedimino prospekte pristigs...









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą