2022-04-15

Liudysiu byloje: Poetė ir mokytoja Astra Astrauskaitė yra Lietuvos patriotė, o ne perversmininkė

 


Pernai, vasaros pabaigoje, jei ir buvo kokia reali grėsmė Lietuvos valstybingumui, tai ji buvo sąlygota Seimo valdančiosios koalicijos siekiais sunaikinti lietuvišką šeimą, diegti lytines deviacijas, narkomaniją, naikinti sveikatos sistemą, švietimą, žaloti žmonių sveikatą nepatikrintomis vakcinomis, kvailomis karantino ir izoliacijos priemonėmis ir pan. Suprantama, kad tikri Lietuvos patriotai, matydami visa šią valdžios bachanaliją, protestavo, rengė piketus, mitingus, būrėsi į Šeimų sąjūdžio judėjimą, apėmusį visą Lietuvą.

Aktyviai, kaip ir daugelį metų prieš tai, reiškėsi lietuvių kalbos mokytoja, poetė Astra Astrauskaitė.

Lietuvių kalbos mokytojai, kaimo mokyklų daraktoriai, išsaugojo mūsų kalbą jos draudimo laikais, lenkų okupacijos metais, lietuvių kalbos mokytojai aktyviai dalyvavo pokario rezistencijoje.

Rezistente prieš Lietuvos ir lietuvių kalbos naikintojus, kokiais yra ši Seimo valdančioji koalicija yra poetė ir mokytoja Astra Astrauskaitė.

Šiuo metu Lietuvos ir lietuvių kalbos nedraugai bando susidoroti su patriotizmo daigais, izoliuoti aktyvistus, juos marginalizuoti, o geriausia – nuteisti, apriboti politines teises.

Šių valdžios represijų auka tapo ir poetė Astra Astrauskaitė. Prieš ją, mano žiniomis, yra kurpiamos baudžiamosios bylos, neva ji organizavo Seimo pastato užpuolimą rugpjūčio 10 d., kvietė rengti valstybės perversmą spalio 16 d.

Aš dalyvavau renginiuose iš kurių valdžia mėgina išspausti kaltinimus patriotei ir poetei Astrai Astrauskaitei. Aš atidžiai klausiau visus jos pasakytus žodžius ir niekur neišgirdau jokių jos skatinimų vykdyti antivalstybinį perversmą, puldinėti Seimą ir pan. Pareiškiau sutikimą būti liudininku keliamose prieš poetę Astrą Astrauskaitę bylose. Žemiau pateikiu video, kurie patvirtina, kad buvau rugpjūčio 10 ir Spalio 16 dienų renginiuose, kuriuos organizavo poetė-mokytoja Astra Astrauskaitė.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą