2022-03-05

Susidorota su nepriklausoma žiniasklaida

 


Kovo 4 dieną mano portalas www.lebionka.blogspot.com buvo užblokuotas. Niekas nesiteikė mane informuoti apie priežastį, teismo sprendimą, kodėl tai buvo padaryta. Lieka tik spėlioti. Gal tai įvyko dėl mano priešinimosi šeimos ir valstybės griovėjams? O gal tai kerštas už tai, kad aš, buvęs mokslo darbuotojas, visą aktyvų gyvenimą dirbęs molekulinės biologijos srityje, negalėjau sutikti su imbiciliška vyriausybės veikla „pandemijos“ metu?

Susidorojimo pretekstu, mano nuomone, tapo karinis konfliktas Ukrainoje, nepaprastoji padėtis. Šis svetimas karas, gali būti, ir pasitarnavo proga susidoroti su mano portalu, sunaikinti 6 metų mano darbo vaisius, per 4,5 tūkstančio publikacijų, kurias peržiūrėjo virš 5 milijonų žmonių.

Aš, būdamas blogeriu, skelbiančiu svetimoje platformoje savo publikacijas, nematau galimybės kovoti su valdančiąja neoliberalų "šaika", kaip tai padarė Aurimas Dryžius, „Laisvo laikraščio“ leidėjas (žiūr. straipsnį  „Atrodo, kad įsakymą policijai banditiškais metodais uždarinėti laisvą spaudą davė ministrė A.Bilotaitė“ https://laisvaslaikrastis.lt/42991-2/).

Jeigu šitos globalistų jėgos gali užblokuoti JAV prezidentą Donaldą Trampą, turintį dešimtis milijonų sekėjų internete, ką joms reiškia kažkokios mikroskopinės skruzdėlytės?


Aš visada buvau ir būsiu Lietuvos valstybės ir lietuvių tautos pusėje, o pasaulio įvykius vertinu būtent iš šitos pozicijos. Aš negyvenu iliuzijų apie „europines vertybes“ pasaulyje, aš niekada nesivienysiu „vardan Lietuvos“ su jos užkietėjusiais priešais, griaunančiais prigimtinę šeimą, moralę, tradicijas, mūsų valstybę. Aš niekada nebūsiu su tais, kurie vardan pasipelnymo atima iš lietuvių darbo vietas, o juos pakeičia importiniais svetimtaučiais „specialistais“. Aš būsiu su tais, kuriems Lietuva ir prigimtinė šeima yra pirmoje vietoje.

Aš prieš karą ir manau, kad karo kurstytojai, kaip buvusi prezidentė, yra nusikaltėliai. Trys giminingos slavų tautos turi pačios išsiaiškinti savo tarpusavio santykius, o nykstančiai lietuvių tautai nereikia kištis į svetimus konfliktus. Užjūrio ponai, sukėlę pilietinį karą tarp broliškų slavų tautų, tik džiaugiasi matydami, kaip valomos teritorijos. Jų pagalba Ukrainai bus lygiai tokia, kokią gavo Lietuvos partizanai pokario metais.

Svetimiems tarnaujanti niekšų "šaika" praskolins Lietuvą, o jos žemę už skolas perims užsienio investiciniai fondai. Lietuvių tauta liks be savo žemės ir bus sunaikinta. Neleiskime naikinti Tėvynės!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą