2022-03-31

Imuninės sistemos sunaikinimas: „Vakcinų AIDS“ toliau auga



Maža to, kad skiepai nuo koronaviruso praktiškai neapsaugo nuo infekcijos ir turi dalinai pavojingus gyvybei pašalinius efektus; dėl jų sukelto didžiulio organizmo gynybinių sistemų disbalanso ir streso sukelto natūralaus imuniteto sutrikimo skiepijami žmonės patiria daug blogesnes, savo ruožtu epidemines pasekmes. Viena iš šių rizikų yra vadinamoji "vakcinų AIDS" (nepainioti su to paties pavadinimo imunodeficito liga, kurią sukelia HI virusas).

Tokiu atveju imuninė sistema dėl mRNA vakcinos, o tiksliau - dėl tokiu būdu pagamintų dirbtinių spyglio baltymų ir įvairių kitų sudedamųjų dalių, taip susilpnėja, kad ji vargiai gali apsisaugoti ar kovoti su kitomis infekcijomis ir ligomis. Tuomet daugybė kitų patogenų susiduria su imunine sistema, kurią skiepai išvedė iš pusiausvyros (vakcinos gamintojų teigimu, neva tik laikinai) ir kuriai fataliai susilpninta dvejus metus taikomų patogenų mažinimo priemonių, tokių kaip kontaktų ribojimas, atstumo taisyklės ir nuolatinis kaukių dėvėjimas. Dėl to atsiranda įvairių infekcijos simptomų, panašių į tuos, kuriuos paprastai sukelia ŽIV.


Katastrofiški rezultatai


Vyriausybės, tokios kaip Kanados ar Naujosios Zelandijos, daro viską, kad nuslėptų šią vis didėjančią katastrofą. Jie naudoja tuos pačius nešvarius triukus, kurie naudojami Vokietijoje, kad manipuliuotų, pakeistų ar praleistų duomenų rinkinius, kurie kompromituoja koronos ir skiepų politiką. Pavyzdžiui, Kanadoje paskutinių keturių savaičių duomenys neskelbiami arba senesni duomenys tiesiog ištrinami ir pakeičiami dabartiniais.


Tačiau, kas fatalu, tai daro neįmanomu išaiškinti ilgalaikius ryšius tarp skiepų, jų efektyvumo ir pasekmių. Šis labai įtaigus, klaidinantis duomenų pateikimas ir "perdirbimas" palaiko pasaką apie "neskiepytų žmonių pandemiją", visiškai atitinkančią vakcinų lobistų interesus. Iš tikrųjų Kanadoje, pavyzdžiui, 2022 m. sausio 31 d.-vasario 27 d. laikotarpiu tiek infekcijos, tiek hospitalizacijos ir mirties atvejų skaičius tarp paskiepytų asmenų buvo beveik nuolat didesnis nei tarp nepaskiepytų - nepriklausomai nuo to, kiek vakcinos dozių jie gavo.


Liko tik ketvirtadalis natūralios imuninės apsaugos


Net Naujojoje Zelandijoje, pavyzdžiui, 2021 m. sausio 6 d.-vasario 11 d. tyrimo laikotarpio duomenys taip pat rodo, kad faktinis "Covid" vakcinų veiksmingumas - ten skiepijama dvigubai daugiau nei 80 proc. asmenų - buvo ne tik nepakankamas, bet ir priešingas: tyrimo duomenimis, visiškai paskiepytų asmenų imuninės sistemos veikimas sumažėjo vidutiniškai 49 proc. Vėliau, iki vasario 24 d., imuninės sistemos veikimas sumažėjo dar 25 proc. Taigi tik 26 proc. skiepytųjų imuninės sistemos liko pajėgi kovoti su infekcijomis ir užkirsti kelią tam tikrų rūšių vėžio išsivystymui. Tai ypač pasakytina apie tuos, kurie buvo skiepyti du ar daugiau kartų.

Kita minėtų tyrimų išvada - vis dažniau pasitaiko kraujo krešulių dėl skiepų. Vien šių dviejų šalių - Kanados ir Naujosios Zelandijos - duomenys aiškiai rodo, kad neskiepyti žmonės, kurių imuninė sistema nepažeista, yra daug geriau apsaugoti nuo karcinomos ir kitų infekcijų bei ligų nei kelis kartus skiepyti žmonės, kurių imuninė sistema dėl skiepų yra sunaikinta.


Alexander Schwarz

Šaltinis:https://ansage.org/zerstoerung-des-immunsystems-impf-aids-weiter-auf-dem-vormarsch/



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą