2022-02-19

Ukraina gavo komandą "fas". Svetimo karo kronikos. 2 d.(video)



Tęsinys. Pradžia: čia ir čia.

Antroje straipsnio dalyje pateikiu atsargos pulkininko Igorio Girkino (Strelkovo) ir buvusio Urainos Rados nario (IV-VII šaukimų) Olego Cariovo komentarus.

https://www.youtube.com/watch?v=ILVoUABxevw

I.Girkino nuomone, Ukraina iš JAV gavo komandą "Fas", tačiau bijo pulti. Geriausia Rusijos puolimo kryptis - per Baltarusiją. Čia sutelkti Ukrainos nacionaliniai batalionai, kurie nepajėgtų priešintis Rusijos kariuomenei. Savo kanalais Girkinas gauna informaciją apie įvykius Ukrainos frontuose su nepripažintomis Donecko ir Lugansko respublikomis.


https://www.youtube.com/watch?v=g3VlwKp6nMo


Olego Cariovo nuomone, kol egzistuos Ukraina, tol iš jos bus daroma "antirusija", todėl po šio konflikto Ukrainai nepriklausančių teritorijų ribos turėtų apimti daug didesnę teritoriją, negu Lugansko ir Donecko sritys. Konfliktas Ukrainoje yra naudingas JAV, todėl ji ir eskaluoja karo isteriją. Naftos ir dujų kainų pakilimas daro rentabiliu jų išgavimą JAV ir skatina šią pramonę. Dabar suskystintų dujų į Europą JAV tiekia daugiau už Gaspromą. Visos NATO šalys renka pinigus ir perka ginklus iš JAV karinio-pramoninio komplekso. Pinigai irgi ieško ramios vietos, todėl sugrįžta į JAV. Skolinimas pinga.



Šiandien Vladimiras Zelenskis pagrasino, kad Ukraina gali užsiimti branduolinio ginklo gamyba. Tai realu, nes Ukrainoje esanatys RBK (Černobylio tipo) reaktoriai tinka išgauti plutonį. Kas lieka Rusijai? Aš manau, kad šis Zelenskio pareiškimas paskatins Rusiją imtis lemiamo žingsnio - išvaikyti Zelenskio vyriausybę.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą