2017-01-25

Konservatorius apėmė šizofrenijos priepuolis


Kai per visus vietinius TV kanalus išvydau be laiko išplatėjusį jaunosios Lietuvos konservatyvizmo žvaigždės Lauryno Kasčiūno veidą, dar šešis jo ginklanešius, prie JAV ambasados guldančius galvas  Donaldą Trampą - net išsigandau. Praėjo vos trys dienos, kaip prie Seimo PRIEŠ Donaldą Trampą ir jo politiką mitingavo, organizavo eitynes (tam, nežinia ar teisėtai, iš savo mokyklos atsivedė būrį vaikų), didžiausio konservatoriaus anūko žmona Austėja.

Išsigandau ne juokais. Susirgo Lietuvos „konservatyvioji“ opozicija šizofrenija, asmenybės jų galutinai susidvejino. Vienu ir tuo pačiu metu jie ir Trampą, ir PRIEŠ Trampą.

Kad jie serga, tai nebėra abejonės, liko tik išsiaiškinti, kokio sunkumo tą jų liga. Sprendžiant iš minėtų jų renginių – serga sunkiai. Štai kodėl aš taip galvoju. Mat, tas jų „ciceronas“ Kasčiūnas suplakė vakar Trampą su NATO. Na, nesiplaka į vieną kiaušinienę šie daiktai. Trampas juk pasakė: „NATO-atgyvena!“

Baltųjų Rūmų spaudos sekretorius Šonas Spaiseris vakar ir vėl pakartojo, kad naujasis JAV prezidentas Donaldas Trampas nepatenkintas NATO organizacija. Amerikos lyderis neskaito NATO efektyvia organizacija. Pranešta, kad yra idėjos reformuoti NATO.

Turi konservatoriai ir daugiau aiškiai ligotų partiečių, kuriuos „rusai puola“ be sustojimo. Trampo rusai nepuola, o konservatorius - puola. Ypač dėl rusų puolimo susijaudinęs konservatorių „nusenęs jaunikis“ A.Anušauskas, kuris apie rusų puolimą mala kasdien, kaip poterius.

Žinote, mes tai suprantame, kad konservatoriai šizofrenija serga, bet tolėliau gyvenantys, už Lietuvos ribų, gali nesuprasti. Neramu, kad šizofrenijos epidemija neapimtų ir kitų partijų. O simptomų jau yra – tai planai tvorą statyti pasienyje su Rusija, tvorą už 30 milijonų eurų. Lietuvoje ubagų - 2 milijonai, o jie už paskutinius skatikus, iš ubagų terbas atėmę, tvorą statys, pasaulį juokins. Pasigailėk, Dieve, Lietuvos politikų, neatimk iš jų galutinai proto, kurio ir taip pas juos labai nedaug tebuvo.

Ankstesnis straipsnis šia temas:
http://lebionka.blogspot.ru/2017/01/si-sestadieni-vilniuje-du-kartus.html

1 komentaras:

  1. Šiaip tai čia "Pro Patrijos" jaunimas. Gal Kasčiūnas ir priplakęs, tačiau šis jaunimas nepriklauso "jauna konservatorių" partijai. Tai tikras, šviesus, konservatyvus jaunimas, visą savo susibūrimo laikotarpį (jau apie 5 m) aktyviai pasisakantis už konservatyviąsias vertybes ir nuo pat pradžios už D. Trumpą. Taigi jeigu norite, galite įsitikinti: https://www.facebook.com/propatria.lt/?fref=ts

    AtsakytiPanaikinti