2022-03-12

Signatarė Z.Šličytė vakar Seime surengė egzorcizmo seansą (video)

 


 https://youtu.be/m6FtFounhzQ

Esame girdėję apie Lietuvos kunigus egzorcistus, tačiau apie masinį velnių išvarymą, prisipažinsiu, man dar neteko girdėti. Tikintieji teigia, kad velniai bijo smilkalų ir kryžiaus, o vakar sužinojome, kad jie labiausiai bijo graikiškos kilmės žodžio, prasidedančio raide „p“. Kas paneigs, kad būtent todėl dabartinė velnių apsėsta valdžia ir uždraudė šį žodį naudoti. Vis tik jį ištarė gerb. Signatarė vakar Seime, per Kovo 11 iškilmingą minėjimą, ir nedelsiant būrys velnio apsėstųjų strimgalviais puolė iš iškilmių salės.

 


Aš manau, kad Lietuvos krikščionių šventikai panaudos šią gerbiamos signatarės praktiką ir pradės šį velnius varantį žodį plačiai naudoti egzorcizmo praktikoje. Dar geriau būtų šį žodį užrašyti prie Šventyklų durų. Tuomet iškilmingų pamaldų metu Vilniaus Katedroje ten nepakliutų velnio apsėsti apsimetėliai, įslaptinti 75 metams, ir kitokios Lietuvos visuomenės atliekos, savo buvimu teršiančios Šventas vietas.

 

Nuoširdžiai dėkoju Signatarei Zitai Šličytei, vakar atlikusiai egzorcizmo seansą Seime, ir taip iš minėjimo išvijusiai būrį velnio apsėstų nelaimėlių. Manau, kad sistemingi egzorcizmo seansai padėtų išvalyti Seimą nuo lytinių iškrypėlių, narkomanų ir sorošo įtakos agentų, diegiančių Lietuvoje lytinius iškrypimus ir narkomaniją, palaidą gyvenimo būdą, naikinančių prigimtinę šeimą, lietuvių kalbą.

P.S. Dar vienas video su gerb. Z.Šličytės kalba (25 min.):

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą