2022-02-05

Koronė. Laiškas kuri man įdavė iš bažnyčios išėjęs žmogus


Ne su Dievo pagalba. Žiurkėnai, vadinami „žmogais“, eksperimentą tęsia Omikrono fazėje.

Gydytojai, išdavė Hipokrato priesaiką ir tapo „žmogais“. Jie už kiekvieną dūrį su eksperimentine „vakcina“ gavo kelis sidabrinius. „Mokslu tikintys“ ir naivūs „žmogai“ pasirašė, net neskaitę, kad sutinka nusižudyti. Tuomet Sorošo ir Švabo klausanti valdžia ėmė ruošti prievartinius įsakymus „žmogams“, 100 procentiniam jų subadymui, nes buvo pavesta eksperimentą tęsti, „paleisti“ naują Omikroną, stebėti, nuo kokio varianto greičiau mirštama ir po kiek laiko: vos paskiepijus, ar išėjus į gatvę, ar ėmus žaisti futbolą, krepšinį.


Kam tokia mano įžanga? Vatikanas ne durna institucija, sugebėjusi daugelyje pasaulio šalių, paskleisti žydų tikėjimą. Buvo už ką. Visiems pažadant laimingą dangų, o Jėzaus įpėdiniui žemėje - valstybę –Vatikaną. Šis žemėje žmogaus gyvenimas, tai tik kaip pereinamas koridorius su įvairiais gyvenimo kabinetais. Vieni papuola į gerus kabinetus, kiti į prišnerkštus. Vatikanas, tai ne tas, kas buvo sakoma Jėzaus, kad lapės turi urvus, padangių sparnuočiai lizdus, o žmogaus Sūnus neturi kur galvos priglausti. Dabar kiekvienoje, net musulmoniškoje šalyje, jeigu ten yra keletas Jėzaus Kristaus pasekėjų, rasi mažą Vatikaną - nunciatūrą, su visomis valstybės saugojimo taisyklėmis.

2015 metais Vatikano „Tikėjimo reikalų kongregacija“, jau turėjo tikros informacijos apie Covid 19 vakciną. Dar, manau, nežinodamas Vatikanas pasaulio galingųjų viso scenarijaus su Covid -19 pasaulio perversmo su Švabo „katekizmais“ apie naują tvarką, nei Dievo sukurtą, išstudijavo, kad šios vakcinos pagal Dievo įsakymą „nežudyk“ (vakcinose naudojam abortuotų kūdikių fragmentai) negalimi naudoti krikščionims ir nurodė tai paskelbti savo dokumente, viso pasaulio vyskupams.

Vatikano Šventas Tėvas Pranciškus rūpinasi lesbiečių, išsiskyrusiu šeimų, homoseksualų sielovada, „nematydamas“, kaip teisiami jo palaikomi kardinolai vyskupai tvirkinant vaikus ir nematant, kad jau seniai po II Vatikano liberalaus pertvarkymo Kristaus Evangelinėje bažnyčioje, Pranciškaus jau neklauso. Sielovada manau yra Dievo dovana, tad mat ją galas tą dovaną, kai yra pažadėtas dangus. Bet Vatikano bankas kuris pagarsėjo pasaulyje dėka lietuvio bankininko Marcinkaus, dabar kruopščiai saugomas bendros visos Italijos bankų sistemos ir negali būti nuostolingas, nors kelionės Švento Tėvo brangios, bet užtat visur pasigiriama, kad pasiskiepijęs (reklama yra brangiausia iš visų laidų), o dar mokesčiai už teismų pripažintus vaikų skriaudikus? Netgi vienuolynai ir bažnyčios, kunigų seminarijos uždaromos pardavimui dėl skolų, o čia dabar toks biznis su vakcinomis per pasaulio krikščionis. Geresnės reklamos negali nė būti, nes nužudytų kūdikių skiepas neša gerovę kaip „religinę pareigą“. Beveik visi pasaulyje jau gavę po vieną skiepą, kiti po kelis, girdime ir matome kaip miršta. Dabar paleiskime Omikroną ir stebėkime įbaugintą žmoniją, kuri prašys, kad juos badytų. Nieko nėra geriau, kaip sunaikinus gydymo sistemą, marinti žmoniją nuo snarglio. Tik spėk vakcinas gaminti ir auksą į žemę užkasinėti, nes manau, bankai išsipūstų ir sprogtų. Tad kas beliko Vatikanui daryti, kai visuotinėje maldoje už krikščionių vienybę aštuonias dienas ( oktavą) buvo kalbama: „kaip danguje taip ir ant žemės....“ nejaugi jau Covid 19 pasiekė ir dangų? Tad suruoštas Sinodinis kelias, manau, skirtas nusigręžti nuo dangaus ir su televizijos pranašystėmis kurti pragarą žemėje. Tai jau šėtono karalystė gerbiami pasiskiepiję velnio tirpalu ir išnešę švęstą vandenį iš bažnyčių. O mirus krikščionims nuo skiepų, (draudimo įstaigos ir teismai atsisako priteisti atlyginimo žalą už mirtį, nes esate pasirašę sutikimą su pasekmėmis) jūs vyskupai, turėsite atlyginti žalą, nes darėte reklamą ir raginote nuodytis. Ruoškitės šitame nudvasintame, bažnyčios pažemintame sinodiniame kelyje, tik, manau, ne su Dievo pagalba.

Krikščioniškas feljetonas pagal prof.M.Yeadon buvusio „Pfizer“ viceprezidento perspėjimą, nenaudoti genetinių vakcinų.

 



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą