2022-02-04

Prof. M. Yeadon reikalauja atsiprašyti visuomenės dėl melo apie vakcinų saugumą, nedelsiant nutraukti šį musikaltimą

 


JAV kariuomenės informatoriams patvirtinus, kad 2021 m. pas vakcinuotas moteris maždaug 300 proc. padaugėjo persileidimų, prof. dr. Michael Yeadon, buvęs Pfizer viceprezidentas, pareikalavo žiniasklaidos atsiprašyti jo ir visuomenės dėl melo, išpuolių, šmeižto ir juodinimo po jo ankstyvesnių perspėjimų dėl genetinių vakcinų nesaugumo ir pareikalavo nedelsiant nutraukti vakcinaciją šiais eksperimentiniais preparatais. 


JAV portale “LifeSiteNews” rašoma, kad po to, kai pagrindinės žiniasklaidos priemonės išpeikė Michael Yeadon susirūpinimą dėl to, kad COVID-19 genų pagrindu pagamintos vakcinos gali sukelti jaunų moterų vaisingumo problemų, daktaras Michaelas Yeadonas dabar prašo žiniasklaidos priemonių atsiprašyti visuomenės, nes nutekinti JAV kariuomenės duomenys rodo didelį neigiamų vakcinų pasekmių mastą.


Dr.M.Yeadono pareiškimo originalas.

https://www.lifesitenews.com/wp-content/uploads/2022/02/Yeadon-Statement-on-infertility-and-media-complicity-2022_01_27docx-1.pdf


Pareiškimo vertimas.


Dr. Michaelo Yeadono pareiškimas dėl eksperimentinės COVID-19 genų pagrindu sukurtos vakcinos pavojaus moterų vaisingumui ir dar negimusiems vaikams ir žiniasklaidos bendrininkavimą meluojant visuomenei apie šių produktų saugumą


Ketvirtadienis, 2022 m. sausio 27 d.


2020 m. gruodžio 1 d. Dr. Volfgangas Wodargas ir aš pateikėme esminę peticiją Europos Vaistų agentūrai dėl covid19 geno pagrindu pagamintų vakcinų kaip klasės. Išsamiai išdėstėme daugybę mechanistinės toksikologijos problemų, kurios, mūsų manymu, buvo nepagrįstos kol nebus įrodyta, kad jos pagrįstos. Tarp jų buvo ir tai, kad yra neigiamas poveikis pastojimui ir gebėjimui išlaikyti nėštumą.

Svarbu pažymėti, kad nė vienas iš šių genų pagrindu sukurtų preparatų nebuvo praėjęs "reprodukcinės toksikologijos" tyrimų. Prabėgus daugiau nei metams, ši bandymų su gyvūnais serija vis dar nebuvo atlikta. Taigi nebuvo ir vis dar nėra duomenų paketo, patvirtinančio saugumą nėštumo metu ar prieš pastojimo.

Dr. Wodarg ir aš paaiškinome savo susirūpinimą keliančią priežastį, t. y., kad viruso spyglio baltymas, kuris buvo užkoduotas produktuose, buvo susijęs, nors ir silpnai, su baltymu, būtinu sėkmingai išnešioti kūdikį iki gimdymo.

Kaip visuomenė, mes uoliausiai laikomės atsargumo principo, susijusio su nuo pat talidomido tragedijos, įvykusios daugiau kaip prieš 60 metų. Taigi mes tikėjomės, kad bent kai kurie žiniasklaidos atstovai į tai pažiūrės rimtai.

Ar taip įvyko? Ne. Vietoj to buvome puolami, šmeižiami ir juodinami visose žiniasklaidos priemonėse, pradedant "Twitter" iki BBC.

Per 2021 m. aptikau dar du įrodymus, dėl kurių tapo daug labiau tikėtina, kad covid19 "vakcinos" būtų turėjusios neigiamą poveikį nėštumui.

Atrodė, kad kažkas bandė atmesti mūsų nuogąstavimus, ištyręs įrodymus apie konkrečią problemą, apie kurią įspėjome 2020 m. gruodžio mėn. Deja, viskas, ką jie padarė, tik sustiprino mūsų susirūpinimą.

Buvome numatę riziką, kad, reaguojant į sintetinį viruso spyglio baltymo fragmentą, moterų imuninė sistema taip pat sureaguos į jų pačių placentos baltymą.

Būtent apie tai buvo pranešta prieš spausdinimą pateiktame dokumente.

Remiantis vien šiuo nuogąstavimu, visi šie eksperimentiniai produktai kaip grupė turėjo būti visiškai draudžiami vartoti moterims, jaunesnėms nei menopauzės laikotarpiu.

Ar taip ir įvyko? Ne. Vietoj to pagrindiniai transliuotojai aktyviai melavo visuomenei, aiškiai nurodydami kad šie preparatai yra visiškai saugūs nėštumo metu.

2

Raginu Emmą Barnett iš "BBC Radio 4" surengti specialų "Moterų valandos" epizodą, kurio metu ji tiesiogiai užsipuolė mane vardu ir pavarde, naudodama pačius nemaloniausius žodžius. Ji taip pat buvo pakvietusi svečią, kuris buvo iš Karališkojo akušerijos ir ginekologijos koledžo, kartojo melą, kad preparato švirkštimas jaunoms moterims yra visiškai saugu. Svečias dar labiau pakėlė kartelę, meluodamas, kad sveikos ir gerai besijaučiančios jaunos moterys rizikuoja, joms gresia sunkios ligos ir net mirtis, jei jos užsikrės virusu nėštumo metu. Visa tai buvo daroma siekiant padidinti spaudimą, kad švirkšti tai, ko joms nereikia ir kas vis tiek neveikia.

Kita informacija nebuvo nauja, bet mes paprasčiausiai jos anksčiau nebuvome matę. Buvome ją praleidę, nes tuo metu, kai ji buvo pateikta reguliavimo tarnyboms, nebuvo jokios priežasties jos ieškoti. Susirūpinimas buvo, kad mRNA produktai ("Pfizer" ir "Moderna") kaupsis kiaušidėse.

Pateikus FOI užklausą Japonijos vaistų agentūrai paaiškėjo, kad produktų kaupimasis kiaušidėse pasireiškė atliekant eksperimentus su graužikais. Remdamasis šiais konkrečiais nuogąstavimais ieškojau literatūros ir radau 2012 m. apžvalgą, kurioje aiškiai atkreiptas dėmesys į įrodymus, kad lipidinės nanodalelės klasės preparatai iš tiesų kaupiasi kiaušidėse ir gali būti neįvertinta žmonių reprodukcijai keliama rizika. Šios srities ekspertams tai buvo "gerai žinoma problema".

Pakartosiu dar kartą. Farmacijos pramonė 2012 m. tikrai žinojo, kad šie preparatai lipidų nanodalelėse gali kauptis moterų, kurioms jie buvo skirti, kiaušidėse.

Niekas iš pramonės ar žiniasklaidos atstovų negalėjo teigti, kad "jie nežinojo apie šią riziką sėkmingam nėštumui". Todėl su didžiuliu pykčiu ir liūdesiu išgirdau, kad kariuomenės gydytojai turi įrodymus apie žalą nėštumui, kuriuos jie turi kariuomenės nuosavybės teise valdomoje saugumo stebėsenos duomenų bazėje.

Per pastaruosius mėnesius nuo tada, kai žurnalistai (įskaitant, bet tikrai neapsiribojant Ema Barnett) nusprendė sumenkinti arba atvirai meluoti apie mūsų susirūpinimą, sužinojome, kad pas moteris JAV kariuomenėje persileidimų dažnis buvo 3 kartus didesnis nei įprastai.

Nesu kerštingas, bet noriu, kad BBC ir visa kita žiniasklaida, kuri melavo savo auditorijai, šiek tiek nusižemintų ir atgailautų.

Tuo tarpu prašome nesileisti įšvirkščiami šių iš prigimties pavojingų ir neveiksmingų eksperimentinių produktų. Įspėkite visus pažįstamus apie nėštumo riziką, kurią dabar patvirtino JAV kariuomenės gydytojų pranešėjai.

Taip pat pasakykite, kad gali būti ir kitų pasekmių reprodukcinei sveikatai, net ir jauniems žmonėms, mergaitėms, nes kaupiasi jų kiaušidėse.

3

Baigdamas primenu skaitytojams, kad toksiškumas, apie kurį čia įspėjama, yra tik vienas iš kelių Wodarg ir mano numatytų pavojų žmonių saugumui dar prieš tai, kai bet kuris iš genų pagrindu sukurtų produktų įgijo leidimą naudoti skubos tvarka. Tarp jų buvo griežtas perspėjimas dėl "ūmių alerginių reakcijų" pavojaus praėjus minutėms po injekcijos. Mus išgąsdino žinia, kad pačią pirmąją įvedimo į rinką dieną Jungtinėje Karalystėje du žmonės netrukus po vakcinacijos susmuko. Kadangi ši problema tapo pripažintu medicininiu įvykiu, kai kurie buvo taip stipriai paveikti, kad jiems prireikė skubios intervencijos, kad būtų išgelbėtos jų gyvybės ir tragiška, kad po tokių sunkių, ūmių reakcijų daug žmonių mirė. Atsiradus dviem iš rimtų pakenkimų, kurie įvyko mūsų bendruomenėse, apie kuriuos įspėjome prieš išduodant reguliuojamuosius leidimus,  nuolankiai rekomenduoju vyriausybėms ir žurnalistams visur pripažinti, ką padarėte, ir lobizuoti arba tiesiogiai nuspręsti nedelsiant ir visiškai išimti visus šiuos eksperimentinius produktus iš rinkos, kol kai kurie kiti nurodyti susirūpinimą keliantys dalykai (arba problemos, apie kurias nepagalvojome) pasirodys saugos stebėsenos sistemose.

Žurnalistai, reguliavimo institucijos, sveikatos priežiūros specialistai ir politikai, taip pat, žinoma, ir gamintojai: esate išėję ant plono ledo ir gilaus vandens. Nežinau, kaip jūs planuojate išsikapstyti iš šios situacijos, kol plačioji visuomenė geriau įvertins tai, ką padarėte.

Viena iš galimybių yra ta, kad negalėsite nuslėpti savo bendrininkavimo darant masinę žalą, kurią padarėte milijonams žmonių. Tokiu atveju nekantriai laukiu, kada galėsiu duoti parodymus prieš jus teisme.

Dr, Mike Yeadon

https://www.theblaze.com/op-ed/horowitz-whistleblowers-share-dod-medical-data-thatblows-vaccine-safety-debate-wide-open https://dryburgh.com/wpcontent/uploads/2020/12/Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_signed_with_Exhibits_geschwarzt.pdf https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.05.23.21257686v1.full https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0168365912000892?via%3Dihub


Paveikslėlyje pavaizduotas prof.dr.Michaelas Yeadonas, buvęs "Pfizer" viceprezidentas ir vienas iš organizacijos "Gydytojai už COVID-19 etiką" įkūrėjų.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą